Gość: ak47 IP: *.net.stream.pl 14.12.09, 16:44 cześc,jak można to proszę o Wasze ewentualne opinie o firmie Energizer. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katapilar Re: energizer 16.12.09, 17:44 tez jestem ciekaw bo ostatnio sie pojawiły ogłoszenia. Jak ktoś coś wie to napiszcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xym Re: energizer IP: *.chello.pl 17.12.09, 21:32 a co masz na myśli przez słowo "kiepsko" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gilette Re: energizer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 15:06 Nie do końca sie zgodze z opiniami, jeżeli robi sie obrót ok 40tys (a by to osiagnoc wystarczy troszke sie postarac oczywiscie zalezy od regionu) to idzie calkiem dobrze wyzyć, do tego "stała kwota" premie wiec nie jest najgorzej. Natomiast kwestia struktur w pracy pozostawia wiele wiele wiel do zyczenia, jeszcze rok temu pracowalo sie calkiem dobrze wystarczylo robic swoje a nikt sie nie czepial natomiast teraz tragedia wymyslaja takie rzeczy ze brak slow... pracuje w firmie juz 2lata ale moje dni dobiegaja konca bo pracowac dla zasady to nie sukces, a zwlaszcza z szefami - debilami ktorym to "zachodnie" tytuly troszeczke w głowie pomieszaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: energizer IP: 217.173.192.* 13.09.10, 08:46 A w jakim pracujesz regionie? Też słyszałam, ze można robić taki obrót przy systematycznej pracy. Papierów i formalności natomiast jest cała masa! Pozdrawiam> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: energizer IP: 192.193.116.* 08.01.10, 13:19 gdzie sie pojawily te oferty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: energizer IP: *.globalconnect.pl 16.02.10, 01:58 a ja nie polecam... na poczatku fajnie pozniej tak sobie, a nawet kiepsko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIS Re: energizer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:21 Jako kto pracowaliście? Jako PH? Supervisor? ISA??? Co Wy pleciecie? Gdzie Wam było dobrze??? SCIEMA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_portalu Re: energizer IP: *.136.246.94.artcom.pl 17.03.10, 19:36 Też jestem ciekawa a czytając powyższe opinie uważam że w życiu tak jest że tam gdzie trezba się narobić zeby zarobić to od razu mówimy ze jest źle zwłąszcza jak sobie ktoś poprostu nie radzi. Dzis w spprzedaży jest ciężko i każdy handlowiec z krwi i kości to wie. czekam na opinie handlowców którzy sa na działalności - jakie macie zarobki czy jest jakaś podstawa i jak wygląda umowa ( czy est to umowa o współpracę? ) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en-wi Re: energizer IP: *.globalconnect.pl 18.03.10, 01:49 Jest tak sobie! Zero wsparcia, srednie promocje... Zadnych baz danych, rynek zaniedbany i namieszane przez poprzednikow, nieliczne sklepy chca wspolpracy, ceny wysokie w porownaniu do konkurencji (Duracel Gillette). Warunki pracy - wlasna dz.gosp. i to wszystko. Wszystkie koszta po stronie pracownika, bez podstawy, bez ryczaltu na paliwo, bez telefonu... Kartka, dlugopis, cennik i podbijamy rynek! ;] Sa optymisci, realisci i pesymisci... Niech kazdy sam sobie oceni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: energizer IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.10, 23:40 Zgadzam się z poprzednią opinią. Na początku wsparcie ( przez pierwsze 3 miesiące ) potem już nic... Zarobki starczają na pokrycie kosztów prowadzonej działalności gosp. Załamka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik energize Re: energizer IP: *.promax.media.pl 12.04.10, 21:41 A właściwie nie pracownik a współpracownik. Muszę się zgodzić z postami o wydźwięku pesymistycznym odnośnie tej firmy. Jako Autor celowo nazwę firmy napisałem z małej litery ponieważ jej udział w rynku jest znikomy. Tak jak pisali poprzednicy własna działalność i samochód od firmy energizer, ale paliwo za swoje, samochód bez homologacji na ciężarowe więc nie da rady odliczyć VAT. Wszystkim chętnym przedstawiam warunki współpracy: przez pierwsze 3 miesiące 2800 netto + premia od obrotu za przekroczenie planu minimum (który ciężko osiągnąć), od tego należy odjąć paliwo (około 600 PLN - wersja optymistyczna) , ZUS 850 PLN, księgowa(y) 150 PLN, telefon (nie dają a z czegoś trzeba dzwonić do klientów lub hurtowni pod którą się robi zamówienia ( a tak na marginesie to z tym jest niezły syf, bo niektóre regiony pracują na zasadzie preselingu a niektóre na vanselingu, albo w jednym regionie są te dwie opcje - taki burdel) no a wracając do tematu koszt abonamentu lub kart około 100 PLN. To podsumujmy 2800 - 1700 (koszty) = 1100 - podatek dochodowy = ? Chętnym życzę powodzenia , zaraz się zwalniam i będzie wolne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi pracownik Re: energizer IP: *.globalconnect.pl 14.04.10, 02:30 Wszystko sie zgadza z przedmowcami, ale... 2800??? To bylo na rozmowie kwalifikacyjnej... no i pare innych obietnic! Pozniej pracujesz zadowolony poznajac klientow (a raczej sam zdobywajac) i dostajesz po dlugim, dlugim czasie umowe do podpisania... Umowa skonstruowana w taki sposob , ze twoim prawem jest zap*&$#!@ a kasy jak firma sie uprze to moze wogole nie wyplacic. W rzeczywistosci faktura na 1800 (takie MEGA wsparcie firmy na zachete ;p) Paliwo hmm 600?... oooczywiscie! Burdel na kolkach... Towar przez firme (lub regionalnych lub pomiedzy regionami) jest pchany wszedzie gdzie sie da, nie dajcie sie zwiesc "wylacznosci na swoim terenie". Rezultat niektorzy przedstawiciele maja taniej towar niz przedstawiciel firmy energizer, ktory ma nawet certyfikat od firmy, co juz jest wogole absurdem!!! Myslicie ze mozna dac rabat, tak, ale co z tego jak inni tez daja duze rabaty i dalej wychodzi ze maja taniej. Osoby ktore troche pracuja w przedstawicielstwie dziwia sie slyszac o takich warunkach. Szukajacym pracy szczerze odradzam! Pytanie do osob jeszcze pracujacych - widzicie jakies mozliwosci dla poprawienia naszej sytuacji w tej amerykanskiej firmie...? Btw. w ameryce dotychczas nawet nie mieli pojecia ze w Polsce jest taki burdel i tak prospeuje ich firma na tym rynku, nie maja zadnych rzetelnych informacji i danych z kraju... Kto jest chetny niech tez napisze swoje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzeci Pracownik Re: energizer IP: *.icpnet.pl 15.04.10, 12:09 Widzę, że wreszcie ludzie zaczęli pisać prawdę o tej firmie. Firma Energizer Wilkinson jest tak rozje…ą firmą w Polsce, że koniec. Jak mieszkałem na zachodzie, to Wilkinsom był dosłownie do kupienie w każdym sklepie i to 50/50 z Giletem. Pracuję w tej firmie jako przedstawiciel już sporo (ale prawie do samego początku współpracy posiłkuję się jeszcze innymi pracami, z których dochody pozwalają mi godnie żyć). Fakty: - średnio co 4-5miesięcy (jak już poznasz klientów i zaczynasz z nimi handlować) to firma zmienia Ci region działania (głupota wypływa gdzieś z góry). Wtedy znów zaczynasz kuleć, dystrybutor z którym współpracowałeś nie jeździ na twoim nowym terenie, a z dystrybutorem, którego to jest teren nie masz podpisanej umowy i nie możesz przez niego sprzedawać. - problem z dostępnością towaru, to standard, właściwie nie zdarza się, żeby zawsze wszystko było (a naprawdę nie ma tego wiele) - klienci nie traktują poważnie przedstawicieli tej firmy, bo sami widzą jak ludzie tu pracują. - a po trzech miesiącach kiedy to kończy Ci się wsparcie ( to te super 2800zł) zaczyna się prawdziwa jazda. Przez czas wsparcia żeby się wykazać i zbudować sobie rynek napchałeś wszędzie towar, potem kiedy przechodzisz na wynagrodzenie prowizyjne okazuję się , że jedni już poznali tą firmę ze złej strony i nie chcą więcej kupować od Ciebie, a drudzy jeszcze mają towar, który im wcisnąłeś w okresie wsparcia. Wtedy już tylko zalepiasz jakieś małe dziury (kwotami po 100zł – 300zł) i kończysz miesiąc na poziomie od 7000zł do 20 000zł (max) i wystawiasz fakturę na 1 500zł (max) z czego jeszcze płacisz wszystkie koszty utrzymania działalności. -promocje, którymi masz zachęcać klientów z reguły nie istnieją i potem wychodzisz na idiotę kiedy klient Ci powie, że on już 2 miesiące czeka na swoją nagrodę. -u klientów, z którymi nie masz dobrych „układów” (tych którzy znają sytuację) jesteś po prostu spalony (co rzutuje na Twoją przyszłość w tej branży jako przedstawiciela handlowego) Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi pracownik Re: energizer nastepna rekrutacja ;) IP: *.globalconnect.pl 22.04.10, 16:22 trzeci... fajnie ze napisales, bo uwazam ze trzeba pisac o takich problemach z pracodawcami, aby inni nie popelnili tego samego bledu lub aby pracodawcy zmienili troche warunki! Duzo mlodych ludzi pochopnie decyduje sie na samozatrudnienie na wlasnej dzialalnosci dla wlasnie takich sprytnych firm. Rozwiazanie umowy, ze strony firmy lub osoby swiadczacej na jej rzecz uslugi, nastepuje bardzo szybko po pierwszej kalkulacji juz w trakcie pracy. Okazuje sie wtedy, ze na rozmowie kwalifikacyjnej podawane wyliczenia i ogolnie wszystkie realia sa bardzo, bardzo nagiete i przedstawione w taki sposob, ze dostajac ta prace myslisz ze jestes mega szczesciarzem... Nic bardziej mylnego! Bo wlasnie z samej pracy dla takiej firmy jak Energizer nie dasz rady wyzyc, a sprzedajac jeszcze jakis towar automatycznie lamiesz ich sprytna umowe i moze to pociagnac za soba rozne konsekwencje... Umowa (wedle ktorej nie masz praw) jest wysylana dopiero z 1-2tyg po rzeczywistym rozpoczeciu pracy i wtedy, gdy juz ponioslo sie pierwsze koszta, to nic tylko pozostaje sie zlapac za glowe... Co do klientow (odbiorcow produktow Energizer i Wilkinson) - sprzedawcy sa zniesmaczeni taka wspolpraca, zmianami, oszustwami poprzednich PH, lipnymi promocjami i niby rabatami! Poza tym konkurencja skrzetnie wykorzystuje slabosc w strukturach Eenergizera... Zalosne jest to ze w Polsce juz na kazdym kroku trzeba uwazac lub kabinowac tak zeby nie byc "wydymanym"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Base 3+1 Re: energizer nastepna rekrutacja ;) IP: *.chello.pl 27.07.10, 18:11 wooow. Widać że moi poprzednicy byli pracownikami Energizer& Wilikinson Polska... Wszystko co napisali jest 100% prawdą. Po 3 miesiącach nie ma opcji aby zarobić jakie kolwiek pieniądze...Dystrubutor (różny na danym terenie) nic totalnie nic nie sprzedaje możesz liczyć tylko na siebie... NIE POLECAM Konkurencja Gellete jest olbrzymia dla przykladu podam zegdy mi zejdzie na sklepie 5szt maszynki to Gellete goli 2 lub 3 paletki. Z resztą zadajcie sobie proste pytanie? Jakiej maszynki używasz w domu ? i kiedy ostatni raz kupiłeś baterie?? POZDRAWIAM BYŁYCH PRACOWNIKÓW MR. ENERGIZER-a :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatboy Re: energizer IP: 78.133.235.* 28.10.10, 07:35 Witam! jestem przedstawicielem energizer juz ponad pół roku. Jak sama zauważyłaś większość z tych opinii pochodzi od osób które nie radzą sobie z ciężkim handlem. Faktem jest że umowa jest tak skonstruowana że nic nam nie gwarantuje, oraz że mamy problemy organizacyjne. Marka Wilkinson jest bardzo zaniedbana przez marketing, natomiast energizer jest rekinem w bateriach ;) Jeżeli zamierzasz zatrudnić sie w tej firmie to przygotuj sie na ciężką prace. Jeżeli już zbudujesz rynek przygotuj sie na całkiem przyzwoite zarobki, ja miesiecznie wystawiam fakture na ok. 6500 netto 7500 netto. z tego paliwo, ZUS, księgowa, telefon. Poruszam sie własnych samochodem i dzieki temu jakiś grosz zostaje :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene Re: energizer IP: *.globalconnect.pl 03.02.11, 22:52 Typowy wpis kierownika regionalnego... Przypuszczam ze to kier. M.M... Masakra, chlopie przestan koloryzowac, kazde spotkanie z Toba to zenada, zadnych konkretow gadac o pie...ch to mozesz sobie z kolesiami z zielonej przy piwku... Nas PH to nie interesuje, w dodatku twoja praca i obsluga dystrybutorow... Dziwie sie ze jeszcze tam pracujesz. Co do E & W firma naprawde nic nie oferuje, pieknie gadajatylko na poczatku... Pozniej koszta przewyzszaja zarobek. Kwota 2800 (wsparcie) niejednokrotnie slyszalem ze nie zostalo wyplacone w calosci, max 1800... Nie polecam i to bardzo szczerze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: energizer IP: *.CNet2.Gawex.PL 21.05.14, 19:55 Hej a czy w firmie trzeba jeździć swoim autem czy można ubiegać się o firmowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultimate Re: energizer IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.10, 00:28 Byłem pracownikiem firmy Energizer, o ile można nazwać się pracownikiem, własna działalność jest ukrytym sposobem zatrudnienia i sposobem na pozbycie się problemów z urlopami świadczeniami chorobowymi itd. Nie powiem, gdy wyrabiałem normy można było godnie żyć. Ale oczywiście normy i wymagania rosną. Miałem wypadek i wypadłem z obiegu na trzy tygodnie i już nie byłem wstanie odrobić strat. Dołożyłem tego miesiąca, tyle, co zarobiłem w dwa poprzednie miesiące, a firma umywała rączki. Żadnej pomocy i zrozumienia. Prawda jest taka, że wymagają dużo w zamian dowiesz się, że nie ma ludzi nie do zastąpienia. Podobnie jest z urlopem, jeśli nie zamkłeś miesiąca lub kwartału to zapomni, o jakim kol wiek urlopie, bo niby, za co. Pracowałem naprawdę długo, spotkałem tam wielu wspaniałych ludzi i właśnie tych najczęściej się pozbywali lub sami odchodzili. Dla tej firmy liczą się tylko skrupulatnie wypełnione tabelki i cyferki, nic po za tym, i na pewno nie człowiek. Naprawdę odradzam. Zwłaszcza młodym ludziom, gdyż ich ekipa werbująca potrafi namieszać w głowie. A po paru miesiącach poczujesz się jak ofiara gwałtu. Pozdrawiam wszystkich byłych pracowników zwłaszcza tzw. starą ekipę z regionu Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: energizer IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.10, 19:28 Witam Czy ktoś z WAS miał jakieś problemy po rowiazaniu umowy lub w trakcie jej trwania ?? Bo na pierwszy rzut oka ta umowa nie pozwala nawet bąka puscić bez konsekwencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: energizer IP: 80.54.33.* 18.10.10, 19:50 ...ja nie miałem problemów. Trzeba jedynie uważać przy rozliczaniu się z auta. Biorą rzeczoznawce i oglądają auto "z lupą". Ja o auto dbałem tak więc prawie wszystko było OK. Rzeczoznawca znalazł jakieś uszkodzenie (nie moje, a ja nie zauważyłem odbierając auto), ale poszło jako szkoda do ubezpieczyciela. Nie wiem jak tam teraz jest....ja pracowałem kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdor Re: energizer IP: 83.1.128.* 17.11.10, 14:22 a wiecie moze jakie na dzien dzisiejszy daja warunki??? slyszalem cos o samochodzie na 3 miesiace(benzyna czy na ropke??) 2800netto przez ten okres za zrobiony plan(a co dalej za sprzedaz???) i co potem po 3 miesiacach??????????????????????????????????? jakie sa realne plany ile mozna sprzedac ale tak naprawde!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!!!!!!???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: energizer IP: *.centertel.pl 25.11.10, 12:35 Jesteś na własnej działalności, nie masz żadnych planów, ile sprzedasz tyle zarobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panener Re: energizer IP: *.146.17.118.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.12.10, 20:52 a juz nieprawda, jak nie zrobisz planu ktory wyznaczy ci asm to zapomnij o premii kwartalnej, pracuje w tym burdelu juz dlugo i szczerze odradzam, sam szukam czegos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bateria Re: energizer IP: *.globalconnect.pl 03.02.11, 22:59 Bylem na rozmowie na kierownika regionalnego czesci polnocno zachodniej... Powiem tak, ja dla nich nie bede pracowal, sa bardzo nieuczciwi. Rowniez odradzam wszystkim ktorzy beda chcieli podjac prace jako PH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruber light Re: energizer IP: 194.181.136.* 16.03.11, 16:06 Kochani. Pracowałem w E&W Polska naprawdę długi okres. Teraz DZIEKI BOGU pracuję też jako ph ale już w normalnej firmie. Nie dajcie się namówić na własną działalność bo nie tylko na ty nie wyjdziecie ale także stracicie możliwość dofinansowania z urzędu pracy 18000 tys zł tak jak ja. Moi znajomi nadal walczą w bateriach i dzwonię do nich i nic od tego czasu się nie zmieniło a nie pracuję już pół roku. Nadal kicha TOTAL. Max co się da wykręcić przy dobrych wiatrach to 25000 tys zł i naprawdę ostro nagiąłem tą cyfrę. Mój kierownik nie kumał bazy w ogóle rozumiem jak mógł być ASM-em ale dobra. NAJLEPSZE jest to że jako Producenci macie prawie najgorsze oferty i ceny !! Konkurenci maja te same baterie dużo taniej !!!!!! Dobra niby macie pakiety ze za 170 zl dajcie ręcznik gratis (20x20 większa ścierka z mikrofibry) ale ludzie już tym się przejedli. MŁODZI LUDZIE POSŁUCHAJCIE MOJEJ RADY I NIE PRACUJCIE W TEJ FIRMIE. No może na zachodniopomorskim to region THE BEST ale ja tam nie pracowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja sam Re: energizer IP: *.ten.net.pl 18.03.11, 16:03 dofinansowanie 18000 o którym piszesz jest od kiedy, od roku? Pół roku już nie pracujesz, więc ile popracowałeś w energizerze, 2-3m-ce?(wiarygodność świadka podważona) Uważam, że forum jest pełne wypowiedzi ludzi, którym nie wyszło (2,3,4 m-ce pracy - selekcja)... Reasumując: było źle, ale teraz dopiero zacznie się koszmar, nowe twarze z nowymi pomysłami zawalą i tak chwiejną konstrukcję - czas się ewakuować... Do zarządu: tworzycie reformę po omacku, najlepsi ludzie przejdą do konkurencji a wy stracicie wpływ na cokolowiek, da się znaleźć nowych dystybutorów i zrobić jeden deal co potem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: energizer IP: *.205.112.188.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.04.11, 22:46 A co to za reforma, o której piszesz? Co się dzieje obecnie w firmie? Ja otrzymałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną, dlatego chciałbym wiedzieć jakie zmiany obecnie następują w firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanii Re: energizer IP: *.gdynia.mm.pl 06.08.13, 21:45 Nikomu nie polecam pracy w tej firmie w woj. pomorskim. - są zbyt częste zmiany Przedstawicieli handlowych i przełożonych ASM ( co świadczy że nikt nie jest w stanie w tym bałaganie pracować ) - w każdym miesiącu co najmniej przez tydzień brakuje podstawowego towaru jaki sprzedajesz stąd zrobienie chociażby 80% planu jest nie możliwe ( dodatkowo płaca od 80%) - wszyscy na około sprzedają twój towar taniej od Ciebie ( nie masz czym konkurować ) - praca na działalności zrujnowała tutaj wiele ludzi ( zwalniali sie mając ogromne długi gdyż wynagrodzenie wypłacają z dużym opóźnieniem a zuz i podatek trzeba płacić na czas ) - na działalności otrzymujesz ok 3000 zł z tego musisz zapłacić zus, podatek , paliwo ( bo musisz jeździć ) przy nie zrobieniu min 80% planu na czysto pozostaje tobie 700 zł na cały miesiąc - generalnie płacą jak w afryce . - Jeśli masz " szczęście " pracować na umowe o pracę otrzymasz 1800 zł. netto samochód służbowy ( pande i kartę paliwową na 1000 zł co wystarcza Tobie przy systematycznym odwiedzaniu klientów na 2-3 tyg reszta musisz tankować za swoje - na szczęście oddają). Po 3- 4 miesiacach i tak zmuszą ciebie do założenia działalności inaczej zwolnią . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanii energizer IP: *.gdynia.mm.pl 06.08.13, 21:48 Nikomu nie polecam pracy w tej firmie w woj. pomorskim. - są zbyt częste zmiany Przedstawicieli handlowych i przełożonych ASM ( co świadczy że nikt nie jest w stanie w tym bałaganie pracować ) - w każdym miesiącu co najmniej przez tydzień brakuje podstawowego towaru jaki sprzedajesz stąd zrobienie chociażby 80% planu jest nie możliwe ( dodatkowo płaca od 80%) - wszyscy na około sprzedają twój towar taniej od Ciebie ( nie masz czym konkurować ) - praca na działalności zrujnowała tutaj wiele ludzi ( zwalniali sie mając ogromne długi gdyż wynagrodzenie wypłacają z dużym opóźnieniem a zuz i podatek trzeba płacić na czas ) - na działalności otrzymujesz ok 3000 zł z tego musisz zapłacić zus, podatek , paliwo ( bo musisz jeździć ) przy nie zrobieniu min 80% planu na czysto pozostaje tobie 700 zł na cały miesiąc - generalnie płacą jak w afryce . Odpowiedz Link Zgłoś
monka777 Re: energizer 10.03.19, 22:04 Aplikowalam ostatnio na jedna z ofert pracy. Wstepnie mialam pierwsza rozmowe przez telefon, po czym po dwoch tygodniach zostalam zaproszona na rozmowe face to face. Jakiejs Pani sie nagle przypomnialo, ze oni jednak nie moga zgodzic sie na warunki placowe, ktore byly ustalone 2 tyg temu oznajmiajac mi to kilka godzin przed rozmowa. Jak dla mnie totalny brak profesjonalizmu zwlaszcze, ze nie jestem z Warszawy wiec specjalnie zabookowalam hotel, plus wydatek na paliwo itp. Nagle sie obudzili i stwierdzili, ze nie moga zaplacic wiecej niz najnizsza krajowa. Kolejna korporacja, ktora nie wie co to profesjonalizm. Totalna kpina i brak rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś