Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sprzedawca to już Sales Advisor!?

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.10, 11:35
    www.pracuj.pl/praca/sales-advisor-w-branzy-odziezowej-gdansk-gdynia-rumia,oferta,1795925
    Czego te sieciówki się nie chwytają! Juz zwykłego sprzedawcę mianują Sales Advisorem i niby prestiż tej roboty ma wzrosnać? Ale 10zł/h za harówę nadal płacą PORAŻKA
    Obserwuj wątek
      • Gość: tomeczek Advisor... Asystent... Konsultant... Doradca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 11:54
        bogaty jest nasz język...
        • Gość: ka-mi-la789 Re: Advisor... Asystent... Konsultant... Doradca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 13:30
          Czytałam kiedyś ofertę pracy na stanowisku zwanym "traffic manager". Trafik menadżer miał za zadanie odbieranie telefonów, wysyłanie i odbiór listów, przeganianie niechcianych klientów i parzenie kawy...
      • Gość: xawery Jak to pięknie brzmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.10, 13:39
        entreposeur
      • losiu4 Re: Sprzedawca to już Sales Advisor!? 15.09.10, 14:42
        a co się dziwisz, jeśli ogłoszenia produkuje

"Work Service S.A."
        która

"jest liderem na polskim rynku w zakresie usług Human Resources."

i wszystko jasne :)

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: Sales Engineer Jestem Inżynierem Sprzedaży, zarabiam 6000 netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 15:03
        • losiu4 Re: Jestem Inżynierem Sprzedaży, zarabiam 6000 ne 15.09.10, 19:28
          I daj Ci Panie Boże tak dalej, jak nie lepiej :)

Pozdrawiam

Losiu
      • popisuarka Re: Sprzedawca to już Sales Advisor!? 15.09.10, 15:07
        NIE! Account Manager!
        • losiu4 Re: Sprzedawca to już Sales Advisor!? 15.09.10, 20:15
          no nie do końca. Ta osoba ma advisorować przy salesie, a nie managerować przy accountcie :)

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka