Gość: Robert IP: 62.233.217.* 07.04.04, 11:39 Właśnie zastanawiam sie nad podjeciem studium EMBA w ZAchodniopomorskiej Szkole Biznesu - ktoś to konczyl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz WSHiFM - studia MBA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.04, 21:07 Zamierzam podjąć studia MBA w Wyższej Szkole Handlu i Finansów Międzynarodowych w Warszawie. Bardzo proszę o opinie na temat tych studiów. Słyszałem że są na bardzo wysokim poziomie. Zastanawiam się nad Marketingiem międzynarodowym albo nad ich nowymi studiami MBA in Information Technology. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: WSHiFM - studia MBA IP: *.crowley.pl 20.05.04, 23:34 Witaj! Jestem absolwentem wlasnie tej uczelni studiow MBA. Mysle ze wpis osoby , ktora opisala wczesniej sytuacje w WSHiFM jest moze prawdziwa do sytuacji w wyzszej szkole , ale nie do studiow MBA. Kilka moich uwag: 1. w tej chwili bedzie organizowana chyba 10 edycja - to o czyms swiadczy. Te 9 edycji ma jakas wartosc na rynku. 2. wykladowcy - polscy byli glownie z SGH co ciekawe wykladajacy rowniez na MBA ( tylko troche za inna cene). Wykladowcy zagraniczni -glownie: Anglia , Holandia i Hiszpania. Tutaj musisz sprawdzic poniewaz obsada sie zmienia. Reasymujac -kadra jest naprawde na dobrym poziomie.Oczywiscie zdazaja sie wyjatki, ale tak jest wszedzie. 3. program ( moje zdanie) - finanse - naprawde dobry , marketing ( za mojej kadencji) -na troche nizszym poziomie , ale spokojnie skorzystasz. Ja obronilem 2 kierunki. 4. czy warto? to zalezy co chcesz wyniesc ze studiow? Jezeli chcesz cos sie nauczyc - na pewno tak. 5. musisz zdawac sobie sprawe , ze aby ukonczyc te studia bedziesz musial poswiecic naprawde duzo swojego czasu i zdac wiele egzaminow. Studia konczy srednio ok 30% skladu rozpoczynajacych nauke. 6. plus- na 100% kontakty z ludzmi z innych edycji Pozdrawiam i powodzenia Arek 7 jezeli cos wiecej podaj swoj adres na priv. Postaram sie pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBA Re: WSHiFM - studia MBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:21 Mnie również interesuje mnie MBA. W jaki sposób kontaktować się z Tobą. W moim przypadku wydelegowanie przez firmę. Nie chciałbym stracić takiej szansy, jak i zawieść zaufania szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
lider_pojutrza Re: Jak dobrze wybrać studia MBA 02.05.04, 23:24 specials.ft.com/spdocs/top100.pdf Reszte sobie darujcie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
edybro1834 Re: Jak dobrze wybrać studia MBA 03.05.04, 13:56 POLECAM MIESIECZNIK "PROFIT" 3/2004, ARTYKUŁ PT. NAJLEPSZE KURSY MBA. ZANJDZIESZ TAM WSZYSTKO NA TEMAT MBA W POLSCE- GDZIE , JAK I ZA ILE . POLECAM I ŻYCZĘ POWODZENIA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studencik Re: Jak dobrze wybrać studia MBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 17:17 jaja se robicie , przeciez to nie prima a prylis . MBA w Polsce dobre sobie a co wy chcecie po tych MBA w Polsce osiagnac - chyba stracic kaske , bo nic poza tym z tego ni bedzie miec Jak chcecie skonczyc MBA to zrobcie to za granica ( Europa, USA ) Wybierajcie od 1-5 reszta to kiszka MBA nie robi sie dla papierka ale po to aby cos z nich wynies no i oczywiscie po to aby w przyszlosci miec lepsza prace Jeszcze raz grubo sie zastanowcie nad tymi MBA w Polsce . Lipa totalna powodzonka studencik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student-wshifm Re: Jak dobrze wybrać studia MBA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.04, 08:50 gdybym mial drugi raz wybierac, nie wybral bym nigdy WSHIFM, to nie jest szkola, a korupcyjna organizacja, pseudo rektora. Poza przekretami, oszustwami i zlym traktowaniu pracowników i studentów, nic innego tu sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrju Możesz odpowiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:21 Czy jak nie znam języków obcych, to mogę się dostać na studia MBA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JE Re: Możesz odpowiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 00:42 MBA bez angielskiego? To tak jakbys chodzil na kurs nurkowania nie umiejac plywac pozdr Jacek Eisenberger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madi Re: Jak dobrze wybrać studia MBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:20 hmm...mam pytanie czy studentem MBA moża być osoba, która skończyła szkołę średnią(oczywiście z maturą)...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Jak dobrze wybrać studia MBA IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 22:12 chyba musisz mieć licencjat Odpowiedz Link Zgłoś