tomek_atomek 05.09.09, 23:51 "Zysk z eksploatacji takiego kotła będzie jednak " Z kotła to się ma koszty, a nie zyski.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mulan-eko Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 06.12.09, 14:57 Witam serdecznie, Zapraszam do odwiedzenia strony internetowej www.mulan-eko.com Techniki Grzewcze Naprawa Serwis Kotłów Instalacje Gazowe Ogrzewanie Ciepłownictwo Kotły olej/gaz Serdecznie zapraszamy Pozdrawiamy MULAN-EKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł .43 dobre kotły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 10:37 ja polecam kotły na węglowe, sam korzystam z kotła firmy termiko, jest o wiele tanszy i bardziej ekonomiczny niż kotły olejowe Odpowiedz Link Zgłoś
mulan-eko Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 06.12.09, 15:04 Witam serdecznie, Zapraszam do odwiedzenia strony internetowej Tekst linka Techniki Grzewcze Naprawa Serwis Kotłów Instalacje Gazowe Ogrzewanie Ciepłownictwo Kotły olej/gaz Serdecznie zapraszamy Pozdrawiamy MULAN-EKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek47 dobre kotły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 09:09 polecam kotły na eko groszek, są prostrze w użyciu niż kotły olejowe. ja mam kocioł firmy termiko z jarocina i wychodze taniej na opale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek gt kocioł astro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 09:24 tez miałem kocioł olejowy jest kopletnie nie opłacalny, dla tego kupiłem kocioł astro firmy termiko na eko groszek z podajnikiem. raz na tydzien zasypuje podajnik i niczym sie nie martwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał 27 Re: kocioł astro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 09:37 polecam ten kocioł, termiko wie co robi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: kocioł astro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 09:40 niema to jak tradcyjne kotły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba firma termiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 12:21 jezeli juz kupować kocioł to tylko w firmie termiko, ucćiwa gwarancja i fachowe doradctwo techniczne to mnie przekonało polecam każdemu ich kocioł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: firma termiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 12:34 fachowe doradctwo to duzy plus, dzwoniłem do róznych firm nikt tak świetnie nie potrafił mi wytłumaczyć jaki piec będzie pasował do mojego domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyspam Bezmyślna reklama firmy Termiko - ale spam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 23:52 Adminie nie widzisz że piszą z tej samej sieci tego samego dnia? Tylko nicki zmieniają? Totalny SPAM i to nie przemyślany i bezczelny Jak nic widać że to jedna osoba pisze te reklamowe laurki dla "podejrzanej i ciekawej " firmy Termiko Czy tu nie ma żadnego REGULAMINU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej opałowy Re: dobre kotły IP: *.internetia.net.pl 03.01.11, 01:34 Taniej ogrzewanie wychodzi na olej opałowy. Ceny się zmieniają więc zobaczymy co przyniesie ten rok. Odpowiedz Link Zgłoś
mulan-eko Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 06.12.09, 15:04 Witam serdecznie, Zapraszam do odwiedzenia strony internetowej www.mulan-eko.com Techniki Grzewcze Naprawa Serwis Kotłów Instalacje Gazowe Ogrzewanie Ciepłownictwo Kotły olej/gaz Serdecznie zapraszamy Pozdrawiamy MULAN-EKO Odpowiedz Link Zgłoś
mulan-eko Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 06.12.09, 15:42 Witam serdecznie Zaprasza na stronę internetową: www.mulan-eko.com Techniki Grzewcze Naprawa Serwis Kotłów Instalacje Gazowe Ogrzewanie Ciepłownictwo Kotły olej/gaz Firma MULAN-EKO istnieje od 2000 roku. Posiadamy 14-letnie doświadczenie w serwisowaniu kotłowni olej/gaz. Poparte jest one licznymi certyfikatami zdobytymi na szkoleniach w najbardziej liczących się firmach produkujących kotły i palniki. Serwis kotłów olejowych i gazowy. Oferujemy usługi w zakresie: * Czyszczenia Kotla i palnika * Analizę spalin * Regulacje parametrów spalania * Sprawdzenie szczelności źródła paliwa * Kontrola działania automatyki i zabezpieczeń * Analiza wody kotłowej * Czyszczenie filtrów * Konserwacja kotłowni * Coroczny przegląd kotłów * Usuwanie awarii Konkurencyjne ceny Dojazd do klienta na terenie całej Polski / Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
cromwell1 Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 07.10.10, 15:39 prosze jak swiat schodzi na psy procz tomka atomka i moni same teksty sponsorowane nie chce sie spamerowi wlezc na forum wystarczy przyatakowac artykul i 50 groszy na dopalacza juz jest w kieszeni pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
isoakte Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 27.10.11, 14:53 Myślę ze najtańsze rozwiązania znajdziecie dzięki Kalkulatorowi Kosztów Ogrzewania wegiel.edu.pl/kalkulator-kosztow-ogrzewania/ Odpowiedz Link Zgłoś
isoakte Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 27.10.11, 14:58 Myślę ze najtańsze rozwiązania znajdziecie dzięki Kalkulatorowi Kosztów Ogrzewania jest TU Odpowiedz Link Zgłoś
isoakte Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 27.10.11, 15:01 Myślę ze najtańsze rozwiązania znajdziecie dzięki Kalkulatorowi Kosztów Ogrzewania jest TU Odpowiedz Link Zgłoś
isoakte Re: Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 27.10.11, 15:02 Kalkulator Kosztów Ogrzewania dzięki któremu obniżycie koszta ogrzewania domu znajduje się TU Odpowiedz Link Zgłoś
psgirl Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 08.11.11, 17:17 Właściciel mieszkania, które wynajmuję wymienia piec olejowy na węglowy. Nie mam nic przeciwko, tylko, że ta wymiana trwa już trzeci tydzień. Mam odcięte ogrzewanie, wodę i musiałam wynająć sobie pokój na ten czas. Mam już tego serdecznie dosyć. Ile powinna trwać wymiana takiego pieca ? Odpowiedz Link Zgłoś
karol55-5 Re: Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 11.12.11, 10:36 Szczerze mówiąc to nie wiem ile powinna twać taka wymiana .Zapytaj się właściciela .Nigdy nie musiałem wymieniać ,bo od początku odkąd mieszkam w domu , mam kocioł uniwersalny zasypowy UKS-N ,który kupiłem od Witkowskiego .Nigdy jeszcze się nie popsuł ,więc nie miałem problemu i nie musiałem wymieniać na inny . Odpowiedz Link Zgłoś
buderus-serwis Re: Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 14.12.11, 11:38 A ile miesięcy użytkuje pan ten kocioł? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tulipan Re: Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe IP: *.play-internet.pl 28.12.11, 22:46 u nas w domu od jakiś ( żebym nie skłamała ) 5-6 lat dobrze sprawuje się kocioł Zębca. Jeśli ktoś nie jest zdecydowany na to co wybrać wydaje mi się, że dobrze rozejrzeć się u nich, podpytać eksperta, na stronie mają ciekawe informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
dhafira Re: Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 29.12.11, 21:57 a czym palicie w tym Zębcu? Odpowiedz Link Zgłoś
buderus-serwis Re: Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 02.01.12, 09:33 Sprawnie działająca ekipa monterska dokona remontu kotłowni nawet w kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc2 Re: Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe IP: *.87-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 10.01.13, 22:05 dwa gora trzy dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 20:57 Dzisiaj chyba najtaniej jest nie ogrzewać:) Oczywiście tak się nie da. Ja ogrzewam pelletem. Mam kocioł Merkury i praktycznie odwiedzam go 2 razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tommason Re: Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 01.04.12, 10:07 kwestie ogrzewania można spokojnie omawiać dopiero po wykonaniu ocieplenia domu, inaczej nie osiągniemy odpowiednio tanich rachunków Odpowiedz Link Zgłoś
olejopalowy Ogrzewanie - olej opałowy - kotły olejowe 22.01.13, 17:36 Jeżeli ktoś z Państwa szuka dystrybutora oleju opałowego na Opolszczyźnie to zapraszam na stronę www.petrol.pl Bardzo dobre ceny i szybka dostawa (do 48godzin) Odpowiedz Link Zgłoś