Gość: ciekawaaa... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.12.09, 15:52 Hej, Czy ktoś z Was był kiedyś na takiej rekrutacji?Jakie były pytania,zadania.Jakieś rady.Za wszelkie info bardzo dziękuję.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cenet Re: Assesment-Ktos się orientuje..? IP: *.chello.pl 18.12.09, 18:34 To zależy od branży w której działa firma i przede wszystkim od stanowiska i wymagań stawianych pracownikowi na tym stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawaaa... Re: Assesment-Ktos się orientuje..? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.12.09, 18:48 Chodzi o branże medyczną,stanowisko przedstawiciel farmaceutyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
rst Re: Assesment-Ktos się orientuje..? 19.12.09, 22:52 O Boże! Kolejny akwizytor się pyta, czy go wybiorą na akwizytora :( Odpowiedz Link Zgłoś
annataylor Re: Assesment-Ktos się orientuje..? 19.12.09, 22:01 bylam dwa razy na assesment, ale inna branza ale tak naprawde te zadania sprawdzaja kilka cech: praca w grupie, negocjacje, reakcja na stres i pod presja czasu zadania sa bardzo rozne i niezwiazane z branza, ja mialam np. negocjacje z przedstawicielem rzadu :) albo opisac kilka zdjec wybranych przeze mnie :) ogolnie pierdoły nie ma sie co stresowac, byc soba dla mnie to byla niezla zabawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
rst Re: Assesment-Ktos się orientuje..? 19.12.09, 23:03 Odnosnie systemu assesment, to według mnie kolejna ściema systemów rekrutacji. Byłem na takim czymś z ramienia firmy Assesment-Center www.asset-emplo.pl/ teraz ich strona wyglada zupełnie inaczej niż przed rokiem. Przedtem zajmowali się nowoczesną techniką rekrutacji z wykorzystaniem najnowocześniejszej metody assesment. Rozmowa jak zwykle z młodą babką nie mającą pojęcia o zadaniach na stanowisku, na które rekrutowała. Zwierzyła się, że całą firmę prowadzą we dwie, a jak ma się sporo animuszu to można zawojować całą Polskę. Pojęcia nie mam czym wojowały tę Polskę. Raczej tak jak większość tego rodzaju firm. Po prostu zbierały życiorysy opatrzone zgodą na udostępnianie danych do dalszej odsprzedaży i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś