Dodaj do ulubionych

szafki do kuchni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 12:05
Poszukuję stolarza, który wykona mebelki do łazienki . Osobiście nie polecam
pana, który sam reklamuje się na lamach forum <projekt-1971@o2.pl>. Jest
niesłowny, umawia się i nie dotrzymuje słowa, nie raczy poinformować, że np.
ma lepszą fuchę i na razie jest nieosiągalny. Profesjonalny to on nie jest.
Zwodzi mnie od jekiegoś czasu.
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: szafki do kuchni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 16:19
      jesli jestes z Warszawy lub okolic, zadzwon pod nr 0 605 727 113, sa slowni i
      do tego znaja sie na tym, co robia
      • Gość: gaba Re: szafki do kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 16:53
        dzięki.
        • ad_hoc Re: szafki do kuchni 12.10.03, 10:24
          gaba, jak sprawdzisz daj znać jakie efekty, bo też potrzebuję fachowców.
          pozdr.
    • papuc1 Re: szafki do kuchni 12.10.03, 22:23
      Jakie miasto? Jestem z Krakowa i robie takie rzeczy.
    • Gość: projekt-1971@o2.pl Re: szafki do kuchni IP: *.bonair.com.pl 13.10.03, 10:16
      witaj !!!!
      Obsmarować i oczernić to "gaba" może, jak jest taką profesjonalistką to niech
      szuka takiego fachowca który jej dogodzi.
      PZDR. projekt-1971@o2.pl
      • Gość: gaba Re: szafki do kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 20:51
        Ja nie muszę być profesjonalistką - ty polecasz się na forum, ja postanawiam
        skorzystać z oferty. Sam proponujesz najpierw telefon - nie dzwonisz, potem
        spotkanie - rezerwuję całe popołudnie, a Ty nie ciągniesz tematu do końca. I
        śmiesz zwać się fachowcem? Trochę skromności człowieku!
        • Gość: projekt-1971o2.pl Re: szafki do kuchni IP: *.bonair.com.pl 14.10.03, 10:17
          Jak już mówiłem, niektórym "ludziom" ciężko jest dogodzić, a po drugie czy ja
          się z Tobą umawiałem na konkretny termin i godzinę, więc nie rozumiem po co
          rezerwowałaś sobie całe popołudnie.
          W porównaniu do Ciebie jestem skromnym facetem, nie obrażam ani nie oczerniam
          ludzi tych co nie znam, a jeżeli do kogoś mam jakieś "ale", to dzwonię, lub
          informuję go o zaistniałej sytuacji, a nie afiszuję się jak Ty. Ale jak widać
          wychodzi u Ciebie cały "profesjonalizm" Pozdrawiam Cię serdecznie i współczuję
          wszystkim, którzy mają, lub będą mieć z Tobą jakikolwiek kontakt.
          Chcesz to dalej mnie obrażaj na łamach forum,bo tylko na to Cię stać, ja z
          dniem dzisiejszym przestaje odpisywać na Twoje głupie uwagi i aluzje.
          projekt-1971@o2.pl
          • Gość: gaba Re: szafki do kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 14:26
          • Gość: gaba Re: szafki do kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 14:33
            Właściwie powinnam pozostawić Twój post bez odpowiedzi. Po co sie droczyć?
            Według mnie dwa razy nawaliłeś - jeśli twierdzisz że nie było konkretów co do
            kontaktu telef. i spotkania zajrzyj do archiwum poczty. Nie znam Cię - fakt,
            dlatego nie mam powodów aby Ci robić koło pióra bezpodstawnie. Korzyść płynie z
            tego jedna - nie wątpię, że staniesz się bardziej slowny i będziesz bardziej
            szanował swoich potencjalnych klientów. Ja Ci nie życzę niczego, co Tobie nie
            miłe. Na marginesie dodam nieskromnie- że mam grono wspaniałych przyjaciół
            którzy nie uciekają ode mnie. Na tym rzeczywiście zakończmy.
    • Gość: markus Re: szafki do kuchni IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.30.* 13.10.03, 22:46
      Moge polecic goscia ktory na razie zrobil u mnie kuchnie i szafe. Bardzo
      solidnie i potrafi doradzic. Wiem ze robi tez meble do lazienki.
      p. Lukasz tel. 0502 326-603
      • Gość: gaba Re: szafki do kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 14:23
        jeszcze raz bardzo dziękuję za kontakty.
    • Gość: dddd A ja sam sobie zrobiłem szafki w kuchni IP: *.inetia.pl 14.10.03, 07:20
      i jestem dumny z siebie. I nie jestem żadnym stolarzem z zawodu.
      W dorobku mam też szafę wnękową.(zaoszczędziłem kaski na tym tyle,że mogę sobie
      drugie takie mebelki sprawić)
      Pozdrawiam
    • Gość: Aga Re: szafki do kuchni IP: *.pro-futuro.com 15.10.03, 12:25
      Podam Ci jeszcze jednen kontakt, osobiście polecam, spróbuj i Ty 0-607 460 676
      • Gość: Ania Re: szafki do kuchni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 16:23
        Mam takie pytanko:
        Czy z usług osób, które polecacie skorzystaliście, bo musieliście zrobić coś
        "ekstra" (np. jakieś nietypowe wymiary) - czy po prostu mebelki takiego fachowca
        wychodzą taniej niż kupno gotowego zestawu (np. BRW)?
        Pytam, bo przymierzamy się do zakupu mebli kuchennych (Wawa), ale jesteśmy
        ograniczeni finansowo i nie chcę kłopotać takiego człowieka bez sensu.
        pozdrawiam,
        Ania
        • cardriver Re: szafki do kuchni 24.10.03, 17:16
          Ja zrobiłem to z obu powodów:

meble do kuchni ze względu na ich niestandardowe kształty i wymiary (wyszło
          taniej niż wycena w większości firm oferujących gotowe szafki, które każą sobie
          słono, bo 20-50%, dopłacać za nietypowy wymiar)

szafy wnękowe zasadniczo zawsze są nietypowe (robione na konkretny wymiar);
          robiłem u Pana Złotej Rączki bo porządnie, taniej i szybko
        • Gość: aga Re: szafki do kuchni IP: *.nestle.pl 24.10.03, 17:18
          Mialam ten sam dylemat. Firma, ktore robila dla mnie meble zaprojektowala ze
          mna kuchnie tak, aby nie potrzeba bylo robic za wiele nietypowych szafek, a
          jednoczesnie ladnie zabudowac kuchnie. Projekt w cenie kuchni. Ich ceny, z tego
          co sprawdzalam, to ok 2/3 ceny Forte (takie samo wykonanie) i na nieco nizej od
          BRW (nie polecam ze wzgledu na niska jakosc, sama widzialam u kolezanki). Tel
          do nich 600 354836. Robia jeszcze lazienki i szafy. AGA.
          • Gość: kaśka Re: szafki do kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 20:10
            czy to rzeczywiście ten numer? Drugi podany przez Ciebie jest błędny - spotykam
            się ze stwierdzeniem - "ktoś sobie jaja robi"
            Gość portalu: aga napisał(a):

> Mialam ten sam dylemat. Firma, ktore robila dla mnie meble zaprojektowala ze
            > mna kuchnie tak, aby nie potrzeba bylo robic za wiele nietypowych szafek, a
            > jednoczesnie ladnie zabudowac kuchnie. Projekt w cenie kuchni. Ich ceny, z
            tego
            >
            > co sprawdzalam, to ok 2/3 ceny Forte (takie samo wykonanie) i na nieco nizej
            od
            >
            > BRW (nie polecam ze wzgledu na niska jakosc, sama widzialam u kolezanki). Tel
            > do nich 600 354836. Robia jeszcze lazienki i szafy. AGA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka