Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Umowa z InPost

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 11:21
    Zastanawiam się nad podjęciem pracy jako listonosz/doręczyciel INPOST. Jakie są uroki tej pracy już wiem, bo mniej więcej już zdążyłem jej zakosztować. Czy podpisanie umowy z INPOST wiąże się z jakimś ryzykiem? Zauważyłem, że są tam pewne obostrzenia natury wekslowej (innymi słowy mam wrażenie, że gdyby chcieli mogliby delikwenta, który taką umowę podpisze dosłownie i w przenośni "puścić z torbami"). Innymi słowy czy wiąże się to z jakimś ryzykiem (i czy ryzyko to warte jest zarabianych tam pieniędzy)?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kolega Dilberta Re: Umowa z InPost IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 11:34
        Innymi słowy, czy podpisując z nimi umowę (+ załączniki, a zwłaszcza dokumentację wekslową) dobrowolnie i na własne życzenie nie wpakuje się w jakieś g...
        • Gość: były Re: Umowa z InPost IP: *.cdma.centertel.pl 23.08.11, 16:00
          pracowałem tam , serdecznie nie polecam .
          co do weksla , problemy z odzyskaniem , kilkumiesięczne lub w ogóle go nie zobaczysz , czyli potem stres .
      • Gość: .... Re: Umowa z InPost IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 13:42
        pracujcie ,gdzie chcecie...listy przychodzą połamane, koperty brudne!!...zabezpieczone tekturą widokówki złamane na pół... bo ...pokazuje mi koszyk po warzywach przypięty do bagażnika!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka