Gość: max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:18 Robimy takie www.hugo.europa.pl Więcej danych w dziale marketingu. Max Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: INK www.architekt-bielsko.com IP: *.pmrcorporate.com 26.01.06, 09:39 Projektujemy takie ogrody www.architekt-bielsko.com Przykład 1: www.architekt-bielsko.com/projekty_domow/prezentacja4.htm Przykład 2: www.architekt-bielsko.com/projekty_domow/prezentacja11.htm Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Nie za zimno, nie za gorąco 21.11.06, 08:59 Może ktoś z Was posiada doświadczenia z takimi ogrodami zimowymi lub zna sprawdzonych wykonawców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4krzych1 tak, mam, i nie zrobili mi tego ani "hugo"... IP: *.aster.pl 21.11.06, 16:43 ...ani architekci z Bielska... Jeśli podasz swego maila, to prześlę ci zdjęcia i ewentualnego wykonawcą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilly Watres Re: Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 13:04 NIGDY nie róbcie ogrodu zimowego "Nowicki ogrody zimowe"!!! Mam wątpliwą przyjemność posiadania termosu wykonanego przez nich - zero wentylacji, zima lodówka z potokami wody na szybach, pleśń wszędzie, od wiosny do później jesieni - połączenie piekarnika parowego z szybkowarem. Od 2 lat bezskutecznie szukam firmy, która mi zrobi wentylację, bo do takiego drobiazgu nikomu się nie chce fatygować. A pan Nowicki wykonał arcy bubel, niezgodny nawet ze szkicami, którymi mignął nam przed oczami i "zapomniał" potem co tam było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamtam Re: Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:40 a jak można sobie poradzić z prześwietleniem szczególnie po zachodniej stronie. Mocne słońce oślepia a nie tylko przegrzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toksol Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:30 W porządnym artykule przydałyby się jakieś przykłady z cenami. Bez cen to mozna opisac także stację kosmiczną - też jej nie wybuduję. Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Nie za zimno, nie za gorąco 21.11.06, 12:48 Z tego co zdążyłem się zorientować, to bez 40 tys. PLN nie warto zaczynać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REYNAERS Ogrody Zimowe Reynaers IP: 83.238.4.* 21.11.06, 13:32 Zapraszamy na stronę www.ogrodyzimowe.com Ogrody Zimowe Reynaers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozycjoner Nie za zimno, nie za gorąco IP: 217.117.128.* 21.11.06, 16:10 www.europlast.pl www.conflo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4krzych1 nie ośmieszajcie się, nygusy... IP: *.aster.pl 21.11.06, 16:41 jakiś czas temu był w GW artykuł o ogrodach zimowych i wtedy też przeczytałem Robimy takie www.hugo.europa.pl Więcej danych w dziale marketingu. Max napisałem, ale żaden nygus nie raczył odpowiedzieć... Pie...cie takich speców, prawdopodobnie naciągaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:19 ale nie robi się NIGDY w kolorach niebieskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mel Re: Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 22:15 Nigdy - bo co? zabronione? to że Tobie nie odpowiada ten kolor czy takie zestawienie kolorów nie oznacza, że nikt NIGDY ma tego nie zrobić. Wkurza mnie takie kategoryczne stawianie sprawy, nigdy, zawsze, oczywiście tylko w tym kolorze. Wolnoć Tomku w swoim domku. Jak ktoś nie ma gustu to jego sprawa. A Ty jesteś niezbicie przekonana, że takowy masz i możesz narzucać opinię innym? Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Nie za zimno, nie za gorąco 22.11.06, 01:46 To co proponują tutaj firmy się reklamujace to zdzierstwo koszmarne. Firmowa mała oranżeria to od ok. 35 tys. wzwyż, podczas gdy taka sama "niefirmowa" kosztuje co najwyżej połowę tej sumy. Odpowiedz Link Zgłoś
1realista drobna ważna uwaga. 22.11.06, 13:42 Dobry ogród zimowy to rozmowa na poziomie 50 tys i więcej. Zazwyczaj taki fajny z dobrą wentylacją to jest kwota rzedu 80-120 tys. Zadowolenie z ceny 35 tys mija po kilku miesiącach gdy wzywa sie inną ekipę bo reklamacje nic nie dają i ci inni fachowcy na pytanie: co zrobić? odpowiadają: zburzyć i wybudować nową zgodnie z technologią - czyt. droższą. no i kluczowa uwaga... jesli mamy mieć rośliny w środku to należy wybrać rodzaj szkła który nie wytnie calego promieniowania potrzebnego do życia roslinom. Zwykłe szkło wycina cześć ale rosliny przeżyją z łątwością a czesto szyby specjalne (np na foliach) potrafią zaszkodzić roślinom. Warto o tym pamiętać. Zeby potem nie być zaskoczonym ze kwiatki więdną i nie wiadomo dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak Re: Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:32 Gość portalu: Kinga napisał(a): > ale nie robi się NIGDY w kolorach niebieskich a niby dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conflo Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:29 My mamy lepsze :) ogrody zimowe www.conflo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europlast Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:29 Myślę że możemy spokojnie z wami konkurować ;) www.europlast.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conflo Re: Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:30 Nie tylko Wy :) www.conflo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I My europlast Re: Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:31 ogrody zimowe www.europlast.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Nie za zimno, nie za gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 11:41 Zapraszam na naszą stronę internetową www.ogrodyzimowe.biz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś