Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bardzo zdolny artysta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 10:21
    Słuchajcie ! Ktoś musi wreszcie dać szansę mojemu Przyjacielowi, ukochanemu
    artyście, malarzowi ,bardzo zdolnemu i kreatywnemu. Ściągnęłam go po studiach
    do Krakowa, miasta artystów i sztuki, ale tu jakos nikt nie chce mu dać
    szansy pokazać co potrafi. Więc co robi On ? Siedzi w swoim pokoiku i rysuje
    Kopciuszki i rycerzykow do książeczek dla dzieci. Cuda ! Ale na razie
    wszystko wędruje do szuflady :-(
    Obserwuj wątek
      • papuc1 Re: Bardzo zdolny artysta 13.02.04, 10:47
        a czy byłby w stanie zaprojektować i narysować śmieszne rysunki? Generalnie
        prosty niewielki rysunek, czarna kreska, w formacie A6?
        • Gość: Mała Mi Re: Bardzo zdolny artysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 11:24
          Myślę, że spokojnie i z wielką przyjemnością. Lecę go zapytać :-)
          Gdyby co, to oto jego mail : robertd1@wp.pl
        • Gość: marseille30 Re: Bardzo zdolny artysta IP: 5.3.1R* / *.globalintranet.net 13.02.04, 13:14
          A ja "sprzedaje" moja siostre - mloda i bardzo utalentowana. Moze i jej rysunki
          moglabym podeslac na ten adres?
          • Gość: Mała Mi Re: Bardzo zdolny artysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 14:15
            Ej, ja sobie wypraszam ! Ja wcale nie "sprzedaję" mojego artysty. Po prostu
            szukam kogoś, kto lubi sztukę i chciałby współpracować z dobrym malarzem.
            Przepraszam, za mój zły humor, ale R. własnie wrócił do domu z poszukiwań pracy
            i atmosfera w domu kuleje. Podejrzewam, że dziś znowu powstanie jakieś smutne
            dziełko...
      • Gość: G. Re: Bardzo zdolny artysta IP: *.idea.pl 13.02.04, 22:04
        A ja myślałem, że prawdziwy artysta pracuje dla ideaU ;)
        • Gość: Xenka Re: Bardzo zdolny artysta IP: *.tele2.pl 13.02.04, 23:55
          Czasami pewnie też, tylko że "ideaU" cholernie niskokaloryczne są ;)
          • Gość: Mała Mi Re: Bardzo zdolny artysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 20:43
            Otóż to. Z czegoś przeciez musimy zyć. Proza życia contra ideały. Zastanawiam
            się... Czy nikt nie potrzebuje jakiejś drobnej (lub wcale nie) usługi
            malarskiej bądź plastycznej? R. kiedyś robił freski dla jakiejś knajpy, innym
            razem projektował papier listowy. Nie wiecie, gdzie szukac tego typu ofert ???
            (tamte wpadły przypadkowo)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka