Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

hewitt-Customer Service Associate in C.C team

IP: *.ver.abpl.pl 04.08.11, 23:56
    witam,
    Po 15 minutowej rozmowie telefonicznej z HR-ką zostałam zaproszona na AC w najbliższy poniedziałek (do siedziby Hewitt w Krakowie) .
    Czy jest tu ktoś jeszcze kto aplikował na to stanowisko (Customer Service Associate in Contact Center team) i ma za sobą już AC, testy itd? Jeżeli tak to bardzo proszę o jakieś informacje jak to mniej więcej wygląda, czego można się spodziewać, czy całość jest w jęz. ang?
    Mam również pytanie do osób pracujących w Hewitt na takim stanowisku: jakie są warunki pracy? Wynagdrodzenie?
    Będę wdzięczna za każdą odpowiedź;) Pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • Gość: znowu ja Re: hewitt-Customer Service Associate in C.C team IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 17:10
        nie ma nikogo takiego??bardzo proszę o jakieś info...
        • Gość: mania Re: hewitt-Customer Service Associate in C.C team IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.11, 19:23
          hej,

ja aplikuje na podobne stanowisko i również zostałam zaproszona na kolejne spotkanie rekrutacyjne. Czy możesz cos powiedziec na temat odbytego spotkania? czy testy z ang były trudne, oraz jak ci poszly testy analityczne?

Pozdrawiam
          • Gość: Józek Re: hewitt-Customer Service Associate in C.C team IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.11, 14:26
            Testy analityczne same w sobie nie sa bardzo trudne - to po prostu pytania testowe do zalaczanych wykresow itp. Trudnosc polega głownie na bardzo ograniczonym czasie, wiec trzeba szybko kojarzyc, analizowac (np. kilka pytan do jednego wykresu) i byc skoncentrowanym, na tym, co sie robi.
            Testy z angielskiego maja 'standardowa' budowe - listening, reading, writing. Wg mojej prywatnej oceny - poziom FC to minimum, aby sobie zawracac wogole glowe i poswiecac czas na rekrutacje...
            Powodzenia
      • Gość: niewsosie Re: hewitt-Customer Service Associate in C.C team IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 21:52
        no i po nieskończenie trwającej ( ponad miesiąc) rekrutacji dostałam odpowiedź "dzięki nara"... Eh, liczyłam że coś z tego wyjdzie,na wszystkich etapach szło mi dobrze a po ostatnim to w ogóle już czułam ten ich identyfikator na szyi. I lipa. Nie wiem co poszło źle i w sumie nie nastraja mnie to pozytywnie na dalsze szukanie pracy. Lipa:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka