Gość: Krzysztof IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.06, 18:25 Proszę uważać na partaczy i oszustów z P.H.U. DOM - STYL Jutro podam ich nazwiska i adresy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cromwell Re: UWAGA !!! NA ,,DOM - STYL'' IP: 217.153.82.* 13.02.06, 18:28 tylko nie przesadz... na to wychodzi ze bedziesz ich torturowal;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: UWAGA !!! NA ,,DOM - STYL'' IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.02.06, 11:34 Witam wszystkich, P.H.U. STYL-DOM - reprezentowana przez Bogusława Pędzicha i Pawła Radziejewskiego jest firmą oszukującą i wyłudzającą pieniądze za wymianę okien. Podają fałszywe dane - adres ich biura Al. Krakowska 173 jest nieprawdziwy. UWAGA NA OSZUSTÓW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: UWAGA !!! NA ,,DOM - STYL'' 14.02.06, 11:37 Czy ta firma robi równiż drzwi? Mają swoje punkty na Bartyckiej i Kłobudzkiej? Ten adres co Podałeś to dawny budynek TTW Dom i Ogród? Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: UWAGA !!! NA ,,DOM - STYL'' 14.02.06, 11:41 Chodzi mi o to, że korzystałem z usług firmy o podobnej nazwie, zdaje się że to był "Styl-Dom", odwrotnie napisana nazwa, i żeby ich nie pomylić. Kupiłem u nich drzwi i są piękne, żadnych kłopotów, była "obsuwa" w terminie, ale za to opuścili znacznie cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: UWAGA !!! NA ,,DOM - STYL'' IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.02.06, 18:38 Styl-Dom i Dom-Styl to dwóch przedstawicieli godnych pożałowania. Z okien po ich wymienie bardziej wieje niż z 35-letnich starych drewnianych okien. FACHOWCY GOGNI POŻAŁOWANIA !!! Ich partacka robota kosztowała mnie dodatkowo 1100 zł. [od nowa były montowane okna. Wielka szkoda że nie natrafili na program TVN-"Usterka", ale może i niedługo tych partaczy zobaczymy wszyscy w telewizji - niech uważają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: UWAGA !!! NA ,,DOM - STYL'' 14.02.06, 19:06 Gość portalu: Krzysztof napisał(a): > Witam wszystkich, > P.H.U. STYL-DOM - reprezentowana przez Bogusława Pędzicha > i Pawła Radziejewskiego jest firmą oszukującą i wyłudzającą pieniądze za > wymianę okien. > Podają fałszywe dane - adres ich biura Al. Krakowska 173 jest nieprawdziwy. > UWAGA NA OSZUSTÓW !!! A na czym ma polegać to wyłudzanie? Odpowiedz Link Zgłoś