pluskotka 01.10.10, 11:53 A może powinnam napisać Pasaż Narutowicza? :) Jak wam się podoba po rewitalizacji? Ja jestem zadowolona z przystanku w tym miejscu, szkoda że nie stał tam w wakacje jak miałam praktyki w Urzędzie Miasta. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babcia_kasia Re: Plac Narutowicza 05.10.10, 08:59 Mnie bardzo podoba się odnowiony Plac Narutowicza. Wreszcie mamy centrum miasta z prawdziwego zdarzenia - na taki efekt warto było czekać. To prawda, nowy przystanek MZK to świetny pomysł. Poza tym te fontanny, roślinność - wszystko jest przemyślane i dograne. Fajnie, że są te "ogródki" kawiarniane, bo tego mi w naszym mieście brakowało, szczególnie w okresie letnim. Myślę, że centrum będzie wyglądało jeszcze lepiej i efektowniej, gdy przebudowany zostanie budynek Miejskiego Centrum Kultury :) Ogólnie - wielki pozytyw. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Plac Narutowicza 05.10.10, 18:40 Mnie to chyba ten przystanek najbardziej cieszy. Te wielkie ławko-otoczki drzew przede wszystkim mi się nie podobają. I tak tam szaro, nawet jesień nie dodała koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_kasia Re: Plac Narutowicza 06.10.10, 11:08 Według mnie przebudowany Plac Narutowicza wygląda o wiele ładniej niż wcześniej; podoba mi się ta przestrzeń oraz zastosowanie interesujących rozwiązań. No i te fontanny - są super! Oczywiście przystanek też jest niczego sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś