Gość: Arti IP: *.pl.bauer.com / 172.28.190.* 31.07.03, 15:12 Szukam sklepu z tanią deską barlinecką w W-wie? Czy warto kupować w supermarketach? Pozdrawiam Arti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żaba Re: Tani BARKIET w WARSZAWIE - GDZIE???? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 08:50 Polecam OBI na Radzyminskiej- jest on w cenach bardzo hurtowych. jak chcesz to nawet moga Ci go zamontować (oczywiście za dopłatą) Przykładowo my chcielismy jesion- na Bartyckiej chcą za ten sam 140 zl za metr, kawałek dalej w punkcie patronackim 104 a w obi 79. To chyba jest różnica, prawda? pozdrawiam żaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barlinek Re: Tani BARKIET w WARSZAWIE - GDZIE???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.03, 09:13 Gość portalu: żaba napisał(a): > Polecam OBI na Radzyminskiej- jest on w cenach bardzo hurtowych. jak chcesz to > nawet moga Ci go zamontować (oczywiście za dopłatą) Przykładowo my chcielismy > jesion- na Bartyckiej chcą za ten sam 140 zl za metr, kawałek dalej w punkcie > patronackim 104 a w obi 79. To chyba jest różnica, prawda? > pozdrawiam > żaba Tylko że ten w OBI to jest produkcja tylko dla OBI (gorszy gatunkowo wyrób), w punkcie patronackim może pochodzić z zkupu w OBI. A na Bartyckiej orginał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikot Re: Tani BARKIET w WARSZAWIE - GDZIE???? IP: 80.51.246.* 06.08.03, 16:35 gorzej jak na Bartyckiej kupisz ten towar dla OBI Odpowiedz Link Zgłoś
ipis1 Re: Tani BARKIET w WARSZAWIE - GDZIE???? 06.08.03, 23:44 Kupiłem w Novej na Bartyckiej klon, niestety promocyjny za 80pln; polecona przez sprzedawcę autoryzowana ekipa zrezygnowała po dwu godzinnych próbach jej ułożenia, nierówno wyrobione frezy uniemozliwiały prawidłowe jej położenie. Z oddaniem nie było problemu, obsługa jest naprawdę OK; wymienią mi tym razem na brzozę ze 109 pln na 89pln, ze względu na moją reklamację; a ta moją podłogę zawiozą z powrotem do fabryki, potną na deszczułki i za jakiś miesiąc pojawi się w OBI itp. sklepach super promocyjna partia klonu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barlinek Re: Tani BARKIET w WARSZAWIE - GDZIE???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 10:32 ipis1 napisała: > Kupiłem w Novej na Bartyckiej klon, niestety promocyjny za 80pln; polecona > przez sprzedawcę autoryzowana ekipa zrezygnowała po dwu godzinnych próbach jej > ułożenia, nierówno wyrobione frezy uniemozliwiały prawidłowe jej położenie. > Z oddaniem nie było problemu, obsługa jest naprawdę OK; wymienią mi tym razem > na brzozę ze 109 pln na 89pln, ze względu na moją reklamację; > a ta moją podłogę zawiozą z powrotem do fabryki, potną na deszczułki i za jakiś > > miesiąc pojawi się w OBI itp. sklepach super promocyjna partia klonu ;-)) No właśnie Barlinek to syf dobrze reklamowany jak każda rzecz reklamowana. Miałem nieprzyjemność tym handlować, ja bym sobie tego nie położył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti to co proponujesz? IP: *.pl.bauer.com / 172.28.190.* 07.08.03, 10:46 To co proponujesz w zamian??? (Nie mam niestety czasu na położenie parkietu - trwa to zbyt długo a muszę sie przeprowadzić w ciągu 2 tygodni) Pozdrawiam Arti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: to co proponujesz? IP: *.era.pl 07.08.03, 11:38 Słuchaj, Nie bierz na 100% tego co tutaj ludzie piszą. Niekiedy towarzystwo tutaj bywa dziwne. Jeśli podoba CI sie deska to połóz deskę, jesli panele to kupuj panele. I kupuj tam gdzie dany produkt jest najtaniej. Jeśli bądą jakieś problemy z jakościa - reklamuj. I przestań czytac te brednie które tutaj wypisują. Odpowiedz Link Zgłoś