Dodaj do ulubionych

Tani BARKIET w WARSZAWIE - GDZIE????

IP: *.pl.bauer.com / 172.28.190.* 31.07.03, 15:12
Szukam sklepu z tanią deską barlinecką w W-wie?
Czy warto kupować w supermarketach?
Pozdrawiam
Arti
Obserwuj wątek
    • Gość: żaba Re: Tani BARKIET w WARSZAWIE - GDZIE???? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 08:50
      Polecam OBI na Radzyminskiej- jest on w cenach bardzo hurtowych. jak chcesz to
      nawet moga Ci go zamontować (oczywiście za dopłatą) Przykładowo my chcielismy
      jesion- na Bartyckiej chcą za ten sam 140 zl za metr, kawałek dalej w punkcie
      patronackim 104 a w obi 79. To chyba jest różnica, prawda?
      pozdrawiam
      żaba
      • Gość: Barlinek Re: Tani BARKIET w WARSZAWIE - GDZIE???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.03, 09:13
        Gość portalu: żaba napisał(a):

> Polecam OBI na Radzyminskiej- jest on w cenach bardzo hurtowych. jak chcesz
        to
        > nawet moga Ci go zamontować (oczywiście za dopłatą) Przykładowo my chcielismy
        > jesion- na Bartyckiej chcą za ten sam 140 zl za metr, kawałek dalej w punkcie
        > patronackim 104 a w obi 79. To chyba jest różnica, prawda?
        > pozdrawiam
        > żaba

Tylko że ten w OBI to jest produkcja tylko dla OBI (gorszy gatunkowo wyrób), w
        punkcie patronackim może pochodzić z zkupu w OBI. A na Bartyckiej orginał.
        • Gość: pikot Re: Tani BARKIET w WARSZAWIE - GDZIE???? IP: 80.51.246.* 06.08.03, 16:35
          gorzej jak na Bartyckiej kupisz ten towar dla OBI
          • ipis1 Re: Tani BARKIET w WARSZAWIE - GDZIE???? 06.08.03, 23:44
            Kupiłem w Novej na Bartyckiej klon, niestety promocyjny za 80pln; polecona
            przez sprzedawcę autoryzowana ekipa zrezygnowała po dwu godzinnych próbach jej
            ułożenia, nierówno wyrobione frezy uniemozliwiały prawidłowe jej położenie.
            Z oddaniem nie było problemu, obsługa jest naprawdę OK; wymienią mi tym razem
            na brzozę ze 109 pln na 89pln, ze względu na moją reklamację;
            a ta moją podłogę zawiozą z powrotem do fabryki, potną na deszczułki i za jakiś
            miesiąc pojawi się w OBI itp. sklepach super promocyjna partia klonu ;-))
            • Gość: Barlinek Re: Tani BARKIET w WARSZAWIE - GDZIE???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 10:32
              ipis1 napisała:

> Kupiłem w Novej na Bartyckiej klon, niestety promocyjny za 80pln; polecona
              > przez sprzedawcę autoryzowana ekipa zrezygnowała po dwu godzinnych próbach
              jej
              > ułożenia, nierówno wyrobione frezy uniemozliwiały prawidłowe jej położenie.
              > Z oddaniem nie było problemu, obsługa jest naprawdę OK; wymienią mi tym razem
              > na brzozę ze 109 pln na 89pln, ze względu na moją reklamację;
              > a ta moją podłogę zawiozą z powrotem do fabryki, potną na deszczułki i za
              jakiś
              >
              > miesiąc pojawi się w OBI itp. sklepach super promocyjna partia klonu ;-))

No właśnie Barlinek to syf dobrze reklamowany jak każda rzecz reklamowana.
              Miałem nieprzyjemność tym handlować, ja bym sobie tego nie położył.
              • Gość: Arti to co proponujesz? IP: *.pl.bauer.com / 172.28.190.* 07.08.03, 10:46
                To co proponujesz w zamian???
                (Nie mam niestety czasu na położenie parkietu - trwa to zbyt długo a muszę sie
                przeprowadzić w ciągu 2 tygodni)
                Pozdrawiam
                Arti
                • Gość: janek Re: to co proponujesz? IP: *.era.pl 07.08.03, 11:38
                  Słuchaj,
                  Nie bierz na 100% tego co tutaj ludzie piszą.
                  Niekiedy towarzystwo tutaj bywa dziwne.
                  Jeśli podoba CI sie deska to połóz deskę, jesli panele to kupuj panele.
                  I kupuj tam gdzie dany produkt jest najtaniej.
                  Jeśli bądą jakieś problemy z jakościa - reklamuj.
                  I przestań czytac te brednie które tutaj wypisują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka