Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Philip Morris Rekrutacja Piotrków

IP: *.tktelekom.pl 11.01.10, 12:21
    Witam,

Poszukuje ludzi ktorzy brali udział w ostatniej rekrutacji na stanowisko PH Ds Detalu na teren Piotrkowa Trybunalskiego.
    Obserwuj wątek
      • Gość: michal Re: Philip Morris Rekrutacja Piotrków IP: *.tp.unicity.pl 24.01.10, 21:44
        i jak udalo ci sie dostac ?? na piotrkowie to calkiem nowe stanowisko pracy
        • Gość: xxxx Re: Philip Morris Rekrutacja Piotrków IP: *.ip.netia.com.pl 25.01.10, 12:58
          Hmm.. jeszcze 3 etap. A Ty tez brałeś udział w rekrutacji?
        • Gość: xxxx Re: Philip Morris Rekrutacja Piotrków IP: *.ip.netia.com.pl 25.01.10, 13:00
          Wyślij mi jakiś kontakt do siebie.. maila itp
        • Gość: xxxx Re: Philip Morris Rekrutacja Piotrków IP: *.tktelekom.pl 26.01.10, 14:09
          Czy jest jeszcz ektoś na forum kto brał udział w rekrutacji w PM na piotrków?
      • Gość: Arturo Re: Philip Morris Rekrutacja Piotrków IP: *.sub-75-212-96.myvzw.com 25.01.10, 20:16
        Gość portalu: xxxx napisał(a):

Philip Morris Rekrutacja Piotrków

---------------------------------

a jak ktos nie nazywa sie Piotrek, to tez ma szanse?
        • Gość: xxxx Re: Philip Morris Rekrutacja Piotrków IP: *.tktelekom.pl 26.01.10, 14:10
          A tu kolegę odsyłam do spec HR z PM:) Może oni odpowiedzą na to pytanie..:)
          • Gość: bzzz Re: Philip Morris Rekrutacja Piotrków IP: 212.160.172.* 18.02.10, 12:51
            a teraz w sobote ktoś jedzie na rekrutacje? długo szukają pracownika
            bo to juz druga rekrutacja w tym roku... co o tym myślicie??
            • Gość: xxxx Re: Philip Morris Rekrutacja Piotrków IP: *.tktelekom.pl 24.02.10, 13:20
              Myślę że to kolejna próba ich badań... Ja byłem już w Częstochowie i nic z tego. Ztego co wiem to nikt sie nie dostal...
          • Gość: PL Re: Philip Morris Rekrutacja Piotrków IP: *.toya.net.pl 02.03.10, 19:34
            Jak tam 2 etap przeszedl ktos,jak wygladal 3 etap w Czestochowie,
            biją ;) ?
            • Gość: PL Re: Philip Morris Rekrutacja Piotrków IP: *.toya.net.pl 08.03.10, 10:50
              udało sie komus?
              • Gość: elcarooo Re: Philip Morris Rekrutacja Piotrków IP: *.chello.pl 11.03.10, 16:14
                Mój mąż jedzie na pierwszy etap do Warszawy, powiedzcie jak on
                wygląda, jakie pytania czy jest jakiś test-jakie pytania i wszystkie
                szczegóły. Rekrutacja przez HR. Wiecie jakie dają samochody dla
                przedstawicieli handlowych?
      • Gość: maciek Re: Philip Morris Rekrutacja Piotrków IP: *.internet.piotrkow.pl 19.03.10, 13:09
        ja bralem udzial w rekrutacji w hotelu agat ! ale niestety do mnie
        nie zadzwonili:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka