Dodaj do ulubionych

Pytanie na niedzielę

15.05.22, 15:56
Jestem w posiadaniu ściennego kalendarza-wyrywanki. Kto mi powie, dlaczego sobota i niedziela są na jednej kartce?
Obserwuj wątek
    • piataziuta Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 16:15
      Nie wiem.
      Trochę mnie wkurwia ten rower.

• krwawy.lolo Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 16:38
        A co to za apka?
        • piataziuta Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 16:48
          To apka dedykowana mojej sportowej opasce Huawei: "zdrowie" czy coś.
          • krwawy.lolo Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 17:47
            Ok. jednak, jak nie wiadomo, na ile pod górkę i na ile pod wiatr i na jakim podłożu, ciężko coś powiedzieć. Poza tym 8 km to niezbyt miarodajny odcinek.
            Ja tymczasem rower odstawiam, coby noga się wykurowała. Ewentualnie w środę spróbuję przejechać parę metrów.
            • piataziuta Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 17:58
              No wiatru i wysokości to nie pokazuje, a podłoża to już w ogóle (czy jakiekolwiek apki analizują podłoże? suspicious) tylko tętno, kalorie (125 wyszło, chyba mi jednak kurwa zaniżyło, bo w odwrotną stronę jechałam ten sam dystans 4 minuty wolniej i miałam niższe tętno, a spalonych kcal miałam 239), a dystans był 8.81.
    • bistian Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 16:47
      krwawy.lolo napisał:

> Jestem w posiadaniu ściennego kalendarza-wyrywanki. Kto mi powie, dlaczego sobo
      > ta i niedziela są na jednej kartce?

To proste. Jak się nawalisz w sobotę, to niedziela przelatuje razem z sobotą big_grin
    • silenta Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 16:53
      Bo niedziela jest dniem świętym i dniem odpoczynku i żebyś nie musiał w niedzielę się napracować. Zrywasz w sobotę a potem dopiero w poniedziałek. Taki katolicki szabas.
      • jednoraz0w0 Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 17:05
        A jeżeli jesteś Żydem, to z kolei żebyś nie musiał w sobotę wyrywać.
    • cisco1800 Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 22:11
      Może tak twórca widzi tydzień?
    • mamtrzykotyidwa Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 22:16
      Bo wolna sobota i wolna niedziela mijają tak szybko, że nie zdąży się dwóch kartek wyrwać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka