Dodaj do ulubionych

Cyklinowanie podłóg - szybko solidnie

IP: 80.50.102.* 11.08.03, 12:49
Szykam gościa, który wycyklinuje mi podłogę dębową wraz z lakierowaniem (ok 15 m kw.). Chciałbym to załatwić w ciągu kilku dni i żeby to było w miarę porządnie. Poleci ktoś? Bo mój znajomy cykliniarz jest wony dopiero od 26.08 :(. Warszawa
Obserwuj wątek
    • Gość: nkkn Re: Cyklinowanie podłóg - szybko solidnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 13:26

U mnie robił nijaki pan Jacek - podobno z Łomży .. i jestem zadowolony. oto
      jego namiar,
      JACEK KRAJEWSKI - 0 603 82 28 45
      pozdr. nkkn
    • huberciu Re: Cyklinowanie podłóg - szybko solidnie 06.08.13, 12:16
      Świadczymy prace parkieciarskie w Warszawie i okolicy od 10 lat. Cyklinowanie parkietu przeprowadzamy fachowymi maszynami bezpyłowymi typu Legler. Układanie desek, podłóg, finishparkietu, paneli, schodów, parkietu to nasza specjalność.
      • Gość: jacek Re: Cyklinowanie podłóg - szybko solidnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 23:47
        Znajomy wypożyczył cykliniarkę coś w rodzaju kosiarki samobieżnej, wsadził ją do pustego mieszkania i ta maszynka po 2 godzinach wycyklinowała mu całą podłogę. Po tym wymienił akumulator, jakąś szczotkę, wymienił pojemnik, nalał oleju i pościł ją po pokoju. Efekt niesamowity. Koszt 23m2 niecałe 980zł - wypożyczenie z materiałami i olejem. Trochę drogo, ale czysto, szybko i bez uwag w dodatku w kilka godzin.
    • Gość: zadowolony Re: Cyklinowanie podłóg - szybko solidnie IP: *.centertel.pl 16.06.14, 23:27
      Trochę późno :( ale ja mogę polecić. Może komuś innemu się przyda :) Kuhn z Brwinowa. Mi wycyklinowali parkiet solidnie i szybko. I świetnie polakierowali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka