Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 23:17
    sporo osob na tym forum sfrustrowanych jest wlasnym zyciem, a obraza mnie, bo zazdrosci mi wyksztalcenia, inteligencji, znajomosci jezykow obcych, umiejetnosci prowadzenia dyskusji oraz niezaleznego umyslu

postanowilem zrezygnowac z uczestnictwa w dyskusjach na tym forum, z efektem natychmiastowym

JESLI W NAJBLIZSZYCH MINUTACH, GODZINACH, DNIACH, TYGODNIACH ktos uzyje na tym forum nicka "bezrobotny" to bedzie to inna osoba

Obserwuj wątek
      • Gość: bezrobotny znowu podszywacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 23:21
        prosze o niepodejmowanie dyskusji z tym trollem, ktory sie pode mnie podszywa.
        • Gość: zrembobotny Re: znowu podszywacz IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.11, 23:36
          ok!!
      • Gość: zebrobotny Re: komunikat IP: *.aster.pl 27.08.11, 00:48
        nick bezrobotny jest mniej wart na tym forum niż szmata do wycierania podłogi.

jeśli ten post pisałeś na serio, to naprawdę powinieneś rozważyć leczenie w zamkniętej placówce, a co najmniej rozmowę z psychologiem...
        • Gość: Kasandra 26 Re: komunikat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 12:27
          mylisz sie, bezrobotny jest legenda tego forum, czlowiekiem o wielkim sercu i wielkim intelekcie
          gdyby zapoczatkowal jakis oddolny ruch, inicjatywe spoleczna to chetnie bym go wsparla

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka