Gość: Arti IP: *.pl.bauer.com / 172.28.190.* 21.07.03, 12:34 Szukam dobrego sklepu - z dużym wyborem i w miarę taniego - z podłogami w Warszawie. Z góry dzięki Arti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P. Re: DOBRY SKLEP Z PODŁOGAMI w WARSZAWIE IP: *.netia.pl 21.07.03, 16:37 Polecam sklep Nova Wykładziny na Bartyckiej, paw. chyba 100. Pan Marcin potrafi doradzić i ma bardzo rozsądne podejście do klienta, nie wciska swojego towaru tylko wyjaśnia, doradza itp. Dlatego kupuje u niego nie tylko podłogi i wszystkie materiały ale również sama usługę ułożenia podłóg. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: DOBRY SKLEP Z PODŁOGAMI w WARSZAWIE 21.07.03, 19:01 O jakie popdłogi ci chodzi? Jeśli o drewniane, to polecam Drewex w Radzyminie. Jak jedzie się z Warszawy, to tuż przed Radzyminem po prawej stronie oddalony o jakieś 100 metrów od głównej szosy stoi piętrowy dom, a na nim wielkie litery DREWEX. Maja klepki dębowe, bukowe i jesionowe róznych rozmiarów. Pierwsza klasa, a ceny dużo, duuużo nizsze niz np. na Bartyckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: DOBRY SKLEP Z PODŁOGAMI w WARSZAWIE IP: 213.25.91.* 23.07.03, 12:52 Dobry jest sklep w Legionowie- bardzo ładne klepki, mozaiki - ładne wzory, niedrogie. ul. Batorego 7 , Legionowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: DOBRY SKLEP Z PODŁOGAMI w WARSZAWIE IP: *.acn.pl 23.07.03, 16:45 nie wiem jakich podłóg poszukujesz ale powiem, że pochodzę z puszczy białowieskiej i stamtąd znam świetnych fachowców od podłóg drewnianych, chyba mają też jakiś punkt srzedaży w warszawie. Jeśli chcesz mogę dowiedzieć się. Pozdrawiam Ala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: DOBRY SKLEP Z PODŁOGAMI w WARSZAWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 15:18 Chetnie skorzystam z taiego kontaktu - chce polozyc nowy parkiet w mieszkaniu warszawie. jesli mozesz podaj namiary na fachowca z Twoich okolic. POszukuje i sklepu i dobrego parkieciarza, wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catarina Re: DOBRY SKLEP Z PODŁOGAMI w WARSZAWIE IP: 195.94.207.* 25.07.03, 08:32 Też bardzo proszę o kontakt do sklepu i parkieciarza. Interesyje mnie dobry parkiet: dąb, jesion etc. proszę o wiadomość na priva; catarinapl@poczta.onet.pl Dzięki!!!!!!!!! :o) Odpowiedz Link Zgłoś