Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kiełbasa tak, winogrona nie

IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.02.04, 11:51
    bezplatna porada dla chcacych pracowac w anglii:autobus, samolot itp
    (autostop), na miejscu - urzad pracy, rejestracja i do pracy plus zasilek na
    wynajecie mieszkania, zasilek na dzieci itp.(po 1 (jednym ) roku w pracy
    dostepne beda wszelkie zasilki)
    jedyny warunek znajomosc j.angielskiego i co wazne (znajac mentalnosc
    anglikow)jezeli do 1 maja nie zmienia polityki w tym wzgledzie
    Obserwuj wątek
      • Gość: popaprany Re: Kiełbasa tak.a fryzjerzy? IP: 195.117.149.* 02.03.04, 07:03
        taki fryzjer nie produkuje włosów one poprostu same rosną i co wtedy no co? Ja
        mam zamiar otworzyć firmę fryzjerską i bardzo konkurencyjną do podobnych
        zachodnich i co nie pozwolą.
        może ktoś zorintowany odpowie na moje wątpliwości.bardzo proszę
        pozdrawiam
        • Gość: Pollak Re: Kiełbasa tak.a fryzjerzy? IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.04, 11:00
          Co Ci przedstawiciele tej Firmy mowia, oni sami nie wiedza i nie znaja prawa.
          Czytajac tylko gazete /inter./widac jak oni sie znaja.
          Najpierw byl wywiad ze Firmy Polskie po 1Maja nie moga wypozyczac pracownikow
          /sprzed 2tygodni ok./ a za tydzien Niemcy zamykaja najwieksza firme kontraktowa
          w Manheim .Prawnicy w tym momencie dziwia sie ze od razu zamkneli dyrekcje
          /dokladnie do puchy/.
          Panowie prawnicy zmiencie profesje albo mowcie prawde nas lamach gazet.
          Najlepiej proponowal bym zmienic biuro prawnicze ktore jest nie tylko
          niekompetentne ale wprowadza dezinformacje a traca na tym zwykli robotnicy
          na kontraktach.
          Panowie prawnicy wstydzcie sie i najlepiej zmiencie prace .
      • Gość: Andrzej na winogrona byłem i dalej mogę być... IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 26.04.04, 18:27
        2 lata temu juz byłem na winogronach wraz grupą kolegów, mieliśmy zaproszenie
        rok temu i wielu pojechało ponownie a w tym roku sam się też zastanawiam, żeby
        odwiedzić stare śmieci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka