paid-verts
24.08.14, 16:28
Jeśli szukasz zarobku w internecie to sprawdź mojego bloga verts-paid.blogspot.com/
Zapraszam na bloga do przeczytania "O programie". Tam wszystko wyjaśnione, a jeśli potrzebujesz pomocy pisz na email lub gg (zakładka kontakt).
Pokrótce:
Inwestujesz(ja zainwestowałem 150 zł), jesteś w pewnej grupie (od 1 do 12), w zależności w jakiej jesteś grupie dostajesz płatne reklamy, czym więcej zainwestujesz tym lepsze reklamy, wyklikujesz i zarabiasz kase. W jeden dzień zwraca się ok. 3% inwestycji, czyli po miesiącu inwestycja się zwraca i zarabiasz na czysto.
Sprawdzony serwis, można poczytać w necie o nim.
Można zarabiać bez wkładu lecz nie polecam, bez inwestycji będzie to tak jakby bux, Ci co byli w buxach wiedzą o czym mówie. Groszowe sprawy. Sprawa ma się inaczej gdy zainwestujesz.
PS.
Jestem realistą, nie pisze, że inwestycja zwróci się po 3 dniach, że po tygodniu już będziesz 500 zł do przodu. Tak sie nie da, no chyba, że masz grubą kase na inwestycje i nie w tym programie. Moje zmagania przy inwestycji 150 zł możecie zobaczyć na blogu, który podałem wyżej. Będę aktualizował go wpisami pod wieczór, gdywyklikam wszystkie reklamy.
pozdrawiam :)