Gość: toja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:39 dobry dekarz pilnie poszukiwany do poprawienia dachu. okolice Warszawy. pilnie. 0609235810 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wektor Re: dekarz IP: 10.203.53.* 02.10.06, 15:52 też szukam dekarza do uszczelnienia cieknącego dachu (na warszawskiej Ochocie). wektor 607 76 11 77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: dekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:21 podałam numer tel przecież. konstancin. żle polozone pokrycie dachu trzeba poprawic. nie wiem, nie znam sie. jest źle zrobione, trzeba poprawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: dekarz IP: *.57.jawnet.pl 02.10.06, 20:26 czarno to widze zle polozone poszycie to zrywanie wszystkiego inwentaryzacja i ukladanie od nowa roboty moc troche pozno na tego typu prace ale trzeba byc dobrej mysli pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: dekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 10:50 nie, nie trzeba raczej zrywac całosci. byli juz jedni fachowcy i ogladali, tam jest kilka błedów, ale spokojnie da sie to poprawic bez demontazu całosci. tylko niestety w dobie bezrobocia, nie ma ani jednego chetnego do tej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: dekarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 09:27 daj za darmo ogloszenie w serwisie o dachach oni tam zagladaja www.e-dach.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamoha Re: dekarz 07.05.16, 09:51 Polecam usługi z dekermar.pl/! Miałem podobną sytuację. Mój dach potrzebował lekkiej naprawy. Niestety, gdy oglądałem cenniki różnych dekarzy i odległe terminy ich przybycia, to byłem załamany. Na szczęście trafiem na ofertę dekermar! Naprawa przebiegła szybko i pomyślnie. Do dziś nie mam problemów z moim dachem. Perfekcyjna jakość wykonania i niska cena za usługę takich fachowców. Jeszcze raz polecam! Odpowiedz Link Zgłoś