33maj 29.12.05, 12:46 1. wszyscy je mają 2. inni chcą je mieć więc: chcę cos innego - oko mi błyszczy na widok wykładzin(taktak) z Komfortu we wzorki w koniczynki, kamyki, trawkę ale: czy nie są tandetne? a bania co? a bania ba... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: alergia na panele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:09 azali naród wielce spauperyzowany złocisze liczy w sakwie skrzętnie dyskretnie wycierając ropny wysięk z nosa wywołany przez alergię w wykładzinę bowiem zainwestował gdzie roztocza zwierz podły przesiaduje, pieć razy na dzień jada, sadzi kupy i kopuluje przeto deskę kup lub inny parkiet ku chwale zniknie katar i nędzne robale :) Odpowiedz Link Zgłoś
33maj Re: alergia na panele 16.01.06, 15:08 oł yes! to najpiękniejszy list jaki dostałam od dobrych paru lat:) nie licząc listu od biura windykacji PKP... W KOmforcie są zabawne wykładzinki (broń Boże dywanowe) w kwiatki, trawki , kamolki tudzież koniczynki. O takich przemyśliwałam. A mieszkanie mam 100mkw i obawiam się że moje finanse nie wytrzymają desek lub parkietów, tak właśnie, tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: alergia na panele IP: 217.153.82.* 16.01.06, 17:44 zamienil stryjek... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_53 Re: alergia na panele 19.01.06, 01:47 Jesteś super . Cenie twoje zdanie . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś