Dodaj do ulubionych

twitter forumowy

17.02.11, 12:38

*
twitter forumowy
mathias_sammer 17.02.11, 12:19 Odpowiedz
w ciagu 1,5h doszlo do zmian personalnych. "najwiekszy kapus i zdraja narodu polskiego, niejaki lew bamberski" /cytuje za twitterem/ (...) zostal mianowany glownym asystentem i lewa reka naczelnej, niejakiej marty szyszki z domu klon". w twitterze rozlegly sie gromkie oklaski, ruszyla lawina podziekowan i na sam przod peletonu wylonila sie mala, lekko grubawa, polska nadzieja.
co bedzie teraz? czy mianowany asystent sprosta stawianym zadaniom i utrzyma sie na stanowisku? jakie szyszka z domu klon podejmie dzialania?

wiecej:
www.youtube.com/watch?v=3bbxloiIs8I
m.s.
cdn
Obserwuj wątek
    • mathias_sammer twitter forumowy- z ostatniej chwili 17.02.11, 13:07
      W Bahrain zamieszki. Kandydat na asystenta Lew B. pod naciskiem opinii publicznej prosi o jeszcze jeden dzien do namyslu. Otrzymuje owacje na stojaco". Czy kandydat na lewa reke Marty Szyszki z domu Klon ugnie sie pod naciskiem tlumow, czy odrzuci tez lukratywna propozycje bycia asystentem w organizacji non-profit? ? Jak potacza sie dalej losy kandydata na asystenta?
      Wiecej:

www.youtube.com/watch?v=qbxyfDHh2kM&feature=relatedm.s.
      cdn
      • mathias_sammer twitter forumowy-13:37 17.02.11, 13:41
        za twitterem: "Asystent odmowil przyjecia funkcji u Szyszki. Z czegos przeciez musze zyc a czasy niewyraznie- zdecydowanie dodal- i potwierdzil otwarcie budki z kielbasa krakowska na rogu dwoch ulic w wielkim miescie". Owacji nie bylo konca. Utarg jeszcze maly, ale bedzie na plus- zapewnili wierni zjadacze kielbasy suszonej.
        W polskim twitterze nastaly zle czasy. Sytuacja stje sie coraz bardziej dramatyczna.
        Zdjecia live z ostatnich godzin :
        www.youtube.com/watch?v=wNuijScjMwQ&feature=related
        m.s. cdn w swoim czasie
        • mathias_sammer Re: twitter forumowy-13:37 17.02.11, 21:18
          Za twitterem: Zegnamy w Niemczech Karine Stanek i jej ostatni twist. Z zagranicy: w Bahrajnie coraz gorzej. W Polsce: LW zdecydowal sie na przyjecie funkcji asystenta juz nawet bez wynagrodzenia i bez Szyszki. Brak oklaskow. Pogrzebowa cisza.
          W podnioslym nastroju i powadze dla funkcji:
          www.youtube.com/watch?v=1SuyxX4lQBo&feature=relatedm.s.
          • mathias_sammer Re: twitter forumowy 17.02.11, 21:45
            Polacy na obczynie lacza sie w zalu
            www.youtube.com/watch?v=pv2oUOTpd6M&feature=related
            Twitter wylaczony
            m.s.
            • mathias_sammer Re: twitter forumowy- lacze sie przez komorke 17.02.11, 21:55
              podsumowanie dzisiejszego dnia w twitterze: "wypada na minusie a nawet na plusie"
              wiecej:
              www.youtube.com/watch?v=CjpIpHoMokI&feature=related
              • mathias_sammer Re: twitter forumowy- szybki news 18.02.11, 09:50
                Nad twitterem zawisnal wielki znak zapytania, ktory wyglada tak:"?" Nowomianowany asystent, niejaki Lew Bamberski, doznal szoku po zakonczeniu pierwszej dniowki. Rozwaza opcje przyjecia oferty Unii Europejskiej w miejsce proponowanego przez PIS niejakiego Legutko. "Praca na demeokratycznej scenie jest jedynym wyjsciem dla mnie. Unia Europejska mnie ostrzegala, ale wolalem sluchac glosow z Bialorusi, zamiast z Zachodu" dodal na koniec rozczarowany L.B. W Unii poruszenie wywolane niezrozumieniem inicjatywy oraz nieznajomoscia jezykow obcych. L.B. musi radzic sobie sam, tak jak Unia, jesli chce przyjac stanowisko niezaleznego eksperta ds Importu. Co bedzie dalej? Czy asystent ma szanse i odwage, by dzialac w EU na arenie miedzynarodowej. Komisja czeka z zapartym tchem sledzac losy L.B.

Brak materialow filmowych.
                Nastepny twitter forumowy za kilka dni.
                m.s.
                • mathias_sammer Re: twitter forumowy- osatni news 19.02.11, 09:47
                  Za twitterem: W Polsce bez zmian. Na Wschodzie bez zmian. Naczelna Marta Szyszka w Telewizji Polskiej Pr I o 10:00. Zapraszamy.

Wiecej:
                  www.youtube.com/watch?v=UYFVAIe09a4
                  m.s.
                  • mathias_sammer Re: twitter forumowy 19.02.11, 09:55
                    W twitterze wiadomosc dla mnie:

www.youtube.com/watch?v=Md3G10HbRw8&feature=related

Dziekuje! i do nastpenego!
                    m.s.
                    • mathias_sammer twitter forumowy: prosto z zazagranicznej murawy 19.02.11, 19:51
                      Chlopcy kopia pilke. Pilka jest okragla. Ale co to? Stoja i patrza. Po czym wlasnie 1:0
                      Wiecej:
                      www.youtube.com/watch?v=MUFyBm1gTzsm.s.
                      cdn
                      • mathias_sammer Re: twitter forumowy: romantyczny i katolicki przy 20.02.11, 16:49
                        niedzieli.
                        "Wszyscy w kosciele. Pomodlmy sie. Wspiera we mnie sila"- mowi Benedykt XVI w swoim oredziu do wybranego narodu:
                        Wiecej:
                        www.youtube.com/watch?v=hU2q25YqRJQ&feature=channelm.s.
                        cdn
                        • mathias_sammer twitter forumowy: z ostatniej chwili po modlitwie 20.02.11, 17:02
                          Za twitterem: Asystent: kocham ja, kocham i always bede kochal. Precz demonie, chociaz prawde mowisz" Teraz rycze wruszony i ja, zly plyna mi na dolna klatke peirsiowa na solarus. W twitterze huczy, zachodniej stronie owacje na stojaco. W dalszych twitterach pytanie od publicznosci: i co zrobisz wreszcie z ta miloscia do szefowej, asystencie?"
                          Wiecej:
                          www.youtube.com/watch?v=_utP1mGoutQm.s.
                          cdn!
                          • Gość: sghjkm Re: twitter forumowy: z ostatniej chwili po modli IP: *.213.c75.petrotel.pl 21.02.11, 23:03
                            rvm, przestań bredzić!!!!
                            Wylecz się i daj spokój ludziom.
                            Żal mi Cię.
                            • mathias_sammer Re: twitter forumowy: z ostatniej chwili po modli 24.02.11, 22:15
                              mnie ciebie tez nuki.
                              www.youtube.com/watch?v=xd12hR68sWM&feature=fvwm.s.
                              • mathias_sammer Re: 24.02.11, 23:05
                                W Libii ogloszono miedzynarodowy dzien ochrony zwierzat.
                                Wiecej:
                                www.youtube.com/watch?v=RZq3_mASEbom.s.
                                • mathias_sammer Re: tuz przed marcem 28.02.11, 18:00
                                  Za twitterem: Idealny swiat to Awra Ambra, swiat w ktorym nie chcemy zyc.
                                  Asystent Lew B tlumaczy roznice pomiedzy slowem "jakos" i "jakosc".
                                  Wiecej:
                                  www.youtube.com/watch?v=UXHh_fTMJXQ&feature=channelm.s.
                            • frontica Re: twitter forumowy: z ostatniej chwili po modli 01.03.11, 21:00
                              Czytałam, że w Niemczech doszło do rezygnacji z funkcji. Niejaki Karl zu Guttenberg, z bardzo dobrego domu, popełnił plagiat.
                              Oddał ministerialną tekę, z honorem..
                              • mathias_sammer Re: twitter forumowy: z ostatniej chwili po modli 01.03.11, 21:32
                                tak, to prawda. jest z dobrego domu i zrezygnowal. tak czynia ludzie honoru i z dobrego domu. ludzie bez honoru udaja, ze deszcz pada i czekaja. czekaja, ze ktos inny poniesie kare za nich. inni tez czekaja. z politowaniem.
                                lubie byc swiadkiem ludzkiego upadku.wolabym byc swiadkiem cudzego sukcesu, no ale biore co jest:) musze miec o czym pisac, a o niczym tak dobrze nie pisze sie jak o tchorzostwie, zaklamaniu i chamstwie:)
                                ps. pisalem juz o plagiacie kilka dni temu. nie zauwazyla/es? przeciez wszystko jest w tym jednym watku.
                                m.s.
                                • mathias_sammer Re: twitter forumowy: z ostatniej chwili po modli 01.03.11, 22:07
                                  proletariusze wszystkich krajow laczmy sie.
                                  wiecej:
                                  www.youtube.com/watch?v=XuRBSmuP4jI&feature=relatedm.s.
                                  • mathias_sammer Re: twitter forumowy: z ostatniej chwili po modli 01.03.11, 22:14
                                    oj! po polsku:)
                                    www.youtube.com/watch?v=rNVcBZZ9IZY&feature=fvwrelm.s.
                                    • mathias_sammer Re: twitter forumowy: z ostatniej chwili po modli 01.03.11, 22:23
                                      biedny misiu:)
                                      wiecej:
                                      www.youtube.com/watch?v=fyQNSmp8AF0&feature=relatedm.s.
                                      • mathias_sammer Re: twitter forumowy: z ostatniej chwili po modli 02.03.11, 22:00
                                        no prosze:
                                        "Świat
                                        Komunikat forum

W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz założyć nowego wątku na tym forum."

coraz lepiej:)
                                        m.s.
                                        • mathias_sammer Re: twitter forumowy: z ostatniej chwili po modli 02.03.11, 22:06
                                          hmmm...ale ja na forum swiat od dawna nie pisywalem. cuda jakies:)))
                                          no ale skromny jestem i nie musze obnosic sie ze swoja swiatowoscia wzorem krajowej prowincji:))
                                          m.s.
                                          • mathias_sammer ps 02.03.11, 22:16
                                            wczesniej zapomnialem napisac- wyszlo mi ze starej glowy, po prostu. otoz o awanturze o nieistniejacych jako istniejacych tez wiem. od tego zaczal sie moj szeroki usmiech. licze jednak, ze misiek sie obrazi i ruszy z odsiecza broniac swojej ukochanej i romantycznej dziewczyny.
                                            jej zdjecie tu:
                                            www.schwarzenegger.com/m.s.
                                            -----------
                                            Podaruj dziecku przyszlosc:
                                            plan-international.org/
                                            www.plan-deutschland.de/
                                            • mathias_sammer Re: ups 02.03.11, 22:19
                                              format zdjecia nie wszedl na portal;)
                                              dziwne. na stronie ani jednego zdjecia z jego filmow akcji tylko z czasu bycia zasluzonym dla kalifornii gubernatorem:)))))

m.s.
                                              • mathias_sammer twitter forumowy z marca, na poczatku jego 03.03.11, 10:24
                                                Za twitterem: zu Guttenberg definitywnie potwierdzil plagiat. Niemcy powiedzieli mu juz: guttbye!
                                                CDU przerazone, wsrod poslow zaskoczenie, graniczace ze strachen. CDU bez Guttenberga? Trzeba zatrzymac Guttenberga w polityce za wszelka cene. Jak daleko posunie sie CDU, by zatrzymac charyzmatycznego, arystokratycznego sunny boya?
                                                Wiecej w gotowcu:) tu:
                                                www.youtube.com/watch?v=w-D8Gx6Egok&feature=relatedm.s.
                                                cdn.
                                                PS. od siebie: zu Gluttenberg wroci, musi tylko na nowo sie wymyslec, no chyba, ze bedzie po staremu brnal w to, co se ne wrati
                                                • mathias_sammer Re: twitter forumowy z marca, na poczatku jego 03.03.11, 21:29
                                                  Za twitterem: CDU zrozumialo /nie mylic CDU z partia polskiej Szyszki spod ruskiej granicy, to dwie rozne pary gaci, zwlaszcza ruskich/.
                                                  Osobiscie partia Szyszki z domu Klon zainteresuje sie ponownie jak zrobi sie nudno, czyli zycie ala Szyszka. Pytanie pozostaje jednak wciaz otwarte, czy Szyszka dozna zmian na ciele i po umysle? Tymczasem, za twitterem, aktywnosc Linke bardzo wzrosla, zaciekawia niezaleznoscia pogladow. Czy Gabriel zamierza przejac Linke? Co powie tez Oskar dazu bez zu? Oskar. Oskar Lafontaine.
                                                  Bardzo ciekawe..
                                                  m.s.
                          • mathias_sammer Re: twitter forumowy: z ostatniej chwili po modli 24.02.11, 22:11
                            www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0&feature=fvwrelm.s.
    • zakletawmarmur Re: twitter forumowy 25.02.11, 16:21
      Jak dla mnie totalna abstrakcja no ale ja się nie znam:-)
      • mathias_sammer Re: twitter forumowy 28.02.11, 18:01
        :-)
        m.s.
        • mathias_sammer Re: twitter forumowy 28.02.11, 18:10
          Z ostatniej chwili:
          www.youtube.com/watch?v=R1LU6AozZ3km.s.
          cdn, kiedy bede mial czas
          • mathias_sammer z gazetki: anonse 01.03.11, 12:09
            przytul zwierzaka do klaty.

koty mnie nie interesuja. siedza w klatce. niech siedza. klatka w piwnicy zamknieta na klodke. punkt. od siebie- niebieskie ptaki tez juz coraz mniej.
            ciao
            m.s.
            • frontica Re: z gazetki: anonse 01.03.11, 20:56
              Bardzo skomplikowany ten Twój twitter, ale pisz, pisz:)
              Czytam z ciekawością.
              • mathias_sammer Re: z gazetki: anonse 01.03.11, 21:24
                pewnie, ze bede pisal, ale o czym tym razem? znow o tym samym, ze ar. wyciela moj wpis na sporcie, bo sama narobila dziadostwa i wyciela swoj watek? czy moze o tym, ze nareszcie nauczyla sie laczyc przez inne IP (choc z wielkim trudem)po czym od razu do mnie przylazla? dla mnie tyle zachodu, by pod obca maska wyszczekac kilka slow? tylko dla mnie?:D potem podkulila ogon i starym zwyczajem najwiekszego tchorza forumowego uciekla miedzy swoje nicki. sorry, ale nie ten level dla mnie:D tchorzostwem brzydze sie jeszcze bardziej niz glupota, choc w tym przypadku nie wiem co wieksze:)
                m.s.
                cdn , gdyz temat tchorzostwa i glupoty jest bardzo wdzieczny
            • mathias_sammer misiu 01.03.11, 21:18
              jeszcze zyje, ale nie che sie bawic:)
              /ps skad wiesz, ze jestem w necie? czy mam cocksa po wlaczeniu?
              m.s.
              wiecej
              www.youtube.com/watch?v=h8PpE7v6rKA&feature=related
    • Gość: mathias_sammer Re: twitter forumowy IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.11, 21:53
      no prosze znow ktos uniemozliwia mi pisanie blokujac mojego nicka. pewnie durna Szyszka, ktora urwala sie z choinki.
      czy mozna zablokowac niezalogowanego?
      m.s.
      • mathias_sammer Re: twitter forumowy 03.03.11, 22:03
        Za twitterem: kadaafi wciaz probuje zwrocic uwage swiata na swoj zly stan psychiczny strzelajac do ludnosci cywilnej. Jedyne co ten bezsilny czlowiek potrafi wymyslec to skierowac rakiety i czolgi na cywilow. Jedyna metode jaka zna to militarna proba zamykania im ust. Ilu ludzi zabije? 100? 200? Przyjda nowi. Czlowiek skompromitowany nie ma juz nic do stracenia.
        Z drugiej strony wybrzeza: Linke coraz bardziej interesujace.
        m.s.
        • mathias_sammer Re: twitter forumowy 03.03.11, 22:16
          liebia wolna!
          czy europa przyjmie uciekinierow z libii?
          radosc z oddzyskania niepodleglosci tu:
          www.youtube.com/watch?v=vR_VhfxAnXU&feature=asom.s.
          ciesze sie razem z rewolucjonistami:)
          • mathias_sammer Re: twitter forumowy 03.03.11, 22:22
            jest juz przekaz tv do wydarzen:
            www.youtube.com/watch?v=N65htZs7_fs&feature=relatedm.s.
            • mathias_sammer Re: twitter forumowy 07.03.11, 10:52
              W dzisiejszej Gazecie Wyborczej czytam , ze PIS ma wieksze oparcie anizeli PO.
              Asystent Lew B caly w zachwytach: "Moja partia wygrywa". Unia przerazona wynikami sondazy. Czy Asystent L.B poswieci dobro swojej ukochanej ojczyzny dla wlasnej prywaty? Czy L.B nie zalezy na losie milionow Polakow i zniszczy ich przyszlosc tylko po to, by odegrac sie na swoim wrogu, swiezo (od roku) upieczonym PeOwcu? Czy osobista zemsta warta jest skazania na szafot milionow bezbronnych i nieswiadomych niczego rodakow? Czy warto zrezygnowac z wlasnych przekonan politycznych tylko po to, by jedynie systematycznie potrzasac peruka swojej szefowej? Co stanie sie, gdy grzywka mocniej nasunie jej sie na czolo a okulary zaparuja i tak juz zostanie na wieki wiekow amen?
              Jakie beda dalsze polityczne kroki L.B.

m.s.
              • mathias_sammer Re: twitter forumowy 07.03.11, 18:14
                mnie sie podoba. wyglada obiecujaco. naprawde!
                wiecej:
                www.youtube.com/watch?v=GMFa-5uzQ_4&feature=relatedm.s.
                • mathias_sammer Re: twitter forumowy 13.03.11, 08:49
                  tragedia w Japonii.
                  www.spiegel.de/
                  Lacze sie w zalu.
                  m.s.
                  • mathias_sammer juz 3 reaktor zagrozony 13.03.11, 08:50
                    www.tagesspiegel.de/weltspiegel/kernschmelze-in-weiterem-reaktor/3944174.htmlm.s.
                    • mathias_sammer Re: juz 3 reaktor zagrozony 15.03.11, 21:05
                      Caly swiat, wszystkie zagraniczne media zyja wydarzeniami w Japonii, zyja wydarzeniami w Libii i Bahrainie, chociaz rewolucja zostala przycmiona przez jedna z najwiekszych katastrof w dziejach ludzkosci. A w polskich mediach czytam, ze oczy K. zwrocone sa jedynie na Tuska, i ze ten ostatni przestal byc pieszczoszkiem mediow. Naprawde wiekszego zera w zyciu nie poznalem, a bywalem juz w wielu krajach.
                      PS. i Ty oczekujesz ode mnie, zebym zajmowal sie takim zerem?! To nawet nie jest smieszne, to dno dna, z ktorego nie ma wyjscia. Tkwij dalej.
                      m.s.
                      • mathias_sammer a teraz wiesci z forum kraj.pl 16.03.11, 22:25
                        zanim wytna wlasne slowa (jak zwykle, szkoda tylko, ze hanba nie do wyciecia):
                        *
                        Re: Co Ameryka chce od Polski?
                        mathias_sammer 16.03.11, 22:22 Odpowiedz
                        pomyslalem, ze zajrze i dowiem sie, co na sprywatyzowanym forum arminki slychac- arminki naszej gwiazdy forumowej. i co widze?:)
                        armina przeciwko zydom, ameryce, by wyrazic swoje niezadowolenie bytem sikorskiego.
                        jak milo bylo zajrzec do kloaki.
                        ze tez sa jeszcze tacy, ktorzy z nia chca rozmawiac- jak np. ja jednorazowo i bez odbioru.

ps. ale powiedz tak szczerze- czy twoje zachowanie wynioslas z domu od matki i ojca, czy nabylas po drodze swojego niezwykle donioslego zycia? :D
                        m.s.
                        • mathias_sammer Re: a teraz wiesci z forum kraj.pl 16.03.11, 22:38
                          no to teraz juz moge isc juz bubu:))))
                          ale sie naogladalem:)))))))))))
                          m.s.
                          • mathias_sammer Re: a teraz wiesci z forum kraj.pl 16.03.11, 22:38
                            juz juz...ide:)
                            • mathias_sammer Re: a teraz wiesci z forum kraj.pl 16.03.11, 22:47
                              no popatrz: w tej samej sekundzie zdazylem przeczytac powiadomienie o codziennym raporcie na blogu, kliknalem i w tym samym czasie co pani do sprzatania bez wynagrodzenia i czytam: Wątek został przeniesiony na forum: Ośla ławka.

czy kiedys skoncza sie jej wieczne kompromitacje? jej upadek i chamstwo staja sie juz bardzo nudne i sa cigle do przewidzenia. czy naprawde szyszki z domu klon nie stac na zadna odzywcza, nowa mysl? jakakolwiek, byle nowa?!
                              oj, z tej maki juz nie bedzie zadnego chlebka. od lat tylko zakalce, ale przynajmniej mozna sie posmiac:)))
                              m.s.
                              • mathias_sammer poprawka zanim pojde bubu 16.03.11, 22:52
                                otoz pomylilem sie we wniosku, dlatego cofam zdanie o wtornosci, ktora jest zaledwie 90% wtornoscia. otoz powialo swiezym dorodnym pomyslem polegajacym na sprzedaniu wlasnych idealow, przekonan, by moc strzyknac jadem (jad vide 90%).
                                bleeeeeeee
                                hihi
                                m.s.
                                • mathias_sammer Re: poprawka zanim pojde bubu 17.03.11, 22:05
                                  o ho ho ho! :)))))
                                  www.youtube.com/watch?v=gKaAkE2e4sE&feature=relatedm.s.
                                  • mathias_sammer zanim pojde bubu 17.03.11, 22:58
                                    www.youtube.com/watch?v=oAv6A1DN8cI&feature=relatedm.s
                                    • mathias_sammer Re: zanim pojde bubu 17.03.11, 23:27
                                      o! sfilmowano lwa B.:)
                                      www.youtube.com/watch?v=Aegq6tdQ-I8&feature=relatedm.s.
                                      • mathias_sammer Re: zanim pojde bubu 08.04.11, 11:50
                                        Za twitterem: Polska bogata w zloza gazu lupkowego. Fantastycznie! Ani slowach o zagrozeniach. Podzielam obawy Asystenta L.B. na forum Publicystyka, gdyz sam tez ogladalem niemieckie dokumenty o skutkach ubocznych. Dziwi jednak natychmiastowa zmiana frontu w mysleniu u asystenta na wpis szefowej, ze wazna eksploatacja po amerykansku a nie srodowisko naturalne, zwlaszcza woda pitna. I jak ma w tym kraju byc dobrze?

www.youtube.com/watch?v=DUcBK63RThs
                                        m.s.
                                        • mathias_sammer Re: fracking 08.04.11, 11:52
                                          www.youtube.com/watch?v=yfOxh1o9mKw&feature=related
                                        • mathias_sammer Re: zanim pojde bubu 26.04.11, 12:54
                                          nie znalazlem w gw nic o gazie lupkowym, pewnie temat umarl.

pozdrawiam poswiatecznie tych, ktorzy czytaja moje wypociny ( z sympatia:))
                                          i posiedze jeszcze chwile. poczytam wypociny tych, ktorych czytam (z sympatia:)) i do nastepnego!
                                          m.s.
                                          • mathias_sammer swietny biznes 26.04.11, 14:16

Seligsprechung von Johannes Paul II.
                                            Geschäft und Glauben

www.tagesspiegel.de/weltspiegel/geschaeft-und-glauben/4094014.html
                                            m.s.
                                          • mathias_sammer Re: zanim pojde bubu 26.04.11, 14:18
                                            wpadlem jeszcze na chwile i wypadam! pewnie zajrze po urlopie. pozdrawki!
                                            m.s.
                                            • mathias_sammer acha, posprzatalem jeszcze w szafce 26.04.11, 14:29
                                              otoz na gorze stoi : "Co mówią inni?

124 240 918 wypowiedzi na 5 241 forach"
                                              rany, ponad 5 tys for. gdybym chcial zamiescic jeden jedyny wpis na kazdym z nich musialbym napisac pon 5 tys razy, razy 30 sek tj 2500 minut podzielic przez 60. ile to?
                                              w kazdym razie z moich 20 ulubionych for wyrzucilem kolejne. zrobilo sie czysciutko i sympatycznie czyli tak jak powinno byc na wiosne:) pachnie nawet ludwikiem:)
                                              m.s.
                                              • mathias_sammer Re: acha, posprzatalem jeszcze w szafce 26.04.11, 14:32
                                                o minus jeszcze jedno:
                                                Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne.
                                                • mathias_sammer za twitterem 26.04.11, 16:58
                                                  z osatniej chwili:
                                                  " wrażenie

Byłem na mszy...
                                                  Kobieta w ławce obok mnie zapaliła papierosa...
                                                  Gdy to zobaczyłem, to mi piwo wypadło z ręki"

a w polsce jest coraz lepiej:)
                                                  m.s.
                                                  • mathias_sammer Re: za twitterem 26.04.11, 17:31
                                                    w weekend wielki slub w anglii. we wszystkich mediach bezposrednie transmisje. czy w polsce tez pokaza elite?:)
                                                    m.s.
                                                  • mathias_sammer Re: za twitterem 26.04.11, 17:58
                                                    oj asystenciku, znow ukreciles sobie bicz na wlasny kuper. no, ale skoro lubisz byc ponizany i poniewierany po calym forum to twoja rzecz. ja wyglaszam wylacznie swoje opinie, ktore sa niezaleznie od twoich- przekaz to twojej pustej makowce. przetlumacz jej jeszcze raz, moze tym razem zrozumie, ze od lat umiem czytac ze zrozumieniem w przeciwienstwie do niej- rowniez od lat.
                                                    ps. jak myslisz dlaczego wycialem rowniez forum "unia europejska"?
                                                    no to do nastepnego razu, bo juz naprawde glodny jestem, a jak jestem glodny to robie sie zly.
                                                  • mathias_sammer Re: za twitterem 26.04.11, 18:58
                                                    ech, rozmarzylem sie
                                                    www.youtube.com/watch?v=Qw5Fk0TwQMk&feature=relatedm.s.
                                                  • mathias_sammer Re: za twitterem 26.04.11, 19:25
                                                    ach!

www.youtube.com/watch?v=aS7VRZGww_Em.s.
                                                  • mathias_sammer Re: za twitterem 26.04.11, 20:43
                                                    jetzt geht`s looooos
                                                    www.youtube.com/watch?v=dbD5v2xijqwschalke!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • mathias_sammer Re: za twitterem 26.04.11, 21:03
                                                    ogladzasz mecz!!!!!!!!!!!!!widze cie.
                                                    fajnie:)
                                                    m.s.
                                                  • mathias_sammer Re: za twitterem 26.04.11, 21:11
                                                    bylem z wycieczka w kraju. nic nie stracilem. a do a mal 50
                                                    jak mozna uwazac, ze jest sie wazniejszym od meczu? ech te kobiety
                                                    m.s.
                                                  • mathias_sammer dziekuje 28.04.11, 09:57
                                                    tym, ktorzy ze mna ogladali mecz schalke i komentowali na kilku forach. moje komentarze (na gw) to tylko ofukiwania pilkarzy, stadionowe okrzyki lub lzy porazki, no ale ogladalem na zywo caly w palpitacjach okolosercowych. dobrze, ze mnie kiedys na stadionach nie widzieliscie. uff, czekam juz tylko na glück i losowanie biletow gry w 2012.
                                                    pozdrawiam i musze pedzic. do zas!
                                                    m.s.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka