Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Work Service opinie

• klaudia.02 Re: Work Service opinie 12.02.13, 21:32
        Witam. Ja mam ofertę pracy chałupniczej poprzez tego pośrednika i nie wiem czy się decydować na nią,proszę o pomoc w tej sprawi, czy warto czy też nie ? Pozdrawiam
      • Gość: Patriota Philip Morris -Work Service IP: *.blast.pl 19.06.13, 16:32
        Pracowałem w tej Agencji pana Misiaka senatora PO tylko miesiąc w Philip Morris Kraków na dziale OTP . Praca jest na 1/8 etatu czyli minimum 3 dni w miesiącu i nie ma co liczyć na kilkanaście dni miesięcznie , gdyż panuje tam totalny nepotyzm , kumoterstwo i kolesiostwo . Pani Iwona ze zmiany B faworyzuje swoich wiec oni mają pracę . Na dodatek zamiast wytłumaczyć ludziom jak mają wykonywać pracę to woli przesiadywać na palarni i palić papierosy oczywiście darmowe , że nie wspomnę o jej układzie z mężem który też tam jest zatrudniony tylko na innym dziale i załatwia jej papieroski na przemyt w majteczkach . Jak to mówią ziarnko do ziarnka a zbierze się miarka . Nie dość że niekompetentni to jeszcze złodziejska banda więc ktoś kumaty czytaj niewygodny jest dla niej zagrożeniem .
      • Gość: gość Re: Work Service opinie IP: *.ip.netia.com.pl 27.06.13, 13:04
        z daleka od tej agencji, kłamczuchy i krętacze nie płacą na czas, koordynatorzy to banda młodzików którzy dorwali się do namiastki władzy i próbują pomiatać ludźmi. Pija na wyjazdach i zostawiają tylko tych co z mini balują. Najgorsze jest to że WORK SERVICE WROCŁAW NIE PŁACI W TERMINIE I OSZUKUJE - UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: anonim Re: Work Service opinie IP: *.105.128.106.tvsat364.lodz.pl 03.07.13, 16:44
          Jeżeli chodzi o Łódzki oddział to zgadzam się w 100% z negatywami na ich temat.... ale "wisienką" podsumowującą "profesjonalizm" tego kołchozu jest postać totalnie nieogarniętej, wiecznie niedoinformowanej i generalnie zastanawiająco nieprofesjonalnej i niesłownej, konsultantka nazywana na innych forach "księżniczka" . Współpraca z tą firmą to jedno, ale dla mnie osobiście współpraca z ta osoba to była jakas pomyłka, z reszta to opinia wszystkich moich znajomych zatrudnionych razem ze mna przez ta firmę: umawia sie na telefon/spotkanie nie oddzwania, nie przyjeżdża , na każde pytanie z tematu L4, OK systemu, czy samej pracy wiecznie "musi sie dowiedzieć dokładnie i oddzwoni"... ahhhhh... życze anielskiej cierpliwości każdemu kto bedzie miał ta wątpliwą przyjemność współpracować z tą agencją i osobą, dla mnie to była pierwsza przygoda z agencja pracy i na pewno ostatnia z ta konkretną :)
          • Gość: spir Re: Work Service opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.13, 21:06
            Podobna sytuacja jest w Koszalinie. Panienka zatrudnia na nocki biednych studentów, następni gdy przychodzi do płacenia nie odbiera telefonów. Ostrzegam wszystkich w Koszalinie że firma i zatrudnione panienki to wielkie oszustwo. Nie dajcie się nabrać na pracę . 100% nie zapłacą!
            A panienkę trzeba odszukać i ukarać.
      • Gość: pracownica Re: Work Service opinie IP: *.tvteletronik.pl 05.07.13, 17:39
        Odpowiedź z dużym opóźnieniem, ale na pewno się przyda innym. Pod żadnym względem nie polecam tej agencji!!!!! Oszukują na każdym kroku. Pracuję z Work Service w Gdańsku. Zdarzało się, że na wypłatę czekałam kolejne 30 dni z winy pracownika tej agencji. Dopiero po ostrej interwencji z mojej strony dostałam swoje pieniądze. Przez resztę miesięcy mojej współpracy ciągle mieli jakieś pretensje i oszukiwali na kasie. Trzymajcie się od nich jak najdalej! Jutro składam wypowiedzenie. Wolę być bezrobotna niż dawać się tak oszukiwać.
        • Gość: Smoczy Re: Work Service opinie IP: *.rzeszow.hypnet.pl 01.08.13, 09:58
          Omijać jak najszerszym łukiem,pracowałem przez tą pseudo agencję w drukarni w Rogoźnicy pod Rzeszowem,od 2 tygodni czekam na wypłatę.Dziś idę im zrobić taką borutę że mam nadzieję że się nie pozbierają,jak wyżej - pierwsza wypłata terminowo,następna to schody.
          • Gość: Work Service Re: Work Service opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.13, 10:45
            Prosimy o kontakt reklamacje@workservice.pl, tel. (71) 758 28 53 - chętnie pomożemy wyjaśnić sprawę.
            • Gość: oszukany przez w.s Re: Work Service opinie IP: *.auchan.pl 07.08.13, 10:58
              Już nie raz prosiłem w.s. o wyjaśnienia i wszystko utknęło w miejscu. Na dobrych chęciach do pomocy się kończy.
              • Gość: Work Service Re: Work Service opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.13, 15:38
                A na jaki adres Pan się kontaktował? Zachęcamy do ponownego wysłania maila o temacie "forum". Każda sprawa jest numerowana, więc na pewno otrzyma Pan odpowiedź.
      • Gość: oszukany przez w.s Re: Work Service opinie IP: *.auchan.pl 01.08.13, 10:34
        Żałuję, że miałem cokolwiek wspólnego z tą "firmą". Jeśli przyjąć, że życie składa się z blasków i cieni, to całą "współpracę" z z work service zdecydowanie zaliczam do przykrych doświadczeń.
      • Gość: margo Re: Work Service opinie IP: *.vlan136.corcoran.lubman.net.pl 02.08.13, 13:08
        Ja pracowałam. Wysłali mnie w taką dziurę gdzie jedno ciężko było się tam dostać, drugie ciężko było się wydostać.. Pracowałam w hotelu Belchenhotel Jägerstüble w Aitern jako pokojówka. Strasznie przestrzegam przed tego typu pracą, gdyż w tym otóż hotelu wiązała się ona nie tylko z pracą na pokojach 8godz dziennie, ale równiesz z pracą w kiblach, na basenie, a także na kuchni w pomocy na zmywaku, jeśli dłużej zostałabym to pewnie restauracja też w grę weszłaby, czyli tak 11godz zapie...nia za 3,6euro za 1godz, bo tak też mi zapłacono. Pracowałam 11dni, bo mnie na całe wielkie szczęście zwolniono. Co zyskałam.. Zmarnowany czas, pieniądze wielkości 200euro za 11dni po 11godz pracy, poniesione koszty za dojazd i przyjazd. Do plusów zaliczę doświadczenie w pracy na różnych stanowiskach, język, no i piękne wrażenia miejsca. Ogólnie nie jestem zadowolona z agencji Professional Work Service - Rzeszów, na przyszłość nigdy więcej nie wpakuję się w żadną agencję. Jeśli ktoś chce porozmawiać chętnie opowiem więcej na temat co w tym hotelu się działo, jak np pokojówka rumunka płakała w łazience bo nie dali jej dnia wolnego w całym miesiacu, czy jak robilismy 20 pokoi dziennie i mówili że to jest i tak mało, czy jak szorowaliśmy basen szczotami(czasami na kolanach) bo oszczędzali na wodzie i prądzie aby zakupić maszynę do tego specjalnie przeznaczoną.. No i zaznaczam, umowa była na 8godz dziennie, jako pokojówka, 2dni wolnego w tygodniu. Przestrzegam przed hotelem i agencją!!!
      • ejo26 work service łódź 11.09.13, 16:22
        Witam,
        podobnie jak wiekszość z Was miałam wątpliwą przyjemność współpracy z WS. Jednak w mojej ocenie głowny problem łódzkiego oddziału tej firmy to tzn KSIĘZNICZKA ( ta która nie podaje rak, nie patrzy na rozmówcę, podnosi głos jak jej brak argumentów a to często się zdarza bo jej wiedza jest wręcz porażająca ;) ) , czyli Elzbieta O... "konsultantka" chyba tylko z nazwy gdyż nie ma za grosz wiedzy, profesjonalizmu, szacunku dla innych ani nawet podstaw kultury... Czyli nie prezentuje nic czym powinna wykazywac sie osoba pracujaca na takim stanowisku. Jednak po moich ostatnich doświadczeniach z tą konkretna osoba mam dla Państwa dobrą radę... szkoda nerw, wylewać swoje żale w sieci każdy może,jednak jej przełożeni tego nie czytają... Tak więc jeżeli ktos faktycznie chce utrzec jej nosa albo po prostu nauczyć fachu to proponuje skontaktowac się bezpośrednio z nimi. Ja tak zrobiłam. Po rozmowie doszłam do wniosku ze jeżeli takie osoby jak "księżniczka" czują się zbyt pewnie na swoich malutkich posadkach, to tylko interwencja przełozonych moze to zmienić i dac im do myslenia,chociaż szacunku do innych to już nikt ich pewnie nie nauczy. Mimo wszystko szczerze polecam dzielić się swoimi doświadczeniami nie tylko w sieci ale również własnie z nimi, bo skąd oni maja wiedzieć że cos jest z nia nie tak skoro my im tego osobiście nie alarmujemy? To z nas maja kase więc od czasu do czasu pewnie mniej lub bardziej chetnie ale wysłuchają co mamy do powiedzenia. Poza tym na stronie WS jest link do ich maila do siedziby, tam w razie czego równiez mozna się wypowiedzieć ;) Przeciez "księżniczka" sama sie nie pochwali tym jak do nas podchodzi. Pozdrawiam wszytskich którzy mieli z nią do czynienia i życzę morza cierpliwości tym którzy nadal się z nia męczą ;)
      • Gość: oszukany przez w.s Re: Work Service opinie IP: 94.42.80.* 27.09.13, 10:15
        Współpracę z agencją pośrednictwa pracy "work service" oceniam, jako jedną z najnieprzyjemniejszych doświadczeń w moim dotychczasowym życiu. Dzięki "work service" praca poprzez agencję pracy źle mi się kojarzy.
        • piterek333 Re: Work Service opinie 04.12.13, 14:32
          witam,dostalem wlasnie oferte z workservice na komisjonowanie w okolicach Erfurtu,czy ktos wie cos na ten temat bo sie zastanawiam zeby to nie byla jakas porazka,mam tam jechac w niedziela i na okres swiateczny tylko obawiam sie zeby to nie byla jakas lipa
          jak ktos wie cos na ten temat to piszcie smialo
      • Gość: Oszuści !!! Re: Work Service opinie IP: *.cable.net-inotel.pl 11.03.14, 17:22
        Work Service z Poznania nie wypłaca wynagrodzenia. Oszukują ludzi. Nie wiem kiedy dostanę wypłatę, bo nikt nie odbiera telefonu, nie odpisują też na smsy, ani maile.
        Zero wypłacalności !!!
      • Gość: Ania Re: Work Service opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 18:59
        Nie miałam okazji pracować przez tą agencję, ale byłam za ich pośrednictwem na rozmowie kwalifikacyjnej i dostałam odpowiedź pozytywną, ale z pewnym przesunięciem w czasie. Miałam do miesiąca dostać informację kiedy mogę rozpocząć pracę. Pod koniec tego miesiąca Pani zadzwoniła i powiedziała, że jednak tej pracy nie ma i jeszcze próbowała mi wmówić, że się źle zrozumiałyśmy, i że z jej strony nie było żadnego zapewnienia o zatrudnieniu. Są więc niesłowni, oszukują ludzi. To dotyczy agencji w Bielsku-Białej. Proszę uważać, a jak coś prosić o mailowe potwierdzenie rozmowy.
        • Gość: zuzanka A Work Service w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.14, 19:36
          Jak sie u nich/przez nich pracuje?
          • Gość: zuzanka Re: A Work Service w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.14, 22:34
            no hej nikt nie wie?
      • Gość: Jajajajajaaaa Re: Work Service opinie IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.14, 23:08
        Agencja w Gdańsku jest prowadzona przez niekompetentne osoby. Poza tym bardzo niemiłe i traktują pracowników jak popychadła jakieś, w ogóle się z nimi nie licząc.
      • Gość: basia powierzenie mienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.14, 09:49
        nie podpisujcie umów powierzenia mienia-najpierw lektura o rodzajach (na zasadzie ogólnej i umowy)odpowiedzialności materialnej kodeks pracy
      • Gość: Piękna Re: Work Service opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.14, 13:21
        Oszuści ! Zapraszają na rozmowę o pracę w mojej miejscowości. Jadę 70 km, a na miejscu okazuje się, że jednak to inna oferta pracy i nie w mojej miejscowości tylko w Poznaniu. Zanim wróciłam do domu to ogłoszenia o pracę już nie było na portalu !!
      • Gość: gerkx Wypłata IP: *.icpnet.pl 01.09.14, 01:48
        Ale dużo piszecie wiara: A prawda jest taka, że w umowach podają: do ostatniego dnia mięsiąca następującego po tym w którym wykonywana była usługa.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka