Gość: iif IP: 150.254.102.* 03.09.03, 13:55 Juz od jakiegos tygodnia bardzo mnie boli jedna piers, tak jakby cos od srodka ja uciskalo i bardzo pieklo. Co to moze byc??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nurse Re: Ból piersi IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 19:10 moze zbliza Ci sie miesiaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ból piersi IP: *.bphpbk.pl 04.09.03, 14:01 to może być torbiel, ja też tak mam i mam torbiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iif Re: Ból piersi IP: 150.254.102.* 10.09.03, 14:05 To chyba nie przez blizajacy sie okres, bo boli mnie tak juz jakies 2 tygodnie, czyli prawie od rau po poprzedniej miesiaczce. A co to jest taka torbiel, to cos gronego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iif Re: Ból piersi IP: 150.254.102.* 10.09.03, 14:09 To chyba nie przez blizajacy sie okres, bo boli mnie tak juz jakies 2 tygodnie, czyli prawie od rau po poprzedniej miesiaczce. A co to jest taka torbiel, to cos groznego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek.med Re: Ból piersi IP: *.chello.pl 11.09.03, 20:45 Nie wiem ile masz lat, czy regularnie miesiączkujesz, czy przyjmujesz doustne środki antykoncepcyjne , jaki prowadzisz tryb życia. Jednak obawiam się, że nie zdiagnozujesz się za pomocą internetu. Ból może świadczyć o zaburzeniach hormonalnych lub zmianach zwyrodnieniowych.......kręgosłupa, ale także o nowotworze. Zrób mammografię ( tylko na dobrym sprzęcie) i USG piersi ( badanie, które lege artis powinno sie wykonywać raz w roku) i do lekarza. Niestety............ Odpowiedz Link Zgłoś