Gość: alinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:33 dlaczego na tylnej ścianie bez przerwy są krople, które w ogóle nie spływaja do otworu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jmk Re: lodówka whirpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 20:51 Krople czy szron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: lodówka whirpool IP: 80.51.236.* 05.09.03, 21:12 myślę, że z tą lodówką jest wszystko w porządku bo jakby nie było to pytanie by brzmiało- dlaczego na tylnej ścianie lodówki mam kawał lodu? Te krople sobie spływają powolutku, zamarzają, odmarzają, znowu spływaja i tak w kółko - tylko trzeba by trochę we wnętrzu lodówki posiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: lodówka whirpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 21:47 JAk tam powinno być to ja wiem, pytam zainteresowaną co sieu Niej dzieje, nie u Ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia do jmk IP: 80.51.236.* 07.09.03, 15:46 Przepraszam bardzo ale myslałam, że po to jest forum, żeby więcej osób mogło udzielić odpowiedzi a nie tylko jedna - tym bardziej ,że prośba Alinki o radę nie była skierowana do konkretnej osoby ( do Ciebie)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: do jmk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 20:29 Jeśli czujesz sięurażona to [przepraszam ale chodziło o wyglad faktyczny ściany w chłodziarce a nie o teorię, bo wiadomo jest że po starcie winna być mokra bez grudek szronu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: lodówka whirpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 08:50 krople u moich rodziców tylna scianka jest zawsze sucha - lodówka mrozi bez zarzutu- fakt -jest innej firmy, czy whirpool tak ma we wszystkich typach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: lodówka whirpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 16:49 W momencie startu sprężarki na tylnej ścianie wewnątrz chłodziarki nie powinno być szronu, winna być wilgotna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anetafi sanna 08.09.03, 17:18 ja mam lodowke tejze firmy i szczerz mowiac jest bezandziejna a mianowicie okropnie z niej smierdzi wszystko doslownie wszystko musze pakowac do specjalnych pojemnikow kuchnia otwarta jest na pokoj dzienny wiec nietrudno sobie wyobrazic jakie miny maja goscie siedzacy w pokoju gd otwieram lodowke myje ja co drugi dzien byli rozni specjalisci lodowka jest jescze na gwarancji kiedys w wynajmowanym mieszkaniu mialam lodowe polaru nowiusienka i szczerze mowiac tesknie za nia bo byla o niebo lepsza od whirlpoola, n ie mowiac juz o estetyce i funkcjonalnosci sanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: lodówka IP: 212.244.68.* 08.09.03, 20:37 Ja od pięciu lat mam lodówkę whirpoola - i zawsze są na tylnej ściance krople - albo zamarznięte albo mokre ( nie widać żeby spływały- może gdybym dłużej patrzyła?). W mojej lodówce nic nie śmierdzi - nigdy w niej nic nie rozlałam i myję ją regularnie - jestem z niej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: lodówka IP: 212.244.68.* 08.09.03, 20:43 widzę, że leci też wątek o lodówce boscha - ktoś ma ten sam problem - krople na tylnej ściance. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: lodówka whirpool IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 08:31 Nie mam lodówki whirlpool, ale w mojej trzeba "przepychać" od czasu do czasu ten otworek. wtedy woda nie cieknie po ściance, tylko tworzy się szron. Robię to zwykłym gwoździem i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś