Gość: mala IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 03.11.04, 14:10 znajoma mi polecia tą maść na wypryski. to prawda że dziala? czy to jest na recepte? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zola Re: znacie Davercin? IP: *.devs.futuro.pl 03.11.04, 14:24 jest super. Jest też Miconal i KlindacinT. davercin jest jest w opakowaniach 15 g i 30 g. Polecam Davercin jest też w tabletkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zola Re: znacie Davercin? IP: *.devs.futuro.pl 03.11.04, 14:24 jest super. Jest też Miconal i KlindacinT. davercin jest jest w opakowaniach 15 g i 30 g. Polecam Davercin jest też w tabletkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrawka Re: znacie Davercin? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.04, 20:19 mnie kiedyś przepisał znajomy dermatolog jak zobaczył 2 ogromne pryszcze na moimczole (w zasadzie to co po nich zostało ogromne czerwone plamy) ja miałam davercin w buteleczce, o konsystencji cieczy, bardzo skuteczny w zasuszaniu, gojeniu dla mnie rewelacja chociaz jak mi się skończył nie kupowałam wiecej ale chyba sie skuszę i kupie o ile dostanę bez recepty, jest o tyle dobry że goi tak doskonale że po jego zastosowaniu nie zostają czerwone slady na buzi, które zazwyczaj znikają tygodniami:( o ile dobrze pamietam jest to antybiotyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: znacie Davercin? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 03.11.04, 21:20 to żel/płyn/tabletki z antybiotykiem na receptę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emm Re: znacie Davercin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 21:45 rewelka, zasusza syfki w ciagu nocy nie wysuszajac jednoczesnie skory wokol. Odpowiedz Link Zgłoś