gosia128 21.03.07, 21:03 witam, mam nowe kominy zrobione z pełnego klinkieru fuga cementowa w środku schiedl i są mokre jakie mogą być przyczyny? obróbka to jedna z ewentualnych przyczyn a inne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki_2 Re: kominy mi ciekną 21.03.07, 21:34 Ale gdzie są mokre?? W środku, na zewnątrz, od góry do połowy wysokości, od połowy wysokości w dół, z jednej strony, z każdej, tylko z dwóch stron lub tylko z tych drugich dwóch stron?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia128 Re: kominy mi ciekną IP: *.3vnet.pl 21.03.07, 22:41 Są mokre z jednej i drugiej strony cięzko powiedzieć jak wysoko, najpierw było tylko w rogu a potem tak się rozlało po całym jakby klinkierze. Jak na nie patrzę będąc w domu to widzę mokre (nie są jeszcze obudowane) z jednego nawet kapie. Był dziś facet który je obrabiał i powiedział, że mu to na obróbkę nie wygląda bo byłaby struga i nie na obwodzie tylko np. w jednym, dwóch miejscach a one są wilgotne jakby nasiąkły wody. A może trzeba je impregnować albo fuga nie taka. W piątek ma pryjść iwyjśc na dach ale ja się martwię. Odpowiedz Link Zgłoś