Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sklepy Biedronka

IP: 62.233.164.* 19.04.04, 22:37
    Fajna robota nie ma co
    Obserwuj wątek
      • Gość: ania Re: Sklepy Biedronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:28
        czy mozesz napisać co masz na mysli?W odpowiedzi na zamiaeszczone ogłoszenie,
        wlasnie zlozylam tam papiery w sprawie pracy na stanowisko kasjer-sprzedawca.
        • anastasia27 Re: Sklepy Biedronka 20.04.04, 09:41
          Przeczytaj sobie newsweeka z tego tygodnia
          • Gość: ania Re: Sklepy Biedronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 10:03
            no ... kurde wlaśnie nie mam pod ręką, czy mozesz w skrócie napisać czego mam
            się bać ?
            • Gość: t Re: Sklepy Biedronka IP: *.net-serwis.pl 20.04.04, 10:07
              wyzysku, chamstwa, nierozliczania codziennych nadgodzin, sprzatania i
              prawdopodobnie dzwigania
              • Gość: joanna Re: Sklepy Biedronka IP: *.g-net.pl 20.04.04, 17:11
                Co ty telewizji nie ogladasz dziewczyno !!!!!!!!!!!
                • Gość: ania Re: Sklepy Biedronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:27
                  jestem tak pochłonięta beznadziejnym poszukiwaniem pracy że niestety nie
                  oglądam zbyt często.Dzieki
            • Gość: t Re: Sklepy Biedronka IP: *.net-serwis.pl 20.04.04, 10:20
              tu jest fragnent:
              newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=9579
      • Gość: Kay Re: Sklepy Biedronka IP: *.one.pl 20.04.04, 20:35
        Miałem tę... nieprzyjemność pracować w Biedronce.

Kasjer jest od wszystkiego - rozładowuje towar, wywozi na sklep, wykłada na
        półki, a potem spocony, z brudnymi łapami (na wyjście do WC nie ma nawet czasu)
        siada w kasie. Po zamknięciu sklepu zostaje godzinę dłużej (za free rzecz
        jasna) żeby posprzątać całą salę. Są dni że pracuje się 7-8 godzin, ale bywa,
        że siedzi się w kasie nawet 12 godzin.

Godzin nikt nie rozlicza - naliczają tyle ile powinno być według normy, a nie
        stan faktyczny. Tam się nie pracuje - tam się zapier... za babski interes, bo
        wynagrodzenie to 3/4 najniższej krajowej, bo umowa jest na 3/4 etatu (nieważne,
        że pracuje się na półtora).

Uciekłem stamtąd bardzo szybko i wcale nie żałuję. Żal mi tylko tych ludzi,
        którzy tam zostali...
      • Gość: Filip Re: Sklepy Biedronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 20:48
        Ludzie zacznijcie się cenić. Ja znam ból bezrobocia ale w pewnym momencie
        powiedziałem dość, żaden obcy skurwiel nie będzie się bogacić na moich plerach.
        Teraz jak mi się pracodawca nie podoba to mówie do widzenia, rób se sam.
        • Gość: Beata Re: Sklepy Biedronka IP: *.77.classcom.pl 20.04.04, 22:22
          No i Filip masz rację!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka