Dodaj do ulubionych

farby Dulux ?

IP: *.oltex.net / 192.168.0.* 05.05.03, 12:06
Witajcie,

Czy ktos z was ma pomalowane sciany kolorem "kolory swiata - szczypta papryki"
czy ona na scainie nie wychodzi za ciemna ? mam nia pomalowac przedpokoj ale
tez zastanawiam sie nad pokojem w tym kolorze.

albo czy ktos z was wie gdzie mozna kupic testery wszystkich kolorow bo gdzie
sie nie pytam to maja tylko jedynki. W jednym sklepie byly testery kolory
swiata ale nie te o ktory mi chodzilo.

Artek
Obserwuj wątek
    • Gość: Mona Re: farby Dulux ? IP: 195.205.251.* 05.05.03, 14:14
      Próbki Kolorów świata były na pewno w OBI koło Lotniska - nie wiem, czy była
      szczypta papryki, ale na pewno były próbki inne niż Once-y. Na przedpokój myślę
      że szczypta papryki wyjdzie super - bardzo odwazne. Ja mam w przedpokoju zieleń
      mchu (równiez na suficie) i tez uważam, że jest swietna, naprawdę. Poza tym
      polecam Duluxy - świetnie sie maluje, ładnie kryje, nie kapie, jest wydajna.
      Pozdrawiam
    • Gość: once Re: farby Dulux ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 20:18
      jesli nie dostaniesz gotowego testera, zapraszam do Tesco Górczewska-pasaz
      Farby Dulux Wymieszamy ci tester w kazdym kolorze. Koszt ok 12 zł w
      kolorze "szczypta Papryki"
      • Gość: Artek Re: farby Dulux ? IP: *.oltex.net / 192.168.0.* 06.05.03, 08:49
        Gość portalu: once napisał(a):

> jesli nie dostaniesz gotowego testera, zapraszam do Tesco Górczewska-pasaz
        > Farby Dulux Wymieszamy ci tester w kazdym kolorze. Koszt ok 12 zł w
        > kolorze "szczypta Papryki"

dziekuje bardzo za taka cene to juz prawie kupie cala puszke, testery sa
        jedynie za 5 zł i po to je producent produkuje aby ich uzywac a wy specjalnie
        ich nie zamawiacie aby tylko wymieszac szczypte farby za 12 zł ZLODZIEJE !
        • Gość: once Re: farby Dulux ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 12:24
          Gość portalu: Artek napisał(a):

> Gość portalu: once napisał(a):
          >
          > > jesli nie dostaniesz gotowego testera, zapraszam do Tesco Górczewska-pasaz
          >
          > > Farby Dulux Wymieszamy ci tester w kazdym kolorze. Koszt ok 12 zł w
          > > kolorze "szczypta Papryki"
          >
          > dziekuje bardzo za taka cene to juz prawie kupie cala puszke, testery sa
          > jedynie za 5 zł i po to je producent produkuje aby ich uzywac a wy
          specjalnie
          > ich nie zamawiacie aby tylko wymieszac szczypte farby za 12 zł ZLODZIEJE !

Dzieki za miłe słowa . Napisałem przecież , ze jeżeli nie dostaniesz testera
          gotowego to mogę ci pomóc w ten sposób. Wydaje mi się , ze lepiej wydac 12 zł
          za 0,25l (a nie 50 ml jak to jest w testerze za 5 zł )farby i sprawdzić kolor
          niż malować później całe pomieszczenie jeszcze raz. Więc nie rozumiem dlaczego
          uzywasz wobec mnie obraźliwych słów, ja cię nie obrażam.
          pozdrowienia
          • Gość: Artek Re: farby Dulux ? IP: *.oltex.net / 192.168.0.* 06.05.03, 13:45

> Gość portalu: Artek napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: once napisał(a):
            > >
            > > > jesli nie dostaniesz gotowego testera, zapraszam do Tesco Górczewska-
            > pasaz
            > >
            > > > Farby Dulux Wymieszamy ci tester w kazdym kolorze. Koszt ok 12 zł w
            > > > kolorze "szczypta Papryki"
            > >
            > > dziekuje bardzo za taka cene to juz prawie kupie cala puszke, testery sa
            > > jedynie za 5 zł i po to je producent produkuje aby ich uzywac a wy
            > specjalnie
            > > ich nie zamawiacie aby tylko wymieszac szczypte farby za 12 zł ZLODZIEJE !
            >
            > Dzieki za miłe słowa . Napisałem przecież , ze jeżeli nie dostaniesz testera
            > gotowego to mogę ci pomóc w ten sposób. Wydaje mi się , ze lepiej wydac 12 zł
            > za 0,25l (a nie 50 ml jak to jest w testerze za 5 zł )farby i sprawdzić kolor
            > niż malować później całe pomieszczenie jeszcze raz. Więc nie rozumiem
            dlaczego
            > uzywasz wobec mnie obraźliwych słów, ja cię nie obrażam.
            > pozdrowienia

przepraszam ze sie unioslem ale fakt jest faktem ze nie macie testerow a
            producent je ma i tak jest w kazdym punkcie duluxa.
            CO do tej wymieszanej probki to po kiego mi az tyle farby. W testerze jest
            wystarczajaca ilosc. Coz zrobic Polska to dziwny kraj.
          • Gość: Artek Re: farby Dulux ? IP: *.oltex.net / 192.168.0.* 06.05.03, 14:02

> Gość portalu: Artek napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: once napisał(a):
            > >
            > > > jesli nie dostaniesz gotowego testera, zapraszam do Tesco Górczewska-
            > pasaz
            > >
            > > > Farby Dulux Wymieszamy ci tester w kazdym kolorze. Koszt ok 12 zł w
            > > > kolorze "szczypta Papryki"
            > >
            > > dziekuje bardzo za taka cene to juz prawie kupie cala puszke, testery sa
            > > jedynie za 5 zł i po to je producent produkuje aby ich uzywac a wy
            > specjalnie
            > > ich nie zamawiacie aby tylko wymieszac szczypte farby za 12 zł ZLODZIEJE !
            >
            > Dzieki za miłe słowa . Napisałem przecież , ze jeżeli nie dostaniesz testera
            > gotowego to mogę ci pomóc w ten sposób. Wydaje mi się , ze lepiej wydac 12 zł
            > za 0,25l (a nie 50 ml jak to jest w testerze za 5 zł )farby i sprawdzić kolor
            > niż malować później całe pomieszczenie jeszcze raz. Więc nie rozumiem
            dlaczego
            > uzywasz wobec mnie obraźliwych słów, ja cię nie obrażam.
            > pozdrowienia

wlasnie zadzwonilem do Duluxa Glownej siedziby - i powiedzieli mi ze u nich na
            magazynach jest pelno wszystkich testerow. I oni wiedzą ze sklepikarze ( tak to
            nazwe ) specjanie ich nie zamawiaja aby wlasnie mieszac samemu za te 12 !!!! zł.
            Wiec sorry ale nie bede kupowal od pana tej mieszanej za 12zł. od tego sa
            testery za 5zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka