jolka-68 25.10.10, 16:01 Witam, czy ktoś może mi powiedzieć co się składa na wynagrodzenie- wsparcie finansowe plus prowizja? Jeśli nie ma mowy o umowie o pracę to czy każą zakładać własną działalność? Bardzo proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MK Re: Wynagrodzenie IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.10, 16:15 wsparcie +prowizja??? to wygląda tak jakby wsparcie stanowiło pewną stałą kwotę + prowizja w zależności od wyników. a nie możesz dopytać u źródła o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONNA Re: Wynagrodzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 16:54 na moje oko to cos z finansami, ubezpieczeniami, czyli działalnosc + wsparcie przez okres np.12mc, jak wyrobisz zakladany plan+prowizje od samej sprzedazy, myle sie? Odpowiedz Link Zgłoś
jolka-68 Re: Wynagrodzenie 25.10.10, 17:21 właśnie jestem jutro umówiona na rozmowę ta propozycja pracy dotyczy obsługi klienta więc pewnie jakieś ubezpieczenia -sama dokładnie nic nie wiem ,ale dzięki za podpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
jolka-68 Praca 26.10.10, 17:45 Witam od pewnego czasu szukam pracy dziś w końcu byłam na rozmowie i w firmie ubezpieczeniowej proponują własną działalność .Ponad 20 lat pracowałam na umowę a tera coś takiego nie wiem czego oczekiwać może ktoś ma doświadczenie - odezwijcie się proszę Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.kawecka Re: Wynagrodzenie 07.04.15, 22:46 WItam, nie ma takiego określenia w Kodeksie Pracy, jak wsparcie finansowe, być może chodzi o wynagrodzenie zasadnicze. natomiast czytając Pani wpis, myślę, że pracodawca będzie wymagał otwarcia własnej działalności. Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś