Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRACA W DELL

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 12:29
    Witam interesuje mnie praca w dellu w łodzi , może ktoś mi powie jakie są tam warunki pracy ile tam można zarobić , wymiar godzin.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Toxic Re: PRACA W DELL IP: *.toya.net.pl 17.08.11, 13:04
        Warunki pracy i placy sa tam takie, jak wszedzie w Polsce, czyli do doopy!

Apeuję do Ciebie jak i innych - jeśli masz coś pisać głupiego, niezwiązanego z tematem, nie na temat lub bez treści merytorycznej - to nic nie pisz. Oszczędzisz czas sobie (zamiast pisać możesz podłubać w nosie) i innym (nie będziesz im zabierał czasu i gryzmolił bzdetów).
        To forum publiczne, więc obowiązuje nas publiczny status wypowiedzi!

W sprawie DELL'a.
        Otóż, firma prowadzi tzw. "ciągłą rekrutację" z czego wynika że oferuje mniej niż życzyliby sobie tego pracownicy. Miałem dwóch kolegów co tam pracowało. Jeden wytrzymał 2 lata, drugi jakoś 3 z hakiem. Zarabiali 1) 2500 netto, 2) 3200 netto. Pierwszy z działu hardwearu, co robił to ci nie powiem, drugi kierownik w dziale, zajmował się głównie Javą, współprowadził projekt, ciągle mieszał w C++. I stąd wnioskuję że zarabiał śmiesznie mało bo dziś na C++ malo kto się zna, a to przecież podstawa programistyki.

Co Ci radzę. Traktuj DELLA w razie absolutnej ostateczności! Zarobisz 3 razy mnie jak w Wa-wie na tym samym stanowisku. Mój kolega już po studiach został programistą Symbiana w Nokia Poland i wyciągał prawie 7000 netto. A w Łodzi polecić Ci mogę z IT jedynie ZETO. Firma z klasą, na poziomie. I płaci w okolicy 3500 - 4000 netto programistom.
        • Gość: łukasz Re: PRACA W DELL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 14:42
          wiesz co chodziło mi raczej o stanowisko pracownika produkcji ale dzięki wielkie za aż takie informacje :)
      • Gość: Toxic Re: PRACA W DELL IP: *.toya.net.pl 17.08.11, 14:59
        wiesz co chodziło mi raczej o stanowisko pracownika produkcji ale dzięki wielkie za aż takie informacje :)

trzeba było tak od razu :-) praca 3-zmianowa, 1700 zł na rękę, rotacja nieustanna podobnie jak rekrutacje w Work Service, Randstad, Adecco, Manpower i innych agencjach pracy tymczasowej w Łodzi
      • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: PRACA W DELL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 16:07
        Ty masz chłopie owies w głowie, więc zamknij łaskawie mordę. Dla ciebie minimalna krajowa to za dużo.
      • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: PRACA W DELL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 16:07
        A w Afryce ile zarabia programista, tępy ch...u?
      • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: PRACA W DELL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 16:08
        Gównianą to ty masz kobiecinę. Ruchałem ją i jest słabiutka.
      • vergins Re: PRACA W DELL 17.08.16, 22:07
        Byłem na rozmowie w DEEL w piatek ostatni. Rozmowa luźna,bez skrepowania z reszta dla Mnie starego 39-letniego pracownika,który tylko zmienia pracę to bez steresowe spotkanie,gdyż nie mobilizuje do podjęcia decyzji czy pracę ów wziąść czy nie.
        Pani kazała cosik wypełnić po czym opowiedziała o warunakch w DEEL.
        1. zaswiadczenie o niekaralności dostarczone po dwu tygodniach pracy w DEEL
        2 netto na reke 1600
        3 nadgodziny mozliwe do wypracowania
        4system dwu zmian
        5.Mozliwosc zrobienia uprawnien na przepiecia sieciowe do 1Kw
        6.Zatrudnienie przez agencje manopower czy cos takiego.
        Szczerze za 8,50 nettio do reki i za umowę3/4 warto?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka