Gość: gaba44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 03:07 kto może mi polecić fachowca który wykona mebelki łazienkowe pod blat w przystępnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: łazienkowe mebelki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 19:09 co to znaczy przystępna cena ? i jakie meble białe, kolorowe, z okleiny drewnianej, kantówki lub mdf sprecyzuj wumagania podaj wymiar mebla a ja przyszykuje ci wycene. pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba44 Re: łazienkowe mebelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 20:51 szuflada 60 cm mocowana pod blatem, szafka trzyszufladowa 50 cm, szafka pod umywalkę 70 cm, szafka z koszem na brudną bieliznę 50 cm. Kolor kremowy błyszczący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: łazienkowe mebelki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 21:40 Gość portalu: gaba44 napisał(a): > szuflada 60 cm mocowana pod blatem, szafka trzyszufladowa 50 cm, szafka pod umy > walkę 70 cm, szafka z koszem > na brudną bieliznę 50 cm. Kolor kremowy błyszczący. witam mebel nr 1-510 brutto,mebel nr 2-636 brutto mebel nr 3-728 brutto mebel nr 4- 644 zł brutto cena za kolor , jesli zdecydujesz sie na mebel bez faktury, odejmij od cen 22%, jeśli mebel będzie biały koleje około 15-20% acha jesze jedna rzecz umywalka musi być koniecznie tzw. meblowa. pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: łazienkowe mebelki IP: *.chello.pl 08.09.03, 19:53 Prosze o jakis namiar, chetnie sie skontaktuje przy okazji remontu lazienki w przyszlym roku, jesli tylko bede miala gdzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: łazienkowe mebelki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 18:46 ze wzgledu na niekomercyjny charakter forum nie mogę podać ci dokładnych namiarów (nie reklamuje się swojej własnej firmy)ale wpisz w wyszukiwarke np. onet :meble łazienkowe, a znajdziesz tam kilka firm które sprzedają meble łazienkowe na zamowienie lub gotowe w atrakcyjnych cenach , lub podaj swoje namiary na forum, gdy bedziesz przed remontem a ja skontaktuje sie z tobą pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: łazienkowe mebelki IP: *.chello.pl 10.09.03, 17:05 dziekuje, tak zrobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: łazienkowe mebelki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 21:59 Gość portalu: gaba44 napisał(a): > szuflada 60 cm mocowana pod blatem, szafka trzyszufladowa 50 cm, szafka pod umy > walkę 70 cm, szafka z koszem > na brudną bieliznę 50 cm. Kolor kremowy błyszczący. Witam mebel nr 1-513zł brutto, mebel nr 2 -636 brutto, mebel nr 3-728 brutto mebel nr 4 644zł brutto jeżeli bez faktury odejmij ok 22% jeżeli kolor biały dalsze 15- 20% jeżeli umywalka będzie inna niż tzw meblowa może być problem z meblem nr 3 czyli takie mebelki to ok 2500zł. Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: łazienkowe mebelki IP: *.novartis.com 03.09.03, 16:05 Czy ktos zna te firme ? Jak wam sie podobaja te meble: www.antado.com.pl/index.php?lg= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irka Re: łazienkowe mebelki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 19:57 Gość portalu: milka napisał(a): > Czy ktos zna te firme ? > Jak wam sie podobaja te meble: Sama jestem ciekawa gdzie w Warszawie można kupić takie meble i jakie są ceny? Na stronie producenta, której adres podałaś niestety nie ma cen ani adresów sklepów. Może ktoś kupował te meble? Pozdrawiam Irka Odpowiedz Link Zgłoś
jobek Re: łazienkowe mebelki 10.09.03, 09:20 Witaj !!! Jeżeli chcesz kogoś do zrobienia mebli łazienkowych napisz lub zadzwoń 606 689 875. POZDRAWIAM. Robert. Odpowiedz Link Zgłoś