Gość: stonka IP: 62.233.164.* 19.04.04, 22:37 Fajna robota nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Sklepy Biedronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:28 czy mozesz napisać co masz na mysli?W odpowiedzi na zamiaeszczone ogłoszenie, wlasnie zlozylam tam papiery w sprawie pracy na stanowisko kasjer-sprzedawca. Odpowiedz Link Zgłoś
anastasia27 Re: Sklepy Biedronka 20.04.04, 09:41 Przeczytaj sobie newsweeka z tego tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sklepy Biedronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 10:03 no ... kurde wlaśnie nie mam pod ręką, czy mozesz w skrócie napisać czego mam się bać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Sklepy Biedronka IP: *.net-serwis.pl 20.04.04, 10:07 wyzysku, chamstwa, nierozliczania codziennych nadgodzin, sprzatania i prawdopodobnie dzwigania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Sklepy Biedronka IP: *.g-net.pl 20.04.04, 17:11 Co ty telewizji nie ogladasz dziewczyno !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sklepy Biedronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:27 jestem tak pochłonięta beznadziejnym poszukiwaniem pracy że niestety nie oglądam zbyt często.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Sklepy Biedronka IP: *.net-serwis.pl 20.04.04, 10:20 tu jest fragnent: newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=9579 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kay Re: Sklepy Biedronka IP: *.one.pl 20.04.04, 20:35 Miałem tę... nieprzyjemność pracować w Biedronce. Kasjer jest od wszystkiego - rozładowuje towar, wywozi na sklep, wykłada na półki, a potem spocony, z brudnymi łapami (na wyjście do WC nie ma nawet czasu) siada w kasie. Po zamknięciu sklepu zostaje godzinę dłużej (za free rzecz jasna) żeby posprzątać całą salę. Są dni że pracuje się 7-8 godzin, ale bywa, że siedzi się w kasie nawet 12 godzin. Godzin nikt nie rozlicza - naliczają tyle ile powinno być według normy, a nie stan faktyczny. Tam się nie pracuje - tam się zapier... za babski interes, bo wynagrodzenie to 3/4 najniższej krajowej, bo umowa jest na 3/4 etatu (nieważne, że pracuje się na półtora). Uciekłem stamtąd bardzo szybko i wcale nie żałuję. Żal mi tylko tych ludzi, którzy tam zostali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Sklepy Biedronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 20:48 Ludzie zacznijcie się cenić. Ja znam ból bezrobocia ale w pewnym momencie powiedziałem dość, żaden obcy skurwiel nie będzie się bogacić na moich plerach. Teraz jak mi się pracodawca nie podoba to mówie do widzenia, rób se sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Sklepy Biedronka IP: *.77.classcom.pl 20.04.04, 22:22 No i Filip masz rację!!! Odpowiedz Link Zgłoś