Gość: ola IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 09:18 Czy ktoś może powiedzieć coś na temat lodówek Ariston, nigdy nie mialam do czynienia z tą marką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: Lodówki ARISTON IP: 217.96.48.* 30.10.03, 14:16 Ja mam lodówkę ARISTON od ponad roku i jestem z niej bardzo zadowolona nie sprawiła mi na razie żadnych problemów jest cicha,dobrze chłodzi,szybko się rozmraża.Moja szwagierka kupiła w tym samym czasie lodówkę z Amiki i raz już była naprawiana oraz narzeka, że jest bardzo głośna.Ja kupując lodówkę kierowałam się parametrami np. zużyciem energii,hałasem,łatwością rozmnażania oraz wyglądem zewnętrznym i wewnętrznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavvel Re: Lodówki ARISTON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 15:17 czesc dzis byl u mnie servisant lodowek bo mojej sie zepsol termostat ja mam vesfrosta ma juz z 10 lat ale ten servisant mowil ze najlepsze sa logowki LG bo maja system 'no frost' co znaczy ze nigdy nie bedzie trzeba jej rozmrażać!!! a po nich electrolux Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Lodówki ARISTON IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 30.10.03, 15:37 ja mam lodówkę Ariston już 3 lata - dwuagregatową. Nie mam zastrzeżeń. Rozmrażałam ją tylko 1 raz po 2 latach uzytkowania - ale w zasadzie ze względów higenicznych niż technicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teska Re: Lodówki ARISTON IP: *.zapora / 217.96.25.* 30.10.03, 16:59 Polecam, bardzo dobra firma, i nie tylko lodówke, duzo moich znajomych ma i sa bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś