tentimenti 13.10.06, 16:38 Tragedia. A gdzie drewno, okno, rosliny i cieplo? Wyniki gieldowe juz przy goleniu. Te chmury na suficie to proteza nieba. My home isn't my castle! tenti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pukury Re: Inteligentny dom-laboratorium 13.10.06, 20:38 witam !! szczera prawda !! to musi być straszne . jak mi będzie smutno to co - wyświetli coś co mnie rozweseli ? a jak wesoło to coś smutnego ? . bo jak nie to dopiero będzie można wpływać na tzw. Obywatela , pole do manipulacji że ho ho . może w nocy będzie do mnie szeptało - rząd jest dobry , podoba ci się , jesteś zadowolony , idź i pracuj ile sił ! itd itp. mam nadzieję żę nie dożyję momentu gdy to doskonała technologia zrobi z ludzi roboty . pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Inteligentny dom-laboratorium 28.05.07, 18:36 Przyszłość jest bliżej niż myslimy. Już nie mogę się doczekać tych cudeniek :) Odpowiedz Link Zgłoś
love_you_all Inteligentny dom-laboratorium 14.10.06, 08:18 Potwornosc! Ja tam wole prawdziwy las i niebo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi Inteligentny dom-laboratorium IP: *.chello.pl 15.10.06, 19:19 ericsson (z elektroluksem i innymi) takie centrum otwarli juz lata, lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Drewno obok telewizora, IP: *.bazapartner.pl 28.05.07, 11:31 Rosliny ?? Palemka na stole ! Szukaj a znajdziesz ! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eriksonowiec Inteligentny dom-laboratorium IP: *.dialog.net.pl 28.05.07, 18:17 nie jest jedyny w swoim rodzaju. byłem w takim samym domu Ericsson/Electrolux pare lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
bouli4321 Re: Inteligentny dom-laboratorium 28.05.07, 18:34 Tragedia to to, ze musimy te same artukuly czytac po dwa razy, w zasadzie w calkiem niedlugim przedziale czasowym. Odpowiedz Link Zgłoś