krwawy.lolo 15.05.22, 15:56 Jestem w posiadaniu ściennego kalendarza-wyrywanki. Kto mi powie, dlaczego sobota i niedziela są na jednej kartce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piataziuta Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 16:15 Nie wiem. Trochę mnie wkurwia ten rower. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 16:48 To apka dedykowana mojej sportowej opasce Huawei: "zdrowie" czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 17:47 Ok. jednak, jak nie wiadomo, na ile pod górkę i na ile pod wiatr i na jakim podłożu, ciężko coś powiedzieć. Poza tym 8 km to niezbyt miarodajny odcinek. Ja tymczasem rower odstawiam, coby noga się wykurowała. Ewentualnie w środę spróbuję przejechać parę metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 17:58 No wiatru i wysokości to nie pokazuje, a podłoża to już w ogóle (czy jakiekolwiek apki analizują podłoże? ) tylko tętno, kalorie (125 wyszło, chyba mi jednak kurwa zaniżyło, bo w odwrotną stronę jechałam ten sam dystans 4 minuty wolniej i miałam niższe tętno, a spalonych kcal miałam 239), a dystans był 8.81. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 16:47 krwawy.lolo napisał: > Jestem w posiadaniu ściennego kalendarza-wyrywanki. Kto mi powie, dlaczego sobo > ta i niedziela są na jednej kartce? To proste. Jak się nawalisz w sobotę, to niedziela przelatuje razem z sobotą Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 16:53 Bo niedziela jest dniem świętym i dniem odpoczynku i żebyś nie musiał w niedzielę się napracować. Zrywasz w sobotę a potem dopiero w poniedziałek. Taki katolicki szabas. Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 17:05 A jeżeli jesteś Żydem, to z kolei żebyś nie musiał w sobotę wyrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 22:11 Może tak twórca widzi tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Pytanie na niedzielę 15.05.22, 22:16 Bo wolna sobota i wolna niedziela mijają tak szybko, że nie zdąży się dwóch kartek wyrwać. Odpowiedz Link Zgłoś