Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca na słuchawkach

IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 14:16
    co myślicie o pracy w telemarketingu? czy jest to opłacalne zajęcie? ma ktoś z was może jakieś doświadczenia? i czy trudno jest się tam utrzymać?
    Obserwuj wątek
      • tomeczek_44 Re: praca na słuchawkach 23.11.11, 17:02
        Gość portalu: kamyk napisał(a):

> co myślicie o pracy w telemarketingu? czy jest to opłacalne zajęcie? ma ktoś z
        > was może jakieś doświadczenia? i czy trudno jest się tam utrzymać?

Zależy czy sprzedaż (dzwonienie) czy np. infolinia (odbieranie). Ogólnie:
        ad 1/ Nie powiem co myślę bo i tak admin by wyciął :)
        ad 2/ Wg mnie - nie bardzo
        ad 3/ Tak - krótkotrwałe i smutne
        ad 4/ Wg mnie - nietrudno; rotacja duża ale to dlatego, że ludzie odchodzą natychmiast po znalezieniu czegoś minimalnie lepszego. Chyba, że masz oczywiste predyspozycje do tego i/lub miałoby to być tylko dorabianie a nie podstawowe źródło utrzymania.
        • Gość: Makler Re: praca na słuchawkach IP: *.krak.tke.pl 24.11.11, 06:31
          Moja pierwszy praca na pierwszym roku studiow była praca w telemarketingu. Wspominam to bardzo dobrze, gdyz nauczylem sie naprawde wielu przydatnych rzeczy, dzieki ktorym pozniej bardzo dobrze radzilem sobie w pracy w banku. Ogólnie jesli to kolejna twoja praca - nie polecam. Jesli pierwsza - mozesz nabyc kilka umiejetnosci, które naprawde beda sobie cenić przyszli pracodawcy
          • Gość: masterofdizaster Re: praca na słuchawkach IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 10:38
            z telemarketingiem jest różnie, troche tak jak pisze tomeczek44, a troche tak jak pisze makler ;) ale prawda, jak masz predyspozycje, to będziesz miał niezłe zarobki ;) a jak chcesz, to możesz sobie przeczytać tu www.tinyurl.pl?w743GObN że nie jest tak źle. Ja myślę, że jak w każdej pracy, raz lepiej a raz gorzej. W każdej pracy z ludźmi tak jest, jak trafisz na jakiegoś wkurzonego gościa to się nasłuchasz, ale nie zawsze się takich trafia ;)
      • jacekk13 Najlepsi sa ci co nie znają słowa "nie" 24.11.11, 12:15
        jedyna metoda to rozłączyć się
        • Gość: najmądrzejszy Re: Najlepsi sa ci co nie znają słowa "nie" IP: 31.61.39.* 24.11.11, 13:35
          A ty pewnie z tych co się wyżywa na szeregowym pracowniku, który wykonuje po prostu swoje polecenia?
          • wycofany Re: Najlepsi sa ci co nie znają słowa "nie" 24.11.11, 16:34
            a ty pewnie z tych hien z telemarketingu
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka