Gość: wilga IP: dell:* / 192.168.17.* 24.04.03, 11:19 w najbliższym czasie chciałabym wymienić starą ubikację na kompakt WC. Na co zwrócić uwagę przy kupnie, jakiej firmu urządzenie jest według was sprawdzone i warte uwagi. Poradźcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aguś Re: kompakt WC IP: *.pp.com.pl 24.04.03, 12:21 Możesz kupić tani kompakt w supermarkecie lub droższy firmowy np. Koło lub Roca. Zwróć uwagę na to, w jaki sposób jest rozprowadzana woda po muszli przy spłukiwaniu. Najlepszy jest system otworów pod brzegiem muszli. Takie rozwiązanie ma firma Roca, polecam model Victoria - niższe stany średnie cenowe. Oprócz tego zarówno Roca jak i Koło mają kompakty od 400 zł (około) do 1500 zł. Wybór już w obrębie tych dwóch firm jest ogromny. Jest jeszcze czeska firma Jika, robią całkiem przyzwoite wc i to w bardzo dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac1 Re: kompakt WC IP: 213.77.33.* 24.04.03, 12:28 Gość portalu: wilga napisał(a): > w najbliższym czasie chciałabym wymienić starą ubikację na kompakt WC. Na co > zwrócić uwagę przy kupnie, jakiej firmu urządzenie jest według was sprawdzone > i warte uwagi. Poradźcie proszę. Ja kupiłem za ok. 400 zł Bellavista Stilo, mam już 6 lat i żadnych problemów z systemem spłukującym. Rodzice kupili Cersanit i padł po pół roku. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś