wolfgang87 27.05.02, 12:48 Jak bylo w Augustowie za woj. suwalskiego,a jak jest teraz ? Bardzo nam-suwalczanom z forum Suwalki-zalezy na Waszej opinii. prosimy o wypowiedzi na forum suwalskim; nie musza byc nam mile ;-) bedziemy wdzieczni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zygfryd Re: Bardzo prosze o odzew !!! IP: *.*.*.* 10.06.02, 22:48 Hej Wolfgang, gdzież ty, ach gdzież? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolfgang Re: Bardzo prosze o odzew !!! IP: *.if.uj.edu.pl 14.06.02, 12:50 a co jest ? a co sie dzieje ? jestem potrzebny ? to lapcie mnie na forum suwalki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Bardzo prosze o odzew !!! IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 20:39 Prawde mowiac nie widze roznicy. Przjezdzam do Augustowa od 15 lat w kazde wakacje i jedyne co rzuca sie w oczy, to coraz mniej turystow. Pamietam czasy, gdy na Rynku przewalaly sie tlumy, a w tym roku tlumek maly dosc tylko na targowisku i to w dni targowe. Cos trzeba by z tym zrobic, bo miejsce piekne, pogoda super - moze troche wiecej reklamy? Pozdrawiam serdecznie - Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
konop Re: Bardzo prosze o odzew !!! 13.08.02, 13:00 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Prawde mowiac nie widze roznicy. Przjezdzam do Augustowa od 15 lat w kazde > wakacje i jedyne co rzuca sie w oczy, to coraz mniej turystow. Pamietam czasy, > gdy na Rynku przewalaly sie tlumy, a w tym roku tlumek maly dosc tylko na > targowisku i to w dni targowe. Cos trzeba by z tym zrobic, bo miejsce piekne, > pogoda super - moze troche wiecej reklamy? Pozdrawiam serdecznie - Gosia To chyba naprawde problem - w zeszłym roku byłem w Augustowie przez tydzień w sierpniu i zdawało mi się że jestem juz po sezonie...w kanjpach pusto, niektóre rzeczy już zamknięte, statki nie pływają w tygodniu z braku chętnych - no kiepściutko....ale to chyba efekt tego że kto ma pieniądze to wali zagranicę, alebo gdzie jest wysoki standart (czy są takie miejsca w Augustowie?) a turyści z namiocikami nie chodzą nawet na piwko... Odpowiedz Link Zgłoś