Gość: jolik IP: *.ssk.com.pl 03.01.04, 16:46 Chciałam połorzyć podłogę drewnianą z paneli Barlinka czy ktoś już je ma i jak się sprawują czym czyścić itd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hann.a12 Re: barlinek 14.01.15, 15:27 Witam, Chciałam się zapytać, czy może ktoś tu na forum, jest zorientowany w inwestycjach Tbs-u w Barlinku, czy ktoś już mieszka w takim mieszkaniu i jak wyglądają czynsze w mieszkaniu 53M i inne opłaty. Jaka jest forma własności.? Bo różnie się mówi, trochę informacji zdobyłam na tbs24.pl/aktu...neckie-tbs.html , ale może ktoś jest bardziej zorientowany. Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: barlinek 14.01.15, 22:20 otrzymujesz złotą łopatę z wykopalisk i do tego głupich Odpowiedz Link Zgłoś
drogimex Re: barlinek 03.05.15, 21:26 Mam deskę trójwarstwową na piętrze w pokojach i w korytarzu, a w salonie na parterze deskę pełną. Osobiście wszystkie ww. rodzaje podłóg myję wyłącznie samą wodą, bez stosowania żadnych "super nowoczesnych" środków do drewna. Efekt - od ponad 4 lat podłoga jest w bardzo dobrym stanie, kolor ok i nie widzę żadnych powodów do używania dodatkowej chemii. Jeśli planujesz samodzielnie układać deski barlineckie to polecam Ci artykuł zbudujmydom.pl/index.php?page=montaz-podlogi-plywajacej-praktyczne-wskazowki gdzie fajnie krok po kroku opisano jak to zrobić. Pozdrawiam, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś