Dodaj do ulubionych

szukam super fryzjera

23.02.05, 20:19
Czesc wszytskim. Moja znajoma wychodzi za mąż. Poporsiła mnie bym przez
interent zapytała czy znacie jakiegoś super fryzjera który uczesał by ja na
ślub, i jakąś makijazystkę. W Bełchatowie tych usłu jest mnóstwo ale trudno
spotkać kogoś naprawdę profesjonalnego, kto poporstu ma do tego talent. Jeśli
znacie poleconych fryzjerów proszę piszcie.
Obserwuj wątek
    • kurnaflak Re: szukam super fryzjera 24.02.05, 10:49
      ja też chętnie się dowiem, jakcy fryzjerzy robią na głowie coś normalnego i
      potrafią doradzić, a nie tylko pytać:"to co robimy"? do tej pory chodziłam do
      Marietki, ale chciałabym gdzieś indziej sprawdzić
      • zafka Re: szukam super fryzjera 25.02.05, 15:48
        Słyszałam dobre opinie o dziewczynach z zakładu Vita bądź Vito - przy budynku
        Telekomunikacji na Kościuszki, ale jakie są naprawdę to dopiero zamierzam
        sprawdzić.
        Nieźli fryzjerzy są w Laurencie (ceny też niezłe).
        No i pani Justynka w zakładzie w miejscu popularnie nazywanym "Pod filarami"
        Zdecydowanie odradzam fryzjera na piętrze koło sklepu bodajże Konkret oraz pana
        Tomka (gdziekolwiek on strzyże) - nikt nie chciałby widzieć tego co mi
        zrobili :)
    • pringles1 Re: szukam super fryzjera 25.02.05, 23:16
      Ja znam, w Londynie.
      • kurnaflak Re: szukam super fryzjera 26.02.05, 08:47
        To wspaniale, że znasz w Londynie. Ale tutaj dziewczyna pyta o Bełchatów, więc
        Londyn nas nie obchodzi.
    • denebx Re: szukam super fryzjera 01.03.05, 16:05
      oj oj oj... czyli chyba nie znajdziesz tutaj super fryzjera... moze pseudo
      fryzjera- owszem. Dla mnie wizyta u fryzjera jest bardziej bolesna niz u
      dentysty!Nie polecam nikogo. Oczywiscie nie korzystalam z uslug kazdego, ale
      wiem co oni potrafia zrobic z wlosami... okropnosc.Zdecydowanie odradzam
      Laurent!!Nie wiem czemu cieszy sie takim powodzeniem.Ceny tam nie maja nic
      wspolnego z umiejetnosciami fryzjerow!Czy oni maja skonczony chociaz jakis kurs
      profesjonalnego fryzjerstwa? Czy tylko zawodowke? Nie wnikam.Poza tym zalezy co
      kto lubi... ja strzyge sie u profesjonalisty, albo wcale;)
    • gosia244 Re: szukam super fryzjera 11.03.05, 12:39
      ponawiam., moze ktos jednak wie gdzie najlepiej mozna sie uczesac na slub?? I
      np zrobic ladny i trwaly makijaz. Czyzby nikogo takiego nie bylo w
      Bełchatowie??????????
      • perla16 Re: szukam super fryzjera 11.03.05, 19:22
        gosia244 polecam ci forum Piotrkowa! tam zadałam takie samo pytanie :) może
        wielkiego poruszenia nie wywołało ale czegoś dowiedzieć się można !!! w skucie -
        to u nas w Piotrkowie są dwaj styliści polecani Paweł z IMAGE i Marcin z NATIA
        :) jak nie w Bełchatowie to może u nas kogoś znajdziesz :) w końcu to nie jest
        daleko :) resztę sama poczytaj Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach :)czego
        tobie i sobie życzę :) !!!
      • pelaga Re: szukam super fryzjera 14.03.05, 10:53
        Salon z wygladu niezachecajacy, z boku Skarbka "U Ali" czy jakos tak,
        wlascicielka Ala oczywiscie czesze ladnie, ale raczej tradycyjnie.
        Podobno w Trendy dobrze czesza, to jest na ul. Fabrycznej, ale nie jest tam
        tanio podobno.
        Polecam tez Gabinet Kosmetyczny Ekspresja ul. Okrzei 63 tel 633 29 50. Nowo
        otwarty, czysciutki, slicznie dziewczyna robi paznokcie zelowe ze zdobieniami,
        ma talent. Ale makijazu nie widzialam jej reka zrobionego.
        • gosia244 Re: szukam super fryzjera 19.03.05, 15:29
          a co wiecie o salonie otawrtym na kosciuszki ASPI czy jakos tak.czy tam ladnie
          czesza???
    • agne_s Re: szukam super fryzjera 17.03.06, 13:48
      Ja polecam, ale tylko jeśli chodzi o czesanie, zakład fryzjerki na przeciwko
      Globi na os.Okrzei (w domu, wchodzi się po schodkach). Strzyżenia natomiast nie
      polecam tam absolutnie, bo kompletnie tego nie potrafią, ale różne koczki i
      upięcia wychodzą im super. Zwłaszcza polecam właścicielkę Angelikę. Sama się
      tam czesałam i byłam naprawdę zadowolona, poza tym nic mi się nie rozwaliło
      podczas spania i na poprawiny miałam nadal ślubną fryzurę. Najpierw warto
      zrobić tzw. próbne czesanie, tylko trzeba wziąść pod uwagę, że jest to tylko
      próba, jeśli chodzi o sam kształt, natomiast nie o trwałość, gdyż chcąc
      oszczędzić włosy nie tapirują tak jak normalnie, nie wpinają tylu wwsuwek i nie
      lakierują mocno. A już najlepiej to po protstu umówić się tam na czesanie przed
      jakąś imprezą i wtedy będzie wiadomo.
      • kayleigh25 Re: szukam super fryzjera 17.03.06, 14:05
        Ja bym polecała Justyne ktora prowadzi nowo otwarty zakład na W. Polskiego. Na
        przeciw targowiska po II stronie ulicy jest parking. Jest tam centrum
        elektroniki i Kleopatra, a na przeciw salon JAGUAR. POLECAM.
      • bogusia2233 Re: szukam super fryzjera 17.04.06, 11:14
        Masz rację. Tez polecam ten salon, ale tylko czesanie u właścicielki Angeliki,
        reeszta nie. Ona naprawde super czesze. Do reszty nie ma po co isc. A makijaż
        salon Prestiz Pabianicka koło domu rzemiosła.
    • agne_s Re: szukam super fryzjera 17.03.06, 14:29
      O Justynę też polecam, właśnie wybieram się tam do obcięcia. Justyna kiedyś
      pracowała "nad filarami" a teraz otworzyła swój własny zakład. Kiedyś nad
      filarami pracowała jeszcze Bogusia i to wg mnie ona najlepiej tam obcinała, ale
      niestety od niedawna jej nie ma i nie chcą powiedzieć czy będzie, czy po prostu
      odeszła z pracy. Jesli ktoś z was wie gdzie teraz pracuje Bogusia prosze o
      namiar.
    • bogusia2233 Re: szukam super fryzjera 17.04.06, 11:09
      Salon Prestiż przy ulicy pabianickiej obok sklepuchemicznego nas przeciwko
      śródmiejskiej. Są ok. Bardzo miła obsługa.
      • bogusia2233 Re: szukam super fryzjera 17.04.06, 11:15
        wszystko w jednym miejscu w jednym pomieszczeniu cie uczesza w drugim umaluja w
        trzecim zrobia sliczne paznokcie goraco polecam
        • buzia22 Re: szukam super fryzjera 09.12.06, 14:26
          bogusia ma zaklad moderno na rondzie przy wojska polskiego =)
    • lidia744 Re: szukam super fryzjera 10.01.07, 16:51
      polecam VISO centrum urody !!! byłam bardzo zadowolona z fryzury do slubu a
      takze makijazu, dziewczyny sa bardzo sympatyczne i potrafia doradzic polecam
    • przemyndol Poszukuję Sylwi 10.12.13, 12:47
      Czy ktoś z Was może wie gdzie teraz strzyże Sylwia. Wiem tylko tyle, że pracowała jakąś chwilę w Laurencie na 1-go Maja.
    • 23krystyna Fryzjer Laurent 17.01.14, 21:03
      Witam
      Bardzo nie polecam nowej fryzjerki z Laurenta (nie pamiętam jej imienia). Uczesała mnie fatalnie, fryzura była brzydka, a czesała mnie na ślub córki. Dziewczyna musi się jeszcze dużo nauczyć, aby zadowolić klientkę. Oprócz tego wizyta była opóźniona 45 minut. zła jestem do dziś ,bo nie mogę potrzeć na zdjęcia ze ślubu.Ludzie nie korzystajcie z usług tej dziewczyny .MASAKRA
      • edwarda1978 Re: Fryzjer Laurent 17.03.15, 18:06
        Czy ktoś wie gdzie pracuje teraz Pan Damian z Laurenta? Jeden z lepszych fryzjerów u jakich byłam
        • edwarda1978 Re: Fryzjer Laurent 17.03.15, 18:07
          Czy ktoś wie gzie pracuje teraz Pan Damian z Laurenta? Jeden z lepszych fryzjerów u jakich byłam
    • karolina_k2013 Fryzjer Laurent,Nie polecam!!!!!!!!!!! 10.02.14, 23:39
      Mam zle doswiadczenie z tego salonu.Czesalam sie tam na wesele.Chcialam koka do gory z lokow.Wybralam sobie przed moim terminem w tym gabinecie z gazety fryzure,ktora mi sie spodobala i chcialam podobna.Oczywiscie,ze sie nie zrobi identycznej,ale tak zeby klient byl zadowolony.Dziewczyna(podobno nowa,mloda i niedoswiadczona), strasznie anemicznie ukladala wlosy,prawie caly lakier wypryskala mi na glowe,az sie wlosy skleily,ze pracownik widzial ze siedze ponad dwie godziny i sie denerwuje,zajal sie mna,chcial myc mi drugi raz glowe bo nie dalo sie nic z tym zrobic .Mimo tego nie byl to kok na gorze glowy tylko na dole,oklapniety,ani wlosy, nie byly skrecone.Szefowa widac,ze prowadzi salon,ale nie ma zadnego doswiadczenia i zbyla mnie-widac jak zalezy jej na kliencie!!Oczywiscie pila sobie kawke z klientka,nie sprawdzajac swoich pracownikow. Nie dosc ze fryzura kosztowala 120 zlotych to siedzialam tam dwie i pol godziny.Nie polecam!!!
      • promykoptymizmu20 Laurent = zadowolenie 22.05.14, 11:20
        Ja mam troche inne doświadczenie z tym salonem, mam pononoć trudne włosy a poradzili sobie z nimi tylko w Laurencie. Polecam Panią Gosię, widać ze to fachowiec z wiedzą i wizją. Z resztą Pan Damian obcina mojego męża i czesał moją mamę na 18-nastkę - wszystko było OK. Ja wychodzę z założenia, że jak mam iść do 2 fryzjerów i poźniej poprawiać i nei być do końca zadowolona to wolę isc raz a dobrze - wychdzi znaczniej taniej.
        Ps. Karolina, jak Ci się nie podobało to trzeba było im to powiedzieć i niech poprawiają do skutku
        • edwarda1978 Re: Laurent = zadowolenie 18.03.15, 16:44
          Czy ktoś wie gdzie pracuje teraz Pan Damian z Laurenta?
    • nowicjusz4 Re: szukam super fryzjera 20.12.14, 22:26
      z fryzjerem to jak z dobrym piwem...
    • iwaszkiewicz87 Re: szukam super fryzjera 11.02.15, 09:16
      A może salon fryzjerski Figaro? Zresztą poszukaj sama belchatow.informator-lokalny.pl/katalogfirm2/280/fryzjerskie-uslugi-salony/0 Mamy tego w mieście dosyć sporo, więc na pewno znajdziesz coś odpowiedniego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka