Gość: grizelda IP: *.skokarka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 17:12 i może mi napisac jak to sie robi ślecze nad tym juz długo inic dodam że zdjęcie było przesłane na komputer z tel komórkowego :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beza_beza Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM 31.03.04, 17:16 Otwórz Word. Znajdź wstaw ClipArt. Tam znajdź importuj klip. I masz. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM 31.03.04, 17:19 beza_beza napisała: > Otwórz Word. > Znajdź wstaw ClipArt. > Tam znajdź importuj klip. > I masz. Aha. Po importuj klip kopiuj i wklej do Worda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizelda Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM IP: *.skokarka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 17:49 nic ztego wkleiłam to do worda ,ale nie chce się wkleic do skrzynki tz. do napisz nowy. chyba musze dzwonić do informatyka. bardzo dziekuję za wskazówki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM 31.03.04, 17:50 Nie wklejaj do skrzynki - zrób załącznik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jamagducha Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM 31.03.04, 20:58 To jakieś nieporozumienie :-D ... Kiedy każą przysłać CV e-mailem, to nie znaczy, że jako treść wiadomości, tylko jako załącznik ! Po prostu piszesz w Wordzie, wklejasz do dokumentu zdjęcie i wysyłasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizelda sukces IP: *.skokarka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:19 udało sie wkleiłam to zdjecie do dokumentu w powerpoint"cie i wysłałam jako załącznik:))) dzięki za rady!amatorsko to zabrzmiało no cóz nie bawiłam sie wcześniej zdjęciami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wachi Re: sukces IP: *.in-addr.octava.net.pl 01.04.04, 16:43 Rączki opadają. Używać Power Pointa do wklejania zdjęć? To może zrób jakąś publikację we Flashu? Kobito, nie każda firma ma najnowszy pakiet Office, a jeśli mają, nie zawsze instalują całość, bo nie w każdej firmie jest taka potrzeba. Zrób tak jak Ci pisali w Wordzie wklejasz, a potem ten dokument przesyłasz jako załącznik. I nie baw się czcionkami - nie zawsze na innym kompie wyjdzie to co chciałaś. Ogranicz się do podstawowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamagducha Re: sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:55 Zgadzam się. Na przykład moja firma też ma pakiet MSOffice bez Power Pointa. Takie CV nie zostałoby u nas w ogóle przeczytane .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,, Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM IP: *.ny325.east.verizon.net 01.04.04, 16:35 a od kiedy to sie przesyla zdjecie z CV??? To na jakis pokaz mody? To Afryka czy Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM IP: *.g-net.pl 01.04.04, 19:11 Np. na stanowisko asystentki/sekretarki, przeciez dana osoba musi wygladac "normalnie" i nie odstraszac klientow. Ja zawsze wysylam swoje CV ze zdjeciem nawet jak nie wymagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,, Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM IP: *.ny325.east.verizon.net 02.04.04, 15:43 I to jest rodzaj dyskryminacji to po pierwsze a po drugie jesli juz to mozna wszystko ocenic na rozmowie kwalifikacyjnej Dolaczanie zdjecia do CV jest nieetyczne, w ogole to najglupszy pomysl o jakim slyszalem. Ale tobie by pewnie nie przeszkadzalo gdyby odrzucili ci cv jesli twoj kolor wlosow komus nie odpowiada lol powodzenia w polskim sredniowieczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizelda Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM IP: *.skokarka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 17:45 to zdjęcie tez mnie wkurzało (miałam chec wysłac im rodzinne zdjęcie z Ojcem Swietym z Błoni Krakowskich z zaznaczoną jakąs plamką i podpisem TO JA:) )do tej pory wysyłałam bez zdjecia ale jak wyrażnie pisze że zdjeciem !dodam ze to nie stanowisko sekretarki i dosyć poważna firma WIEC MAM NADZIEJE ze nają PowerP bo to dosc ładnie wyglada ale moze warto wysłac emaila z pytaniem czy to odczytają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,, Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM IP: *.ny325.east.verizon.net 03.04.04, 20:35 no to zrob sobie portfolio w kostiumie kapielowym tez ladnie bedzie wygladac (prawdopodobnie) I wtedy prace masz od razu hihhi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizelda Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM IP: *.skokarka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 14:54 sorry, nie skorzystam z twoich metod nie w moim stylu:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woo-cash Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM IP: *.os.kn.pl 04.04.04, 20:21 Gość portalu: ,, napisał(a): > a od kiedy to sie przesyla zdjecie z CV??? To na jakis pokaz mody? > To Afryka czy Polska? Od tego momentu, kiedy się okazało, że praca nie należy się każdemu. ;-) Chcesz, aby Twoje CV spadło na biurko, czy obok biurka? Jaśli ma spaść na biurko, to musi się czymś wyróżniać. Moja metoda to CV drukowane na papierze fotograficznym ze zdjęciem. Oczywiście treść jest nie bez znaczenia również. Pod koniec mojego poszukiwania pracy zapraszano mnie na około 60-70% rozmów, do firm gdzie wysyłałem swoje CV. Pozdrawiam, Woo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woo-cash Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM IP: *.os.kn.pl 04.04.04, 20:18 Gość portalu: grizelda napisał(a): > i może mi napisac jak to sie robi ślecze nad tym juz długo inic dodam że > zdjęcie było przesłane na komputer z tel komórkowego :(( Bosh! Ludzie, nie wklejajcie takich byle jakich zdjęć z tel. kom. do CV! Szkoda Waszego wysiłku! Prawidłowa droga od zdjęcia do CV prowadzi niestety przez fotografa, najlepiej takiego, który od razu może dać Wam zdjęcie w wersji cyfrowej (na dyskietce lub CD). Wklejanie zdjęć nędznej jakości i amatorskich mija się z celem, chyba że zależy Wam, aby przypadkiem nie dostać pracy. Pzdr, [znowu pracujący, od tygodnia] Woo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizelda Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM IP: *.skokarka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 17:05 do takiego papieru zwykła drukarka atramentowa wystarczy? ile on kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: KTO WKLEJAŁ DO CV ZDJECIE I WYSYŁAŁ EMAILEM 05.04.04, 20:08 Gość portalu: grizelda napisał(a): > do takiego papieru zwykła drukarka atramentowa wystarczy? ile on kosztuje? do drukowania "foto"? większosć drukarek (nawet tych tańszych) ma taką opcje. Tylko 3 rzeczy: 1. to, co piszą w reklamie drukarek o jakości druku nie zawsze jest prawdą 2. druk na papierze foto, na zwykłym rozmywa się 3. zdjecie z aparatu z komórki jest mocno średniej jakości. I tak będzie, póki optyki i matrycy pixlowej nie poprawią. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agunia Re: Zdjec sie do CV nie wkleja!! IP: 5.3.1R4D* / 170.252.64.* 07.04.04, 11:16 Ludzie, to naprawde nieprofesjonalne; mieszkam i pracuje w Anglii w jesdnej z najwiekszych firm konsultingowych i profesjonalisci wam powiedza!! TAK sie NIE ROBI!! Wiec prestancie wklejac te glupie zdjecia. W Stanach np. jest to wbrew prawom.. Odpowiedz Link Zgłoś
izams Re: Zdjec sie do CV nie wkleja!! 13.04.04, 21:31 Witaj - może w Anglii nie , ale w większości ogłoszeń Z GW jest zaznaczone - " prosimy o przesłąnie c.v ze zdjeciem ..itd na mail", ...niestety..., poz, Iza Odpowiedz Link Zgłoś