Dodaj do ulubionych

cyklinowanie

08.05.06, 13:58
Ile kosztuje (no, może ile powinno kosztować...)
Z lakierem lub bez, za m2?
Napiszcie proszę ile wy płaciliście?
Obserwuj wątek
    • fredi07 Re: cyklinowanie 08.05.06, 15:03
      nikunia4 napisała:

> Ile kosztuje (no, może ile powinno kosztować...)
      > Z lakierem lub bez, za m2?
      > Napiszcie proszę ile wy płaciliście?
      Z lakierami koszt metra2 to 35-40 zł. Lakier nawierzchniowy trzykrotnie licząc
      1litr na 10 m2 X 3 warstwy. (spotkałem już takie przypadki, że 2 l szajsowatego
      lakieru gość pomalował dwukrotnie 24 m2 choć to powinno zabraknąć na jednokrotne)
      w swoich pracach używam sprawdzonych, markowych lakierów. Przykładowo cena
      dwóskładnikowego lakieru Traffic to ponad 400zł za 4,95 L.
    • Gość: młoda Re: cyklinowanie IP: *.centertel.pl 08.05.06, 23:43
      Za m2 cyklinowania (bez lakierowania) miesiąc temu zapłaciłam 8 PLN. Każda
      warstwa lakieru u tego fachowca to 1PLN/m2 + cena lakieru.
    • ragu1 Re: cyklinowanie 09.05.06, 18:27
      ostatnio zaoferowano mi cene 8zl bez lakierowania za metr i 12 zl za metr z
      lakierowaniem.
      sama potrzebuje w bardzo pilnym tempie wynajac kogos do tego zajecia- moze ktos
      moze podac namiar na jakas sprawdzona osobe, ktora sie tym w Warszawie zajmuje??
      dzieki
      • Gość: młody Re: cyklinowanie IP: 195.205.191.* 09.05.06, 23:35
        Ja mam do cyklinowania podłogę poniemiecką malowaną olejnicą.Czy cenowo nie
        robi to różnicy ? Deski równe,gwożdzie podobijane głęboko,2 pokoje po 22 m2.:)
        • dulka13 Re: cyklinowanie 23.05.06, 22:29
          a czy jest z tym bardzo dużo bałaganu, tzn. czy cyklinowanie bezpyłowe na
          prawde nie pyli, bo nie bardzo mam się gdzie wyprowadzić...
          • fredi07 Re: cyklinowanie 24.05.06, 00:17
            Pyłu jest trochę zawsze. Kluczem jednak pogodzenia Twojego mieszkania i
            renowacji podłogi są lakiery. Przy tych schnących 10-12 godzin jest problem. Są
            też takie, że po 2-3 godzinach możesz już wchodzić na polakierowane powierzchnie.
    • lipaandrzej2 Re: cyklinowanie 23.09.15, 12:21
      ok 25 zł sama robocizna badz ok40 z lakierem przynajmniej oni www.facebook.com/KrainaParkietuLodz tak mnie liczyli ale z jakosci wykonanej usługi jestem zadowolony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka