Dodaj do ulubionych

Nie za zimno, nie za gorąco

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:18
Robimy takie www.hugo.europa.pl

Więcej danych w dziale marketingu.

Max
Obserwuj wątek
    • Gość: INK www.architekt-bielsko.com IP: *.pmrcorporate.com 26.01.06, 09:39
      Projektujemy takie ogrody www.architekt-bielsko.com

Przykład 1: www.architekt-bielsko.com/projekty_domow/prezentacja4.htm
      Przykład 2: www.architekt-bielsko.com/projekty_domow/prezentacja11.htm
    • rispetto Nie za zimno, nie za gorąco 21.11.06, 08:59
      Może ktoś z Was posiada doświadczenia z takimi ogrodami zimowymi lub zna
      sprawdzonych wykonawców?
      • Gość: 4krzych1 tak, mam, i nie zrobili mi tego ani "hugo"... IP: *.aster.pl 21.11.06, 16:43
        ...ani architekci z Bielska...

Jeśli podasz swego maila, to prześlę ci zdjęcia i ewentualnego wykonawcą...
      • Gość: Lilly Watres Re: Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 13:04
        NIGDY nie róbcie ogrodu zimowego "Nowicki ogrody zimowe"!!! Mam wątpliwą
        przyjemność posiadania termosu wykonanego przez nich - zero wentylacji, zima
        lodówka z potokami wody na szybach, pleśń wszędzie, od wiosny do później jesieni
        - połączenie piekarnika parowego z szybkowarem. Od 2 lat bezskutecznie szukam
        firmy, która mi zrobi wentylację, bo do takiego drobiazgu nikomu się nie chce
        fatygować. A pan Nowicki wykonał arcy bubel, niezgodny nawet ze szkicami,
        którymi mignął nam przed oczami i "zapomniał" potem co tam było.
    • Gość: tamtam Re: Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:40
      a jak można sobie poradzić z prześwietleniem szczególnie po zachodniej stronie.
      Mocne słońce oślepia a nie tylko przegrzewa.
    • Gość: toksol Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:30
      W porządnym artykule przydałyby się jakieś przykłady z cenami. Bez cen to mozna
      opisac także stację kosmiczną - też jej nie wybuduję.
      • rispetto Re: Nie za zimno, nie za gorąco 21.11.06, 12:48
        Z tego co zdążyłem się zorientować, to bez 40 tys. PLN nie warto zaczynać.
    • Gość: REYNAERS Ogrody Zimowe Reynaers IP: 83.238.4.* 21.11.06, 13:32
      Zapraszamy na stronę

www.ogrodyzimowe.com

Ogrody Zimowe Reynaers
    • Gość: Pozycjoner Nie za zimno, nie za gorąco IP: 217.117.128.* 21.11.06, 16:10
      www.europlast.pl
      www.conflo.pl
    • Gość: 4krzych1 nie ośmieszajcie się, nygusy... IP: *.aster.pl 21.11.06, 16:41
      jakiś czas temu był w GW artykuł o ogrodach zimowych i wtedy też przeczytałem

Robimy takie www.hugo.europa.pl

Więcej danych w dziale marketingu.

Max

napisałem, ale żaden nygus nie raczył odpowiedzieć...

Pie...cie takich speców, prawdopodobnie naciągaczy...
    • Gość: Kinga Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:19
      ale nie robi się NIGDY w kolorach niebieskich
      • Gość: mel Re: Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 22:15
        Nigdy - bo co? zabronione? to że Tobie nie odpowiada ten kolor czy takie
        zestawienie kolorów nie oznacza, że nikt NIGDY ma tego nie zrobić. Wkurza mnie
        takie kategoryczne stawianie sprawy, nigdy, zawsze, oczywiście tylko w tym
        kolorze. Wolnoć Tomku w swoim domku. Jak ktoś nie ma gustu to jego sprawa. A Ty
        jesteś niezbicie przekonana, że takowy masz i możesz narzucać opinię innym?
        • wari Re: Nie za zimno, nie za gorąco 22.11.06, 01:46
          To co proponują tutaj firmy się reklamujace to zdzierstwo koszmarne. Firmowa
          mała oranżeria to od ok. 35 tys. wzwyż, podczas gdy taka sama "niefirmowa"
          kosztuje co najwyżej połowę tej sumy.
          • 1realista drobna ważna uwaga. 22.11.06, 13:42
            Dobry ogród zimowy to rozmowa na poziomie 50 tys i więcej. Zazwyczaj taki fajny z dobrą wentylacją to jest kwota rzedu 80-120 tys. Zadowolenie z ceny 35 tys mija po kilku miesiącach gdy wzywa sie inną ekipę bo reklamacje nic nie dają i ci inni fachowcy na pytanie: co zrobić? odpowiadają: zburzyć i wybudować nową zgodnie z technologią - czyt. droższą.

no i kluczowa uwaga... jesli mamy mieć rośliny w środku to należy wybrać rodzaj szkła który nie wytnie calego promieniowania potrzebnego do życia roslinom. Zwykłe szkło wycina cześć ale rosliny przeżyją z łątwością a czesto szyby specjalne (np na foliach) potrafią zaszkodzić roślinom. Warto o tym pamiętać. Zeby potem nie być zaskoczonym ze kwiatki więdną i nie wiadomo dlaczego.
      • Gość: szpak Re: Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:32

Gość portalu: Kinga napisał(a):

> ale nie robi się NIGDY w kolorach niebieskich

a niby dlaczego??
    • Gość: Conflo Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:29
      My mamy lepsze :) ogrody zimowe www.conflo.pl
    • Gość: Europlast Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:29
      Myślę że możemy spokojnie z wami konkurować ;) www.europlast.pl
    • Gość: Conflo Re: Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:30
      Nie tylko Wy :) www.conflo.pl
    • Gość: I My europlast Re: Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:31
      ogrody zimowe www.europlast.pl
    • Gość: Daniel Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 11:41
      Zapraszam na naszą stronę internetową www.ogrodyzimowe.biz
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka