pogromczyni_goopkoof Re: Założyłem nowe forum 10.05.08, 21:37 a co się stało z poprzednim??? Odpowiedz Link
lietome Re: Założyłem nowe forum 10.05.08, 21:50 No właśnie, co się stało, czyżby "ktoś" bardzo wpływowy komu nie na rękę były wypowiedzi zawarte w tym forum zamknął je? Odpowiedz Link
ni-x Re: Założyłem nowe forum 14.05.08, 20:14 Te kmioty myslą,że co w pekao pracuja debile i nie potrafia założyc nowego forum,jak widac już jest. To co jedziemy po calości. Odpowiedz Link
mak-kak Re: Założyłem nowe forum 10.05.08, 22:14 Witam! Melduję się na nowym forum. Mam nadzieję, że Wszyscy się tu przeniosą. A tak swoją drogą, to niezły numer z tym zamknięciem starego forum. Góra niech się nie cieszy! Już nas nie uciszą! Odpowiedz Link
1kolczyk Re: Założyłem nowe forum 10.05.08, 22:25 Bardzo ładnie tylko na jaki czas ,przecież ewidentnie widać że ktoś bawi się w cenzurowanie tekstów .Teraz już wiadomo że i to forum jest pod stałym nadzorem . Bardzo dziękujemy gazecie za umożliwienie chć przez krótki czas z próby porozumienia się z pracownikami z naszego banku .Jeśli ma to jednak tak działać to dziękuję nie skożystam.Często sięgałam po gazetę wyborczą jako niezależną prasę która przedstawia prawdę . My w banku Pekao sa nie musimy daleko wyjeżdżać ,plantacje przyjechały do nas wraz z nadzorcami,mam nadzieję tyko że nikt nie popełni jakiegoś głupstwa i nie będzie ginął za bank.Gazecie powinono zależeć na wyjaśnieniu tej sytuacji ,a nie na zamykaniu ludziom ust.Dziękujemy za zainteresowanie tematem JA JUŻ CHYBA STRACIŁAM ZAUFANIE DO GAZETY A WY MOI MILI Odpowiedz Link
mak-kak Re: Założyłem nowe forum 10.05.08, 22:40 Ja tylko mam nadzieję, że mimo wszystko nie wystraszymy się i nadal będziemy się komunikowac ze sobą. I pisac o naszym "kochanym" banku, wspanałych rozwiązaniach, pomysłach góry i technologicznych rozwiązaniach myśli polsko-włoskiej. Tylko prawdę!!! To co się dzieje obecnie jest poniżej krytyki. I mam tu podejście do klientów jak i do pracowników!!! A nie wiem czy słyszeliście, że centrala z grzybowskiej przenosi się do nowej siedziby? Czyżby państwu było za ciasno, czy też widoki z okien nie były ciekawe? Zaoszczędzą na pracownikach z oddziałów to i na czynsz będzie!!! Odpowiedz Link
gramofon20 Re: Założyłem nowe forum 11.05.08, 20:54 Obojętne ile będzie tych forów i gdzie będą założone zawsze będę się starać w sposób merytoryczny wyrażać swoje poglądy na temat nieuczciwego pracodawcy i dziwnych stosunków międzyludzkich wytworzonych przez pracodawcę. Odpowiedz Link
n04ka Re: Założyłem nowe forum 10.05.08, 22:47 no cudownie postępuje gazeta wyborcza forum pekao bp ma 3 razy więcej tematów i nikt ich nie zamyka dlaczego bo to państwowy bank i pewnie dlatego tam bez problemów można pisać mimo że tematy i wypowiedzi były podobne a nasze trzeba było zamknąć ????? ciekawe dlaczego ??? jak nie wiadomo o co chodzi na ogół chodzi o pieniądze GRATULACJE DLA "WOLNEJ PRASY " ostatnio byłam na forum 8-05 czy póżniej pokazało się coś tak ciekawego, co spowodowalo zamknięcie naszego forum??? moze ktoś z was wie ?? Odpowiedz Link
nikt_w_pekao Re: Założyłem nowe forum 10.05.08, 23:00 Oj dzieciaki,dzieciaki ... Forum zostało zamknięte przez BANK PEKAO a nie przez Gazetę. Bo to przecież BANK PEKAO założył poprzednie Forum. 1. założyciel nie wypowiedział się w żadnej sprawie, zero udziału w dyskusjach 2. zmiana z Peako SA na Peka oSA zrobiona po to, aby jakakolwiek wyszukiwarka nie zanlażła forum (chodzi o klientów, którzy szukając informacji o Banku Pekao mogliby natknąc się na forum) 3. na innych forach też rzuca się mięsem, wymienia nazwiska - pomomo to fora te nadal istnieją tak więc - Gazeta nie miała żadnego powodu aby zamknąc to forum. Jedynie założyciel... czyli Bank Pekao SA. No i jeszcze ta tajemnicza sprawa o której pisze desperado - groźby pod jego adresem !!! i to m.in. przez ukochaną przez WAS Alicję ze związków BPH. Za pożno wyszło szydło z worka. Odpowiedz Link
nikt_w_pekao Powód zamknięcia FORUM założonego prze *DESPERADO* 10.05.08, 23:06 Forum Pracowników PKO BP SA Re: Powodem zamknięcia Autor: desperado30 10.05.08, 21:04 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Re: Powodem zamknięcia Autor: desperado30 10.05.08, 21:04 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Niestety ale nie mogę otworzyć forum, ponieważ dostałem pogróżki od forumowiczów z byłego forum właśnie od Alicji i innych którzy siedzą nad nami.Drugim powodem było to że wykasowałem forum 800 i 285 były bardzo obraźliwe słowa na ludzi którzy użyczyli nam forum i właściciela gazety.Obraźliwe słowa kierowali ci którzy tak usilnie dyskutowali z nami i zatruwałi nam nerwy na poprzednim forum. Zarządzanie forum jest bardzo trudne , ponieważ trzeba ciągle siedzieć i przeglądać wszystko co piszemy i obserwować aby nie było słów i zwrotów obrażających postronne osoby. Yoda-online proszę załóż nowe forum naszae forum 800 i 285 będziesz miała całkowitą kontrolę nad wpisami i będziesz wyłączała osoby skłócające nas. Muszę zmienić nick na forum ponieważ z powodów zastraszania będę bardziej bezpieczny. Odpowiedz Link
doradca.1 Re: Powód zamknięcia FORUM założonego prze *DESPE 11.05.08, 08:11 nikt_w_pekao jak czujesz sie zagrożony ,to porostu złóz wniosek na policji z nazwiskami osób ,które Ci grożą ,chyba wiesz jakie nazwisko nosi Ala. Odpowiedz Link
elizabank Re: Powód zamknięcia FORUM założonego prze *DESPE 15.05.08, 23:12 nikt_w_pekao - fajnie czytać bzika. Dodaj sobie to do ulubionych, to dowód na ZASTRASZANIE, EEEEEE Odpowiedz Link
nikt_w_pekao Nie o to chodzi na tym FORUM 10.05.08, 23:10 Jeśli chcemy aby to Forum funkcjonowało - administrotor powinie zablokowac dostęp dla GERMINA. Znów się zaczyna obrażanie uczestników prze osobę, która nie jest pracownikiem naszego Banku. Forum Pracowników PKO BP SA Re: Powodem zamknięcia Autor: germina 10.05.08, 23:03 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Re: Powodem zamknięcia Autor: germina 10.05.08, 23:03 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz zmien nicka z nikt_w_pekao na jestem_nikim_w_zyciu inaczej o tobie nie mozna powiedziec. kompleksy to twoje drugie imie. zyj dalej w nieswiadmosci nierobie. Odpowiedz Link
germina Re: Nie o to chodzi na tym FORUM 11.05.08, 00:10 i kto tu jest konfidentem ? w pracy tez donosisz na kolegow i kolezanki ? az tak nisko upadles/upadlas ? zenujace Odpowiedz Link
zuzia.16 Re: Założyłem nowe forum 11.05.08, 00:06 i bardzo dobrze, cieszę się, że w końcu znalazłam nasze forum. Nie należy się nikogo bać. Myślę, że stare forum zostało wykasowane, ponieważ za dużo informacji tam było podanych: niezadowolenie pracowników, szczegóły dotyczące naszej pracy, zniechęcanie do pracy w n/banku nowych pracowników, ale też włączenie się do dyskusji Alicji z Dialogu 2005. Myślę,że to górze mogło przeszkadzać najbardziej. Odpowiedz Link
ja.i.bph Re: Założyłem nowe forum 12.05.08, 23:26 A ja chciałabym wiedzieć, co nasza "góra" ma do powiedzenia ludziom ( z wieloletnim doświadczeniem), którzy złożyli wypowiedzenia na koniec kwietnia? Czy tak po prostu ma ich w d..., ze nikt nie pyta ich o powody odejścia??? Skoro zwolnienia są na tak duża skalę, to chyba coś jest nie tak? Może zanim odejdzie cała reszta kumatych i rozgarniętych ( podobno w Pekao zostają tylko nieudacznicy???) ktoś z góry ruszy po rozum do głowy? Może póki nie odejdą wszyscy wieloletni klienci, i ci detaliczni, i ci biznesowi (na których ponoć stawia Pekao sa)??? Odpowiedz Link
germina Re: Założyłem nowe forum 12.05.08, 23:31 ty sie nie dziw. zauwaz ze juz nawet ludzie z zarzadu banku odchodza ;p skoro oni uciekaja, to chyba musi byc juz naprawde zle. a dziwisz sie ze pracownicy "z dolu" uciekaja )) ja myslalam ze z okretu kapitan schodzi ostatni, ale we wloskim banku jak zwykle na opak. hihihi Odpowiedz Link
v-vorth Re: Założyłem nowe forum 15.05.08, 08:52 Ponoć gdy statek zaczyna tonąć szczury pierwsze się ewakuują Odpowiedz Link