bee26 21.07.03, 13:27 Czy wiecie gdzie jest spory wybór tego rodzaju glazury/terakoty???? Tylko błagam nie tam gdzie metr/ kosztuje 400 zł. Z góry dzieki za info! Pozdrawiam, B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ani Re: mozaika ścienna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 16:36 odpowiadam na Twoje pytanie bo sama miałam olbrzymie problemy w znalezieniu czegoś tańszego , np. znalazłam mozaike na siatce za 1000 zł. a w "porcelanosie" na płytce za 80 zł, zależało mi na dobraniu koloru mozaiki do koloru innych dużych płytek w łazience no i udało sie - wyszło BOMBOWO polecam wiec : 1) "porcelanosa" na ul. Bema w Warszawie 2) "softbud" ul. Puławska W warszawie jeśli chodzi o w miare tanią mozaike to tylko na płytce taką dostaniesz a nie na siatce , ja kupowałm w obu tych miejscach i ceny wyglądają tak : w "porcelanosie" mozaika beżowa na płytce ok. 80 zł/m2 , a w "softbudzie" błękitna mozaika na płytce ok. 100 zł/m2 powodzenia ani Odpowiedz Link Zgłoś
bee26 Re: mozaika ścienna 22.07.03, 16:49 Gość portalu: ani napisał(a): > odpowiadam na Twoje pytanie bo sama miałam olbrzymie problemy w znalezieniu > czegoś tańszego , np. > znalazłam mozaike na siatce za 1000 zł. a w "porcelanosie" na płytce za 80 zł, > zależało mi na dobraniu koloru mozaiki do koloru innych dużych płytek w > łazience no i udało sie - wyszło BOMBOWO > > polecam wiec : > 1) "porcelanosa" na ul. Bema w Warszawie > 2) "softbud" ul. Puławska W warszawie > > jeśli chodzi o w miare tanią mozaike to tylko na płytce taką dostaniesz a nie > na siatce , ja kupowałm w obu tych miejscach i ceny wyglądają tak : > w "porcelanosie" mozaika beżowa na płytce ok. 80 zł/m2 , > a w "softbudzie" błękitna mozaika na płytce ok. 100 zł/m2 > > powodzenia > ani Baaaaaaaaaardzo Ci dziekuję.....Domyślam się, ze mozaika na siatce jest duuużo droższa. Ja znalazłam taka, której widełki cenowe powaliły mnie z nóg od 300- 2000 zł. Pojade jutro na Bema bo własnie szukam beżowej, ewentualnie białej. Ja znowu planuję położyć mozaikę na ścianie i podłodze (mam nadzieję, że sie nadaje). Jeszcze raz dziekuje. Pozdrawiam, B. Odpowiedz Link Zgłoś