Gość: zakatarzona IP: *.szaf.anax.pl / 195.136.80.* 19.10.04, 22:08 ja mam juz katar z 15 lat i nikt nie może mi pomuc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rataj Re: Katar IP: *.olsztyn.mm.pl 07.02.05, 20:30 Może masz alergię? Kup na próbę kup sobie np. alertec, zyrtec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatar Katar IP: *.icpnet.pl 08.02.05, 01:42 Albo pani doktór(pani redaktor też) sądzi, że "rutinoscorbin" to nazwa rodzajowa pewnej substancji (tak jak witamina X lub Y), albo prowadzi promocję tego właśnie specyfiku. Poza tym, ranga kataru zmalała od kiedy na decyzje polityczne w naszym kraju nie ma już wpływu kichnięcie przywódcy w Moskwie (może teraz, dla odmiany, politycy natychmiast analizują każde kichnięcie prezydenta w Waszyngtonie). Apsik..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Rutino-Scorbin Katar IP: *.icpnet.pl 08.02.05, 19:13 Szanowni Państwo! Rzeczywiście, po przeprowadzeniu badań na reprezentatywnej próbie obywateli, okazało się, że najlepszym lekiem na katar jest "rutinoscorbin". Respondenci podawali najczęściej nazwę "rutinoscorbin", właśnie ten preparat wyprzedził tak cenione i tradycyjnie stosowane specyfiki jak sadło z niedźwiedzia lub sproszkowany róg nosorożca. prof.dr hab. G.Rutino-Scorbin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagal Re: Katar IP: *.crowley.pl 08.02.05, 12:56 poj do dobrego laryngologa i sprawdz czy nie masz skrzywionej przegrody nosowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Scorbin Katar IP: *.icpnet.pl 08.02.05, 19:53 Pani redaktor! Dziękuję za interesujące porady na temat zwalczania kataru. W sprawie "rutinoscorbinu": zauważyłam, że po podaniu(1 tabletka na litr wody) moim rybkom akwariowym(skalarom i wektorom) poprawia się apetyt. Również kolor wodorostów jest wtdy bardziej intensywny. Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: Katar 19.11.17, 14:07 Obecnie mam bardzo silny epizod kataru ból silny od 2 dni stosuje ostre leczenie 1- sudafaet 1 tabletka rano tylko przez 10 dni 2- rutinoskorbin 2 razy 2 3- wapno + vit c tabletki rozpuszczalne 2 razy 1 4- buderhin arezol do nosa 5- vit b compres 6- cet alergin 1 tabletka na noc efekty karar się kończy wczoraj już go niebyło ale wszystko bolało głowa zatoki itd dziś jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: Katar 19.11.17, 15:13 Uważam, że u ciebie zadziałała przede wszystkim ta witamin B compres. Powiedz mi tylko na co stosowałeś te compresy? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Katar 19.11.17, 19:42 marbor1 napisała: > Uważam, że u ciebie zadziałała przede wszystkim ta witamin B compres. Powiedz m > i tylko na co stosowałeś te compresy? Pewnie na colano. sp9tcu - nie podnoś starych wątków. Albo... S. Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: Katar 20.11.17, 00:19 snajper55 napisał: > marbor1 napisała: > > > Uważam, że u ciebie zadziałała przede wszystkim ta witamin B compres. Pow > iedz m > > i tylko na co stosowałeś te compresy? > > Pewnie na colano. > > sp9tcu - nie podnoś starych wątków. Albo... > > S. kasujemy Odpowiedz Link Zgłoś