ssdd1975b 22.02.11, 14:46 Czy ktos moze pracuje tam? Lub tez zna sytuacje w firmie? Dzial IT, jakie zarobki, benefity itd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczesliwa pozaUBS Re: Praca w UBS w Krakowie IP: *.ksi-system.net 28.06.11, 21:23 Witam, tak pracowałam tam i wielce zalowalam tego kroku. Koszmarna firma tylko dla lizusow i tyhc ktorzy nie maja swojego zycia prywatnego. Zero rozwoju, ciagly stres, ze zle spodnie, ze zle sie popatrzysz ze szafka nie zamknieta...masakra koszmar! Nie polecam stanowczon, starszna firma, zero perspeltyw...kadra zarzadzajaca tragiczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Praca w UBS w Krakowie IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 16:27 zachęcam do zadawania pytań o opinie o firmach na www.pracodawiedz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polakos85 Re: Praca w UBS w Krakowie IP: *.devs.futuro.pl 19.03.14, 17:38 Byłem wczoraj na rozmowie w UBS...niestety pełne rozczarowanie. Nijak się to ma ze standardem firmy jaki istnieje poza zabierzowskim green fieldem. Kołchoz z zawiedzionymi dziewuszkami, które w stopce maila mają wpisane, że na ich stanowisku dzień zaczyna się od kawioru i szampana. A ja se dałem Hrabia:-) w stopce. Najgorsze, że im się wydaję, że są tak dobre, że mogą zignorować mail o pracy w NASA - ho ho. Totalny brak kompetencji rekruterów, nadają się tylko do zatrudniania klepaczy. Najlepsze jest już samo wejscie na recepcje w firmie- siedzą przestraszeni ludzie zakryci wysoką ławą, że ich nie widac wcale- no w końcu zabierzowski customer service nie? Najciekawsze są te wywody, że my szukamy ludzi najlepszych....czyli takich którzy będą wykonywać robolską orkę za Szwajcara, który zarabia 20 razy więcej robiąc to samo. 20 razy więcej- tak nie pomyliłem się. Odpowiedz Link Zgłoś