Dodaj do ulubionych

Meble do kuchni w W-wie

IP: 62.93.65.* 11.04.03, 12:54
Czy ktos zna w W-wie z własnego doświadczenia lub ze słyszenia firmy robiące
mebelki do kuchni n awymiar wg projektu klienta i do łazienki szafkę wnękową.
Chodzi oczywiście o jakieś nie najwyższe półki cenowe i mebelki raczej
nowoczesne ale ładne i dobrej jakości :))
Obserwuj wątek
    • Gość: nnn Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 213.17.180.* 11.04.03, 16:24
      www.akacje.pl
      tam mieszka ńcy tego osiedla na pewno ci pomogą
    • Gość: earl Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 195.136.125.* 23.04.03, 14:58
      polecam "black red white", są w różnych sklepach meblowych, robione z mdf
      oczywiście, ale spoko wzory i ceny dla ludzi
      • Gość: FOKA Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 62.93.65.* 23.04.03, 15:18
        a po ile wychodzi za mb mebelków do kuchni i do zabudowy?

• daffne Re: Meble do kuchni w W-wie 23.04.03, 18:48
          Ja natomiast polecam Salon Meblowy "Bartico" ul. Kleszczowa.Tam siedza projektanci ktorzy wszystko narysuja , zaprojektuja tak jak chcesz :)
          Sklep jest bogato wyposazony w mebelki lazienkowe oraz kuchenne .Ceny niewygorowane.
          Pozdrawiam:)
          • addinka Re: Meble do kuchni w W-wie 23.04.03, 20:05
            Nie wierzę - ceny w Bartico niewygórowane??????????? Uwielbiam ten sklep, mam
            go pod nosem, więc często zaglądam. Mam stamtąd glazury i terakoty, ale kuchni
            nie ośmieliłabym się tam kupić. Myślę, że średnia kuchnia u nich to koszt 30-40
            tys. a to nie mało !! Też szukam kuchni, tj. mebli, a kuchnię mam dużą ok. 20 m
            kw. Myślę o meblach Forte, fabryce z Wrzosowa, Wolsztyńskich, Nikom. Na razie
            jednak jestem na etapie poszukiwan.
            • Gość: FOKA Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 62.93.65.* 24.04.03, 09:13
              30-40 tys - to chyba lekka przesada :(
              Dzięki za informację o poziomie cenowym w Bartico - mogę sobie darować
              wycieczkę do sklepu :))
        • Gość: pas1 Re: Meble do kuchni w W-wie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 11:09
          Gość portalu: FOKA napisał(a):

> a po ile wychodzi za mb mebelków do kuchni i do zabudowy?
          >
          >
          black red white z tego co wiem nie robi na wymiar,
          ale z drugiej strony mają tyle różnych szafek, że można dopasować do każdego
          wnętrza. Za kuchnię ok 5mb zapłaciłem 7tys. Mają zarówno tańsze jak i droższe
          modele od mojego.
          • Gość: FOKA Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 62.93.65.* 24.04.03, 11:21
            Dzięki za info - gdzie mają salony ?
          • Gość: FOKA Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 62.93.65.* 24.04.03, 11:22
            A czy oni robią zabudowy pralek, kuchenek i lodówek ?
            • Gość: earl Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 195.136.125.* 24.04.03, 15:07
              mają stronę www.brw.n.com.pl z adresami dystrybutorów i nawet cennikiem;
              z dystrybutorów odradzam belgradzką - mały sklep i dziadowska obsługa, z wielką
              łaską załatwiali mi reklamację jedenej maleńkiej porysowanej półeczki i że w
              ogóle to co oni mogą, przecież to nie ich wina, mogą dać mi adres do
              producenta, a teraz to ten producent robi meble na sprzedaż w dzień, a na
              reklamacje w nocy i dlatego to tak powoli idzie .. jak się człowiek tych głupot
              nasłucha ...
            • Gość: pas1 Re: Meble do kuchni w W-wie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 09:37
              niesamowite jak różne ludzie mogą mieć poglądy.
              Ja z Walthera mam jak najgorsze.
              A BRW kupowałem właśnie na Belgradzkiej i mogę z czystym sercem polecić.
              Obsługa bez zastrzeżeń a przy zamówieniu za 7 tys byliśmy traktowani co
              najmniej jak klient roku. Robią zabudowę wszystkiego, realizują nawet różne
              niestandardowe "kaprysy".
              Nie mam żadnych powiązań z firmą ani tym salonem, ale po pół roku użytkowania
              jestem cholernie zadowolony ze swojej kuchni ;-)
              Nie wiem jak u nich z fachowością projektów bo zrobiłem sobie sam.
      • devil_wawa Re: Meble do kuchni w W-wie 10.05.03, 01:24
        a postawiłeś kiedyś na tym "black red white" coś gorącego? nie? więc postaw
        szklankę z gorącą kawą, a będziesz mieć super wyblakłe kułeczko i to mają być
        meble?!
        • Gość: pas1 Re: Meble do kuchni w W-wie IP: *.math.uni.lodz.pl 10.05.03, 13:38
          devil_wawa napisała:

> a postawiłeś kiedyś na tym "black red white" coś gorącego? nie? więc postaw
          > szklankę z gorącą kawą, a będziesz mieć super wyblakłe kułeczko i to mają być
          > meble?!

1. nie piję kawy
          2. gdybym pił na pewno nie piłbym jej w szklankch
          3. gorąca filiżanka herbaty nie zostawia żadnych śladów
          - no ale to nie to co kawa w szklance.
          GS
    • Gość: just. Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 213.17.180.* 24.04.03, 15:22
      a może Walther? moja kożeżanka zamówiła u nich kuchnie i wygląda super. Nie
      pamiętam dokładnie ceny ale gdzieś w granichach 5 - 6 tys. Poazdaraw
      • Gość: FOKA Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 62.93.65.* 24.04.03, 15:24
        A ja słyszałam, że tam drożyzna :((
        • Gość: just. Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 213.17.180.* 24.04.03, 15:33
          zgadza sie drozyzna ale mebli wystawionych w sklepie.
          Moga zrobić ci kuchnie tańszą jeśli chcesz. Musisz tylko usiąść ze sprzedawcą i
          pogadać. Polecam ci P. Maćka Malinowskiego - konkretny koleś. Dopasowywuje się
          do potrzeb klienta
          • Gość: FOKA Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 62.93.65.* 24.04.03, 15:43
            Mam jeszcze małe pytanko - czy oni robią tez mebelki do zabudowy na wymiar ?
            Tzn. chcę zabudować lodówke, pralkę itepe.....
            Czy mają prosty styl - bo o taki mi chodzi :)))
            • Gość: just. Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 213.17.180.* 24.04.03, 15:53
              chyba tak bo kumpela ma zabudowana pralke w kuchni
              najlepiej bedzie jak pojedziesz i się dokładnie dowiesz
              wiem ze koleś o któtym wczesniej wspomniałam jest spoko
              • Gość: FOKA Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 62.93.65.* 24.04.03, 16:06
                Dziękuję - przejadę się tam w wolnej chwili :)))
    • Gość: Maciej Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 62.89.84.* 10.05.03, 12:06
      Gorąco polecam super fachowca, zrobilem teraz za jego posrednictwem kuchnie, od
      projektu po montaz, wszystko idealnie i tak jak chcialem, do tego za przystepna
      cene. Nie mo co sie bawic w jakies salony meblowe, czy sklepy w ktorych jest
      tandeta i jeszcze montaz nie za bardzo. Jak ktos chce zrobic sobie kuchnie jak
      nalezy, pozadnie i bez trudnosci niech skorzysta, warto. tel 607194932.

p.s. jak zobaczylem efekt finalny to z dziewczyna pol godziny szidzielismy na
      przeciwko kuchni i po prostu patrzylismy na nia.przerosla nasze
      oczekiwania.jeszcze raz polecam
      • Gość: majka Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 213.17.180.* 12.05.03, 09:18
        bardzo proszę cię o info czy Pan p którym piszesz ma badzo jane blaty, z małaą
        iloscia sęków, nie "mydelniczki"??
        Ile wynioała cię całośc kuchni? Ile czeka się na realizację?

pozdrawiam
        • Gość: maciek Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 62.89.84.* 12.05.03, 14:03
          Witam.
          oto pelny namiar:
          Olek Peter
          tel. 607 194 932, 600 821 655
          fax 870 73 98, e-mail: peter@atextsc.com.pl
          Ma duzy wybor, po prostu trzeba sie umowic i zapytac, powiedzac co sie chce, a
          wtegy on pokarze katalogi.czas realizacji w moim przypadku byl krotki bo 3 tyg.
          od projektu do montazu.co do ceny musisz sie dowiedziec indywidualnie ale na
          pewno sie nie rozczarujesz. :)
          pozdrawiam
      • Gość: FOKA Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 62.93.65.* 12.05.03, 09:24
        Gość portalu: Maciej napisał(a):
        Gorąco polecam super fachowca, zrobilem teraz za jego posrednictwem kuchnie, od
        projektu po montaz, wszystko idealnie i tak jak chcialem, do tego za przystepna
        cene. Nie mo co sie bawic w jakies salony meblowe, czy sklepy w ktorych jest
        tandeta i jeszcze montaz nie za bardzo. Jak ktos chce zrobic sobie kuchnie jak
        nalezy, pozadnie i bez trudnosci niech skorzysta, warto. tel 607194932.
        p.s. jak zobaczylem efekt finalny to z dziewczyna pol godziny szidzielismy na
        przeciwko kuchni i po prostu patrzylismy na nia.przerosla nasze
        oczekiwania.jeszcze raz polecam

A CZY TEN TWÓJ FACHOWIEC MA DUŻY WYBÓR KOLORÓW I RODZAJÓW FRONTÓW, ORAZ CZY
        ROBI MEBLE DO ZABUDOWY I ILE KOSZTOWAŁA TA KUCHNIA KTÓRA PRZEROSŁĄ WASZE
        OCZEKIWANIA.
        I CZY MA GDZIES SWÓJ SKLEP, SALON, PUNKT, ZEBYM MOGLA COŚ OBEJRZEC ????
        • Gość: maciek Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 62.89.84.* 12.05.03, 14:04
          oto pelny namiar:
          Olek Peter
          tel. 607 194 932, 600 821 655
          fax 870 73 98, e-mail: peter@atextsc.com.pl
          wybor jest duzy, trzeba sie tylko umowic...
          co do ceny, trzeba sie dowiadywac indywidualnie, ale na prawde sa przystepne...
          pozdarwiam
          • Gość: FOKA Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 62.93.65.* 12.05.03, 14:20
            DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
            • Gość: maciek Re: Meble do kuchni w W-wie IP: 62.89.84.* 12.05.03, 14:27
              nie ma sprawy
              rowniez pozdrawiam
            • Gość: do FOKI DO FOKI IP: 213.17.180.* 26.05.03, 10:17
              FOka czy korzystałaś z usług polecnaego wcześciej Pana Petera????
              Jeśki tak jakie masz doswiadczenia???
              • Gość: FOKA Re: DO FOKI IP: 62.93.65.* 26.05.03, 11:13
                jeszcze nie korzystałam - na razie szukam dobrej ekipy remontowej ;)
                • mna Re: DO FOKI 26.05.03, 14:33
                  A ja polecam z czystym sumieniem firme która mi robiła meble podad rok temu.
                  Solidnie i całkiem niedrogo/ Panowie mają wiele pomysłów ale nic nie narzucają.
                  W dodatku bardzo kuturalni. No i za ok 4-4,5 m w tym lodówka i kuchnia w
                  zabudowie zapłaciłam 5TPLN. Kontakt moge dac na priva.
                  • Gość: DiDI Re: DO FOKI IP: 217.8.186.* 26.05.03, 15:25
                    A co to za meble? To znaczy z czego mają np. fronty, ile było metrów bieżących
                    do zabudowania(około)??

DiDi
                    • Gość: mna Re: DO FOKI IP: 217.8.161.* 27.05.03, 10:00
                      Fronty są z MDF.
                      • Gość: DiDI DO MNA IP: 217.8.186.* 27.05.03, 10:46
                        Ale MDF jest w kilku odmianach:

- foliowany
                        - lakierowany
                        - fornirowany

i cena poszczególnych może być bardzo różna.

Bardzo prosze o szczegóły i CENĘ PLEASE :))

DiDi
      • Gość: Małgosia Re: DO MAĆKA - PILNE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 31.05.03, 16:45
        Czy mógłbyć podać więcej szczegółów dot. współpracy z panem Peterem. Zrobił nam
        projekt kuchni, nie ukrywam, że całkiem niezły i jest pierwszą osobą, która
        miała pomysł na naszą kuchnię ale... zastanawiamy się ze zględu na cenę (będzie
        MDF foliowany).
        Przede wszystkim napisz czy jakość wykonania mebli nie budzi zastrzeżeń, jakie
        montują zawiasy (czy przypadkiem nie takie, że zaraz opadną drzwi).
        Liczę na szybką odpowiedź pozdrawiam
        Małgosia
    • kowcia Re: Meble do kuchni w W-wie 27.05.03, 07:54
      idź do ikei, ja przekotłowałam i BRW i Forte i wiele innych i skończyam w ikei -
      i jestem bardzo zadowolona, meble mialam po tygodniu zamontowane a nie po
      miesiącu, gwarancja 10 lat - nikt ci tyle nie da, zawsze moge dokupic np. jedne
      drzwiczki gdyby coś sie np porysowało. A cenowo wcale nie było wygórowane. tyle
      samo co robione na wymiar.
    • aankaa Meble do kuchni w W-wie 31.05.03, 18:41
      ktoś z poprzedników napisał:
      "kumpela ma zabudowana pralke w kuchni"

ludzie, co to za problem ? wystarczy pralkę "schować" w szafce 80-tce. Po
      bokach zostaje jeszcze miejsce na wstawienie pudła / butli z proszkiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka