Gość: zuza IP: *.btinternet.com 23.02.01, 23:55 w Anglii ale na kokosy prosze nie liczyc chetni??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana Re: dam prace IP: 212.146.20.199, 212.146.0.* 24.02.01, 18:47 Jakiego typu prace proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: dam prace IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 25.02.01, 01:00 Proponuję na Antarktydzie, wymagane trzy fakultety biegle węgierski licencja PUNU i agenta ochrony oraz grupa inwalidzka - wiek do 25 lat w tym co najmniej 3 lata na kierowniczym stanowisku. Przejazd na własny koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hybryda Re: dam prace IP: 216.51.32.* 27.02.01, 18:10 Dobre to bylo...ha..ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondynk Re: dam prace IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.01, 22:53 Co to znaczy licencja PUNU = Blondynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletta Re: dam prace IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.01, 20:41 Na czym miałaby polegać ta praca i na jakie pieniądz można liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
p! Re: dam prace 27.02.01, 15:41 czy jest to moze praca na wakacje dla studentki? p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dam prace IP: *.domdata.com 27.02.01, 19:37 tak. walenie sie przy drodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: dam prace IP: 212.244.192.* 05.03.01, 11:17 i ciekawych ludzi mozna poznac to swietny start do kariery po studiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: dam prace IP: *.kielce.ppp.tpnet.pl 09.04.01, 21:46 a jeśli są chętni to co? Nie odzywasz się, czyżbyś sama skorzystała i przesadzasz bratki w brytyjskich hurtowniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwus Re: dam prace w niemczech IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 09.04.01, 21:51 Obciaganie tureckich kutasow.No co chetnych Polek chyba nie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
macho Re: dam prace w niemczech 10.04.01, 12:16 Ty to sie facet lecz. Naprawde jestes nerwus. Na kazdym forum to samo. Ale tak naprawde to jestes bardzo zakompleksiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwus Re: dam prace w niemczech IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 10.04.01, 15:37 Twoj list byl nie na temat.Chcesz obciagac te kutasy czy nie? Chlopcow tez przyjmuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: dam prace w niemczech IP: *.cs.bialystok.pl 10.04.01, 16:19 Przykre to o czym piszesz Nerwusie, ale taka jest prawda. Wiem o co co chodzi. Polki rzeczywiście pieprzą się na potęgę i uważane są w Europie za bardzo łatwe, nawet łatwiejsze od Rumunek, czy pozostałych kobiet z byłych postkom. Czy zmusza je do tego sytuacja? Czy mają gorzej od innych kobiet? Raczej nie. Ale Czeszki, Bułgarki też nie odmawiają Turkom czy byłym Jugolom czy czarnuchom. Trudno powiedzieć. Szkoda,że właśnie Polki też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwus Re: dam prace w niemczech IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 10.04.01, 20:39 Dzieki za poparcie.Wyobraz sobie nastepujaca sytuacje:Turek pyta mnie:Skad jestes? Odpowiadam:Z Polski,a on:A z Polski,mialem dziewczyne Polke,niezle sie pieprzyla. Szlag mnie chce wtedy trafic.Lepiej zeby te kurwy w domu siedzialy. Odpowiedz Link Zgłoś
macho Re: dam prace w niemczech 11.04.01, 13:22 Jesli uwazasz ze do niczego wiecej sie nie nadajesz to sobie obciagaj te kutasy. Ja sie cenie troche wyzej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwus Do macho IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 11.04.01, 14:25 Jestem sutenerem wiec nie musze sam obciagac.Gdybys zmienil zdanie albo mial jakas Polke (one to lubia) to wiesz gdzie mnie znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
macho Re: Do macho 11.04.01, 15:14 Nie tylko one to robia (jesli tak myslisz jestes dosc ograniczonym sutenerem). Natomiast jesli chodzi o mnie to na pewno sie nie zdecyduje, ale moze Ty lubisz jak Ci chlopcy obciagaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwus Re: Do macho IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 11.04.01, 16:06 Skad to pytanie.Czyzbys jednak byl zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś
macho Do nerwusa 12.04.01, 12:54 Patrz wczesniej. Pisalem juz o tym ze nie jestem zainteresowany, jak rowniez o tym ze jestes czlowiekiem mocno zakompleksionym, czyzby na punkcie plci zenskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tao calm down IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 15.04.01, 21:14 Ej, panowie, spokojnie! Albo dajcie szybko upust swojemu napięciu seksualnemu, albo zimny prysznic, i dopiero potem wróćcie do komputera! I przxestańcie wycierać sobie gęby tymi "Polkami","Bułgarkami" i innymi kobietami, które określacie poniżająco i ubliżająco. Po co to? KOmu ma to dokuczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reid zokompleksiony smiec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.01, 20:12 Innego okreslenia nie jestes godzien, nerwus. Palant nie szanujacy kobiety, godnosci jej, ani swojej. Jezeli smierdzacy smiec, Turek, mowi takie rzeczy na jakas (!) Polke, widac mial z nia takie doswiadczenia. Widze jednak, ze Twoje partnerki nie roznily sie wiele, skoro nie masz przykladu na klase kobiet z naszego kraju! Zapewniam cie, ze w kazdej nacji sa dziwki i kurwy, podobnie, jak alfonsi i niedorajdy, streczyciele i zwyczajne flety - takie, ja ty smieciu. Radze nie generalizowac, bo to najglupsze, co mozna uczync, niedorajdo. Pozdrawiam, Radoslaw Galas W-wa Odpowiedz Link Zgłoś
macho Do Reida 17.04.01, 10:18 Nie moglem sie powstrzymac zeby nie odpowiedziec. Wreszcie jakis glos w obronie Polek. Tak jak mowisz i ja wspominalem w kazdym srodowisku sa rozni ludzie, a wiec wsrod Polek, Rumunek Chinek, Amerykanek czy innych jeszcze kobiet beda i dziwki i wspaniale kobiety. A z jakimi ktos sie chce przestawac to juz jego sprawa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwus Re: zokompleksiony smiec,do Reida IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 17.04.01, 14:42 Jezeli czcesz przekonac sie co robi wiele Polek (podkreslam wiele,ale nie wszystkie) za granica poczytaj strone z ogloszeniami erotycznymi w Bild- Zeitung.Mysle,ze to rozwiewa wszystkie watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
goddam Re: zokompleksiony smiec 26.04.01, 18:45 Turek niekoniecznie musi być śmieciem..... Nerwus nie jest nawet śmieciem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: zokompleksiony smiec IP: 209.167.134.* 05.05.01, 19:13 Moze ktos wie skad wzielo sie powiedzenie-Kazda niewiasta kurwa jest i basta. To ma byc polskie przyslowie????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: zokompleksiony smiec IP: 212.76.35.* 27.04.01, 11:37 Dzieki ci Radku za twoja delikatnosc i szacunek wobec mnie, i wobec wszystkich kobiet, bo zapewniam, ze te kobiety ktore sie szprzedaja sa bardzo nieszczesliwe, ale tez zasuguja na szcunek. Kazda kobieta zasluguje na szacunek. Czy to nie kobieta, twoja matka, dala ci zycie, ty zakompleksiony smieciu (chodzi mi o nerwusa, tego niezaspokojonego kutasa), Asai Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: dam prace w niemczech IP: 192.168.25.* / 213.186.68.* 20.04.01, 13:10 Gość portalu: nerwus napisał(a): > Obciaganie tureckich kutasow.No co chetnych Polek chyba nie brakuje... :( Ale z ciebie DUPEK - na pewno Turek. Nie każda Polka to kurwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwus Re: dam prace w niemczech IP: *.rz.uni-frankfurt.de 20.04.01, 14:13 Nigdy nie uwazalem,ze kazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: dam prace w niemczech IP: *.btinternet.com 29.04.01, 21:53 jezu, ale wy jestescie okropni!!!!!!! opieka nad dziecmi zaprowadzenie do szkoly, przyprowadzenie ,pomoc w domu, ale nie przesadzam z praca, duzo czasu wolnego, mozliwosc nauki ang w szkole.. Odpowiedz Link Zgłoś