olunc 10.04.03, 14:42 Zobaczylismy w jakiejs gazecie piekne noweczesne cytrynowozolte mebelki kuchenne - i zapragnelismy takie wlasnie kupic. Pozostaje pytanie - GDZIE? O. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercik Re: cytrynowe meble kuchenne-GDZIE??? 15.04.03, 11:48 takie fronty są możliwe do uzyskania w firmach, które mają w ofercie "lakierowane fronty". Wtedy do uzyskania są praktycznie wszystkie kolory... Fronty takie są jednak nieco droższe od "drewnopodobnych". A firm takich jest mnóstwo. Acha. Z reguły te firmy robią korpusy z lepszych (tzn też droższych) materiałów. Jeśli chcesz nieco zaoszczędzić - spróbuj może zamówić same fronty - tak też się czasmi da, a gdzie indziej np u stolarza - tylko solidnego (albo innej firmie) zrób same korpusy. Witaj w klubie :) Ja też mam cytrynową kuchnię... :) Odpowiedz Link Zgłoś
olunc Pytanie do MERCIKA 17.04.03, 12:45 mercik napisał: > takie fronty są możliwe do uzyskania w firmach, które mają w > ofercie "lakierowane fronty". Wtedy do uzyskania są praktycznie wszystkie > kolory... Fronty takie są jednak nieco droższe od "drewnopodobnych". > A firm takich jest mnóstwo. > > Acha. Z reguły te firmy robią korpusy z lepszych (tzn też droższych) > materiałów. Jeśli chcesz nieco zaoszczędzić - spróbuj może zamówić same fronty > - > tak też się czasmi da, a gdzie indziej np u stolarza - tylko solidnego (albo > innej firmie) zrób same korpusy. > > Witaj w klubie :) Ja też mam cytrynową kuchnię... :) A mozesz napisac, gdzie Ty kupilas/es swoje meble? A moze masz jakies zdjecie swojej kuchni - to by mnie naprawde interesowalo. Pozdrawiam,O. Odpowiedz Link Zgłoś
moj_nowy Re: Pytanie do MERCIKA 22.04.03, 12:51 Ja też planuję żółtą kuchnię. Czy mogłabym też zobaczyć jak u Ciebie to wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: cytrynowe meble kuchenne-GDZIE??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 12:29 W sklepie na Jana Pawla, na przeciwko wypozyczalni Beverly Hills Video, przystanek za femina jest sklep z meblami kuchennymi. Maja duzy wybor mebli producenta Anna (www.anna.net.pl). Ta firma robi dosc porzadne (na wyglad) szafki, zawiasy i wyposazenie Bluma. Ogromny wybor kolorow frontow, tyle tylko ze trzeba czekac chyba 2-3 tygodnie, ale meble przychodza zlozone. Polecam ten sklep takze ze wzgledu na cene. My chcemy niewielki zestaw, ktory w innym sklepie wyceniono nam ponad 1500 PLN wiecej.Generalnie tam wyszlo jakies 3 300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just, Re: cytrynowe meble kuchenne-GDZIE??? IP: 213.17.180.* 17.04.03, 09:55 witam wczoraj byłam przypadkiem na ul. Złotej w Warszawie i odkryłam mały sklep z meblami kuchennymi gdzie były właśnie takie cytrynowe meble. Rzeczywiście śliczne ale cena stosunkoo jak dla mnie zbyt wygórowana. pozdraiam Odpowiedz Link Zgłoś
olunc Re: cytrynowe meble kuchenne-GDZIE??? 17.04.03, 12:42 Gość portalu: just, napisał(a): > witam wczoraj byłam przypadkiem na ul. Złotej w Warszawie i odkryłam mały sklep > > z meblami kuchennymi gdzie były właśnie takie cytrynowe meble. Rzeczywiście > śliczne ale cena stosunkoo jak dla mnie zbyt wygórowana. > > pozdraiam > A gdzie na Zlotej?! Napisz, prosze. Pozdrawiam, O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just. Re: cytrynowe meble kuchenne-GDZIE??? IP: 213.17.180.* 17.04.03, 13:31 na ulicy Złotej w centrum. Kieruj od Palacu Kultury w strone salonu Ery. Idąc dalej po lewej stronie jest sklep z meblemi kuchennymi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś