Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szukasz pracy-pokaż co potrafisz

20.05.04, 10:58
    Pokaż innym co potrafisz, opisz swoje doświadczenie, podaj do siebie kontakt,
    Njaprostszym i najtańszym sposobem jest umieszczenie strony w internecie.
    Zainteresowanym mogę wykonac projekt takiej strony za symbiliczne pieniądze i
    umieszczę na bezpłatnym serwerze. Nic dodac nic ująć reklama za darmo, a
    skuteczność coraz większa. Zamast wydawiania pieniędzy na ogłoszenia,
    wysyłanie CV itp, umieść to na swojej stronie. Każdy zainteresowany będzie
    miła dostęp do Twoich danych. Zainteresowanych proszę o kontakt rafpiotr@o2.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tmp Re: Szukasz pracy-pokaż co potrafisz IP: 195.117.30.* 20.05.04, 17:18
        > Pokaż innym co potrafisz, opisz swoje doświadczenie, podaj do siebie kontakt,
        > Njaprostszym i najtańszym sposobem jest umieszczenie strony w internecie.

A jakim sposobem jakiś HR-owiec będzie wiedział, że na stronie www.
        friko.serwer.alekkowalski.mojecw.costamjeszcze.pl znajduje się cv, które jemu
        akurat się spodoba. Jak zdarza się ten cud i ktoś szuka pracownika, to nie
        będzie w ciemno szperał po prywatnych stronach na republikach i tym podobnych.

> Zainteresowanym mogę wykonac projekt takiej strony za symbiliczne pieniądze i
        > umieszczę na bezpłatnym serwerze. Nic dodac nic ująć reklama za darmo

Jak ktoś już potrafi posługiwać się komputerem na tyle, aby wejść na stronę
        internetową i napisać maila, to bez problemu sam sobie zrobi projekt i umieści
        go na darmowym serwerze bez Twojej łaski i bez wydawanie nawet "symbolicznych"
        pieniędzy. A jeżeli jakiś osobnik tego nie potrafi, to nie będzie w stanie
        dotrzeć do twojej super-oferty.

> Nic dodac nic ująć reklama za darmo, a skuteczność coraz większa.

Podaj dowód na tę skuteczność. A Twoja strona jaki ma adres?

> Zamast wydawiania pieniędzy na ogłoszenia,
        > wysyłanie CV itp, umieść to na swojej stronie. Każdy zainteresowany będzie
        > miła dostęp do Twoich danych.

Powtarzam to co było powyżej:
        A jakim sposobem jakiś HR-owiec będzie wiedział, że na stronie www.
        friko.serwer.alekkowalski.mojecw.costamjeszcze.pl znajduje się cv, które jemu
        akurat się spodoba. Jak zdarza się ten cud i ktoś szuka pracownika, to nie
        będzie w ciemno szperał po prywatnych stronach na republikach i tym podobnych.

Podsumowanie: Daj se siana koleś.
        • rafpiotr Re: Szukasz pracy-pokaż co potrafisz 20.05.04, 22:52
          To są Twoje przemyslenia, daj sobie sam siana. Nie interesuje Cię to ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka